Şimdi Ara

İnternetten Para Kazanmak ( Yandex Toloka ) 3 GÜN SONRA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
20
Favori
34.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

İnternetten Para Kazanmak ( Yandex Toloka ) 3 GÜN SONRA

(En Son Oy Tarihi: 14.6.2023)
Giriş
    Merhaba,kazanç kişiden kişiye değişir bende 150 işlem yapmışım 10 $ kazanmışım bilgisayarı sırf bu iş için kimse kullanmaz zaten şuan forumda gezinirken 30dk 1 saat ayırmak çokta mantıksız gözükmüyor . Tabiki takdir sizin . Mekanın fotosunu çekmek bana da mantıklı gelmiyor ama denemekte fayda var mekan sahibi sorarsa ne yapıyorsun diye reklam amaçlı diyebilirsiniz kimse bedava reklama karşı çıkmaz .
  • dj batuhan D kullanıcısına yanıt
    Evet ,doğru diyorsunzu benim param 1 gün içerisinde yatmıştı :)
  • Biolystick kullanıcısına yanıt
    Merhaba, katılıyorum kesinlikle yazının başında ve içeriğinde de bahsettiğim gibi çok kazandırmaz öğrenci ye ve ya boş zamanı çok olana bilgisayar başında zaman geçirene harçlık olabilir :)
  • Arkadaşlar , yeni görev aldım onu yapacağım konunun sonuna ekledim .
  • Hocam sonra Titan saadet zinciri gibi olmayalım
  • nothingtodeclare kullanıcısına yanıt
    Merhaba,ponzi oyunu çok farklı bir sistem :) orada sizden faiz karşılığı para alıyorlar burada herhangi bir yatırım yapmaya gerek yok hem o kadar büyük meblağ göremezsiniz burada . Espiriniz beni tebessüm ettirdi teşekkürler :)
  • Telefondan yapiliyormu bu islemler metroda otobuste bos vakitlerde 1 2 dolar kazansak fena olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arslan0058 kullanıcısına yanıt
    Çok güzel sordunuz :) evet yapılabiliyor kulaklık kullanırsınız . Onuda görevlerim bittikten sonra ekleyeceğim .uygulaması var indirebilirsiniz .
  • üniversitede yapıyorduk. günde 20 usd civarı geliyordu. geri dönmüş sevindim.
  • Sanal Dilenci S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, evet öğrenci için biçilmiş kaftan bende bundan bahsediyorum :) iyi kazançlar aslında uzun süredir var .
  • ya yazık size bunu dünyanın en işsiz insanı bile yapmaz ne kadar bomboş şeyler
  • Eyvallah Hocam.
  • kmlkszhacker kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yardımcı olduysam ne mutlu bana rica ederim :)
  • Bugün kayıt oldum bir saate bunu kazandım 🙂 İnternetten Para Kazanmak ( Yandex Toloka ) 3 GÜN SONRA

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Saatde 10 cent anca kazandırıyor zaman kaybi bence

• general4242 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,malesef öyle saat hesabı yapamayız bazı görevler var sayfa başı 0.10$ / 0.15 $ veriyor .
  • Cano37 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,yorum yapmamışsın mantıklı mı değil mi arkadaşların kafasında bir şeyler şekillenirdi :)
  • LaOtzi kullanıcısına yanıt
    Harita görevi diyorsan geç yoksa öyle görev gelse gelse haftada 1 gelir

• general4242 kullanıcısına yanıt
    Genel olarak söylemiştim. Sizin takdiriniz tabi ki siz bilirsiniz .
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.