Şimdi Ara

İnternetten Primary Hesap Alsak Sıkıntı Olur mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam, babama bile güvenmem diyip ne oldugu belli olmayan insanlardan alışveriş yapmayı düşünüyorsun ki bu adam sana 5 ay garanti veriyor. Düzgün yolla alınan bir oyun icin neden 5 aylık garantisi verilir ki satan kisi. Misal psn sen satin aldığınız bir oyun5 ay sonra " acaba silinir mi ? Hesap ucar mi ? " diye düşünür musunuz ?

Hayır gercekten bu konu Hakkında bilginiz mi yok, yoksa genel olarak bu kadar saf mısınız veya baska bir sey mi var anlayamadım sizi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben zamanında ebay üzerinden bir sürü Primary hesap satın alıyordum ve satan kişilerinde binden fazla olumlu yorumu vardı, whatsapp üzerinden ekleyip, talimatları bile yazıyordu hatta bir kere yanlış yaptım diye secondary hesap attı zorunda olmadığı halde. Bende ucuza her şeyi oynuyordum fakat daha sonradan 2 ay içinde falan tüm oyunlar kitleniyor. Eğer Single kısa süren bir oyun alıp boş vaktinizde var direk bitirecekseniz alın, oynayın. Sorun olmuyor kendi hesabınızda huzurla oynuyorsunuz fakat uzun süren açık dünya oyunlarını ya da online oyunları sakın almayın, bir süre sonra kitleniyor bu süre benim için 2 aydı. Tüm o satan bin yıldızlı adamlar hemen kayboluyor.
  • Plati.ru dan alip satiyo sakin alma ban yersin

• Ghost hesap

• quote:

Orijinalden alıntı: 17Scorpion

Hocam, babama bile güvenmem diyip ne oldugu belli olmayan insanlardan alışveriş yapmayı düşünüyorsun ki bu adam sana 5 ay garanti veriyor. Düzgün yolla alınan bir oyun icin neden 5 aylık garantisi verilir ki satan kisi. Misal psn sen satin aldığınız bir oyun5 ay sonra " acaba silinir mi ? Hesap ucar mi ? " diye düşünür musunuz ?

Hayır gercekten bu konu Hakkında bilginiz mi yok, yoksa genel olarak bu kadar saf mısınız veya baska bir sey mi var anlayamadım sizi.

ne alakası var kardeşim adamın sistemi büyük ihtimalle şöyle; bir oyunu bir kişiye satıyor 5 ay boyunca oynama garantisi veriyor,eğer sorun çıkarsa direk yeni hesapla tekrar veriyor.5 ay geçtikten sonra o hesabı başkasına satarak devam ediyor para kasmaya.Benim içinde yeter bir oyunu 5 ay oynamak.Ama ps4 banlanma riski falan olduğu için bulaşmayacağım.Yoksa 25 tl'lik bir oyun alıp denerdim harbiden adamın dediği gibi mi diye?Ayrıca bu konulara baya yabancıyım sorarak öğrenmek istiyorum.Buranın bir forum olduğunu unutmayın,insanlarada saf mısınız yoksa salak mısınız tavrınızdan vazgeçin bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 14 Eylül 2016; 11:18:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Hocam ben zamanında ebay üzerinden bir sürü Primary hesap satın alıyordum ve satan kişilerinde binden fazla olumlu yorumu vardı, whatsapp üzerinden ekleyip, talimatları bile yazıyordu hatta bir kere yanlış yaptım diye secondary hesap attı zorunda olmadığı halde. Bende ucuza her şeyi oynuyordum fakat daha sonradan 2 ay içinde falan tüm oyunlar kitleniyor. Eğer Single kısa süren bir oyun alıp boş vaktinizde var direk bitirecekseniz alın, oynayın. Sorun olmuyor kendi hesabınızda huzurla oynuyorsunuz fakat uzun süren açık dünya oyunlarını ya da online oyunları sakın almayın, bir süre sonra kitleniyor bu süre benim için 2 aydı. Tüm o satan bin yıldızlı adamlar hemen kayboluyor.

hocam bu adam da 5 ay koymuş garantiyi alan insanlarda çok olumlu geri dönüş yapmış ama sizin makina falan niye banlanmadı.Buradaki arkadaşlar makinanız banlanır boşuna bulaşmayın falan diyorlar.Makina banlanma olmasa bende 20-25 tl'lik oyunları alıp denerdim ne kadar oynabiliyorum vs sonra uncharted 4 falan alıp hızlıca bitirdim problem olmazdı

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    Öncelikle şunu belirtmek isterim ki size, sizin düşündüğünüz gibi "salak" muamelesi yapmisligim soz konusu degil. Evet "saf" kelimesini kullandım ve bu "saf" kelimesi toplumumuzda salak kelimesi ile eş değer kullanıldığı da olmakta, ancak benim kullanım amacım "karsi tarafın artniyetini göremeyip onun hakkında masumane düşünme" idi... neyse problem yok.

Açmış olduğunuz konuda ve yazdıklarınızda bence bi tutarsızlık vardı bende bunu dile getirdim ki insanlarin düşüncelerini paylasmasi da en az soru sormak kadar normal bir davranıştır. Kabul eder veya etmezsin bu size kalmıştır . Kaldı ki hesapların nasıl hesaplar oldugunu da arkadaslar bahsetmişler. Şahsım adına konuyu uzatacak bir durum görmüyorum

Buranın bir forum oldugunun ve insanların sorarak öğrenebileceğinin ben de farkındayım lakin sizde karşınızdaki insanın ne demek istediğini anlamak icin, karsi tarafi töhmet altında bırakmadan önce ne demek istediğini sormayı unutmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17Scorpion -- 14 Eylül 2016; 12:04:51 >

• Sana bu kadar kisi alma diyor sen de hala birseyler soyluyorsun.Sana hersey mustehak

• Yav peki biz kimden alacağız bu oyunların pri-sec lerini? Kime güveneceğiz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 10,15 tane oyun aldım ban,uyarı hiç bir şey gelmedi.Fakat Steam ile vpn kullananlar gibi olabilir normalde vpn yasak ban yiyorsunuz ama şansına ban yemeyenler oluyor. O yüzden kesin bir şey söylemiyim ama ben zamanında aldım ban da olmadı fakat bir daha öyle de almadım.

• Arkadaşlar instagram daki elemandan yaklaşık 2 hafta önce oyun aldım. Tabi oncesinde İnternette kardeşlik prı sec gibi kavramlara rastladım araştırdım ve instadaki satıcının da kendi hesabını paylaştığını düşünerek satın aldım. Tabi tehlikenin farkina sizlerin yazışmalarını okuyunca anladım. Bu konuda cahil olunca ve de maddi anlamda 2 yada 3 oyunu aynı anda marketlerden alamadigin için kaniyorsun bu insanlara. Neyse 3 kağıt malesef heryerde.Sizlere ileride ban yememek icin ne yapmam gerekir onu sormak istiyorum. Oyunu kendi hesabimdan silmeli miyim? Yada elemanın verdiği psn kullanicisini mi silmeyin? Yardımcı olursanız sevinirim..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.