Şimdi Ara

İNTERNETTEN SİPARİŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar msi ge620dx 822xtr almaya karar verdim (http://www.pcdepo.com/msi-ge620dx-822xtr-notebook-urun7533.html ) ya pc depo yada sanalmarketimden alıcam.
    asıl soruya gelirsek yaşım 17 daha önce hiç internet üzerinden teknolojik alet sipariş etmedim (internet derken telefon) ve ailem kredi kartı kullanmıyor. leptobu peşin alıcaz. nasıl alabilirim yardım edin ist oturuyorum
    teşekkürler

• pcdepo dan siparişi verirsiniz havaleyi seçerek sonra bankadan parayı havale yaparsınız ki bu şekilde daha ucuz da almış oluyorsunuz genelde 1 gün icinde bilgisayarınız kargolanir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar_k -- 3 Haziran 2012; 19:08:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pcdeponun şubesi gailba istanbulda idi gidip elden alabilirsin
  • istanbulda ofisleri var gidip yerlerinden alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardgame123

pcdeponun şubesi gailba istanbulda idi gidip elden alabilirsin

Bende internetten almak istemiyorum

Acaba nerede bu sitenin yeri?

Ben istanbulda oturuyorum zaten

İkinci olarak bende peşin düşünüyorum ve bu ürünü alsam pişman olur muyum? Sadece oyun için değil, diğer ihtiyaçlarımı da karşılasın istiyorum.

Sonuçta msi ismini -cehaletimi mazur görün- yeni yeni duyuyorum. Yani servisçilik anlayışından tutalım da firmanın ne denli yardımcı olabileceği konuları sağlam mıdır?

Teşk ler

• quote:

Orijinalden alıntı: alitopuat

istanbulda ofisleri var gidip yerlerinden alabilirsin

İkinci olarak bende peşin düşünüyorum ve bu ürünü alsam pişman olur muyum? Sadece oyun için değil, diğer ihtiyaçlarımı da karşılasın istiyorum.

Sonuçta msi ismini -cehaletimi mazur görün- yeni yeni duyuyorum. Yani servisçilik anlayışından tutalım da firmanın ne denli yardımcı olabileceği konuları sağlam mıdır?

Teşk ler

• quote:

Orijinalden alıntı: Akustik34

quote:

Teşk ler

erays9'un verdiği linke tıklarsanız eğer iletişim bölümünde telefonalrı ve adresleri yazıyodur.arayıp detaylı bilgi alın yerleri hakkında çünkü yerleri tam nerde bende bilmiroum. ama msi markası çok iyidir servisinde de sıkıntı yaşamazsuınız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akustik34

quote:

Teşk ler

0216 316 27 10
    0216 316 27 11
    0216 316 27 12
    telefonları arayarak ayrıntı yerini ögrenebilirsiniz. bende almayı düşünüyorum tam bir fiyat/performans ürünü.kesinlikle pişman olmazsınız yanlız diğer ihtiyaçlar derken photoshop vs işlerle uğraşıyorsanız i7 tavsiye ederim he benim gibi film izlerim oyun oynarım internette takılırım diyorsanız iyi bir ürün.
    msi köklü bir firmadır zaten anakart, ekrankartı üretir. garanti vs işlerine servispoint bakıyordu gailba bu yüzden bir sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum

• Siteyi aradım, yerleri ümraniye'deymiş. Elden satış yapıyorlarmış. Gelmeden evvel bizi arayın, stoklarımızdan getirelim dediler.

Burada bi sorun yok ama benim kafam hala msi firmasında...? Yani iyi midir gibisinden, ilerisi adına...

Asus'da çok iyi diyorlar ama o pahalı :(

Eksen bilgisayar nasıldır acaba :?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.