Şimdi Ara

İnternetten tanılıp, buluşan, sevgili olan varmı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
2
Favori
3.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Başlık "internetten tanılıp" icerik " internetten tanışıpi"

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi sitelerden buluyorsunuz

• Burada yazanların çoğunun yaşı küçüktür ya listeye ekleyim kendimi

Amerikalı arkadaşım. 3 sene oldu tanışalı. Bu ay California'ya gidiyorum, ilk kez yüz yüze görüşeceğiz. Evleniriz herhalde yakında. Bu devirde önemli olan kafa dengi birini bulabilmek. Yaşınız büyüdükçe daha iyi anlarsınız.

Çok güzel başka arkadaşlıklarım da oldu ama hiç biriyle yüz yüze görüşmedim, pek ciddiye almıyordum bundan önce interneti. Derler ya, bu işler kader-kısmet.

Şu an tek dert kızı buraya getireceğim, ilk 1 ay ölmezse sonra yaşar gibi 2 sene Amerika'da kaldım, döndüğümde 30 sene yaşadığım Türkiye'ye alışamamıştım, bakalım o dayanabilecek mi Bu arada o kadar süre Amerika'da kaldım kızı oradayken internetten buldum Computer geek dedikleri böyle bir şey olsa gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: Surfer Rosa

quote:

Orijinalden alıntı: reqedit7

Bugun 339. Gunumuz hala da mutlulukla yasiyoruz aramizda 1-2 saatlik yol var o kadar

Gün sayılır mı be.

Niye sayılmasın kardeş ?

• Evet , 1 yıllık ilişkimiz var çok mutluyuz.
  • Evet, c2'den tanıştığım kızla 5. ayımıza girdik
  • Vay be forumun %90'ı neredeyse internetten bulmuş sevgiliyi.Facebook hesabı açma zamanı geldi galiba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stones

Ben evlendim desem

Dostum ciddimisin kaç yıl konuştun ve nasıl gitti ilişkiniz yani güven sorunu yaşadınmı? Kaç yıllık evlisiniz kardeşim?
  • Evet ben buldum. Birbirimizi hiç görmeden aşık olduk, ilişkimiz tam 1 yıl sürdü ve bitti çok özlüyorum..
    Elinizden geldiğince kimseye bağlanmamaya çalışın, sevmeyin kimseyi bir gün gelir o gider ve hayatın biter, yaşama amacın kalmaz ölmek istersin.

Edit: " Birbirimizi hiç görmeden aşık olduk" derken yanlış anlaşılmayayım, tabi ki buluştuk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azaleyn;; -- 5 Kasım 2014; 21:28:09 >
  • Sormamın sebebi bizde internetten ilişki yürütüyoruz ve burdakilerin ilişkilerine çok benzer aramızda öyle bir bağ varki nasıl anlatılır bilmiyorum hiç görmedim ancak seviyorum bunu biliyorum sebebi kafa dengim olması çok sempatikl birisi ve ben kendimi huzursuz, mutsuz, yalnız hissettiğim zamanlarda hep o oldu yanımda internettende olsa beni güldürüp, mutlu edebiliyordu sevgili olduk 2-3 kere ayrılma aşamasına geldik sebebi ise benim hakim olamadığım kıskançlık ve benim için bunu sahiden şahit oldum herkesten vazgeçti hatta giyimini, kuşamını bile benim için şekillendiriyor bana bütün hesaplarını verdi beni çok seviyor ve güveniyor oda, bende ona verdim ancak tke bir yanlışını bile görmedim çok saygılı ve edepli bir kızdır hiç bir erkekle konuşmanı istemiyorum dedim sosyal hesapları vs... girerim ancak konuşmuyor sahiden ve bunun kuzeni vs... tanırım zaten böyle birşey yapsa kendisi yürütmez olmayacak ilişkiyi ancak biz birbirimizi çok seviyoruz ve güveniyoruz tek sıkıntımız özlemimiz kendisi Azerbaycan Mingeçevir diye bir yerde oturuyor bense İstanbulda aramızda yaklaşık 2000 Km var daha önceden tek başıma İstanbul dışına bile çıkmadım 18 yaşındayım ancak bu kız için gidicem hemen gitmiycem zaten bir süre daha böyle gitmemiz gerektiğinde hemfikiriz ikimizde benim alem, arkadaşlarım, akrabalarım, kuzenlerim vs... biliyor ondada kuzeni, yengesi felan biliyor ancak ailesine henüz belirtemedi durumu korkuyor bizi ayırmalarından nasıl desem onların oturduğu bölgelerde namus bekçiliği epey fazla olduğundan dolayı ve internetten'de adam bulmuş demesi vs... sıkıntı yaşatacağını bildiğimiz için belirtmedik yakın zamanda Annesine anlatıcak bir türlü gerçekten çok bağlandım bir kere bağlandım artık kopamıyorum sanki yıllardır onunla evliymişiz gibime geliyor dayanamıyorum onun yokluğuna bazen Piano derslerine gidiyor özlüyorum Pc başında bekliyorum bazen Bakü'ye gidiyorlar ailesiyle akrabalarına ben Pc başında bekliyorum ailesinin yanında konuşamıyor benimle birbirimize fotolar, hatta video bile çekip göndeririz birtek buluşma kaldı Allahım hayırlısını, güzelini nasip etsin bana onu gerçekten anlattığı, dürüstlüğü gibi versin inşallah.

• sakın ciddi düşünme ama oluyo 2 defa öyle bi tecrübe yaşadım öptüm kokladım felan
  • lordima89 kullanıcısına yanıt
    Ah be kardeşim bilirim o özlemin insanın içini nasıl yaktığını. Yakar durur insanı hiç sönmeden çok kötü bi durum. Benim kız arkadaşım da Türk asıllı fakat Gümülcine'de (Yunanistan) oturuyo. Osmanlı Dönemi'ndeki mübadeleyle bağı var soyunun.

2011de Bursa'ya geldi okumak için biz de o şekilde görüştük başladık ilişkiye. Bayramlarda tatillerde Gümülcine'ye gidiyo o dönene kadar eriyip bitiyorum geçmiyo günler. Bu sene yaz okuluna kalmadı 3-3.5 ay boyunca Gümülcine'deydi o yaz geçmek bilmedi, yaz mevsiminin bitmesini sevmem nickimden de anlaşılcağı üzere yaz mevsimi adamıyımdır ama hayatımda ilk defa yaz mevsiminin çabucak bitmesini istedim :)

Sesini duymak istediğinde, sesini özlediğinde arayamıyosun, kavga olunca ariym konuşalım sakince diyosun arayamıyosun kavga daha da büyüyebiliyo, mesajlaşarak derdini anlatmak başka ses tonunu uygun kullanarak derdini anlatmak daha başka haliyle :)

Zor valla bu sene üniversitesi bitiyo benim durumlar biraz karışık üniversite bitince gidicek mecbur ailesinin yanına ama bakalım nolucak düşünmeye başladık şimdiden

• torenzi kullanıcısına yanıt
    Hocam inanın çok iyi anlıyorum durumunuzu. Çok zor bi durum hele ki ortada çocuk da varsa... Umarım her şey yoluna girer hem çocuğunuza hem de eşinize kavuşur bi sorun olmadan mutlu mutlu yaşarsınız :/ Çok üzüldüm adınıza...
  • Babam Ukrayna'lı yaptı kendine. 2 kere Türkiye'ye geldi kadın. Yemekleri berbattı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelleme değil ama internetten tanisilan kızlar ilerde evlenince internetten neler bulur haberiniz bile olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Lopermid Kullanan Genc

Rusyadan biri mesaj atmıştı sadece konuştuk filan türkçe filan da biliyor .bana para yolla şu kadar miktar filan geleyim türkiyeye beraber yaşarız filan dedi.Tamam dedim yolladım kız gelemedi.Heralde gümrükte kaldı.Bekliyorum ama çünkü bana aşıktı. Gelir heralde.

• evlenen bile var. arkadaşlık siteleri vasıtasıyla olunca alan razı satan razı olayı oluyor. Sokakta beğen birini git söyle beğendiğini adın sapığa çıkar.
  • 13 yıldır evliyim. 1 yıl yazıştık o kadar iyi değildi teknoloji vakti zamanında. İrc'den muhabbet ederdik tabi. Şu an durum limoni. Boşveer
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.