Şimdi Ara

İnternetten tanılıp, buluşan, sevgili olan varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
2
Favori
3.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar internetten tanışıpi, aradaki engel ve mesafeleri problem etmeden sanaldan sevgili olup sonra yüz, yüze bulup, devam eden varmı ne kadar güvenilir ve sağlıklı?

• Ben buldum travesti çıktı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Achilles.

Ben buldum travesti çıktı

Koştumu peşinden kardeşim?
  • Hea öylesine yazmıştım kafa dengi çıktı konuştuk falan 3 hafta sonra çıkmaya başladık 2 ay sonra ayrıldık bi süre arkadaş takıldık şimdi ne zamandır mesaj atmıyoruz birbirimize

• quote:

Orijinalden alıntı: DT Swiss

Hea öylesine yazmıştım kafa dengi çıktı konuştuk falan 3 hafta sonra çıkmaya başladık 2 ay sonra ayrıldık bi süre arkadaş takıldık şimdi ne zamandır mesaj atmıyoruz birbirimize

Neden ayrıldınız kardeş?
  • Ben buldum 1 ay konuştum buluşma gittim, kızla buluştuk gel eve gidelim dedi bende o heyecanla gittim.kizla kapıdan girer girmez arkamda bi acı hissettim sonra gözümü hastanede açtim sol böbreğimi almışlar allahtan giderken ambulans felan ca girmişler yoksa sonu kötüydü

Buda böyle bi anımdır.

Ozet: internetten tanıdığınız bi kızla buluşmaya gittiğinizde böbreğini gazete kağıdına sarmış olun

• lordima89 kullanıcısına yanıt
    ben. oyunda tanışmıştım 4.5 yıl beraberdik 1.5 yıl uzaktık tek geri kalanında aynı şehirde okuduk isteyerek ve bilerek aynı yeri yazmıştık 2 hafta önce ayrıldık çok canım yanıyor çok özlüyorum onu ama artık o istese bile geri dönüşü yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maleguard

ben. oyunda tanışmıştım 4.5 yıl beraberdik 1.5 yıl uzaktık tek geri kalanında aynı şehirde okuduk isteyerek ve bilerek aynı yeri yazmıştık 2 hafta önce ayrıldık çok canım yanıyor çok özlüyorum onu ama artık o istese bile geri dönüşü yok

Dostum 4.5 yılmı? Ufff çok kötü be güven problemini aşmıştırsınız ve inanılmaz alışmıştırsınız bizde yaklaşık 7 Ay oldu ancak sanki 40 yıldır tanıyor gibiyim o benden tam 2000 Km uzakta Azerbaycanda yanına gidicem zaten yakın zamanda bayağı alıştık bizde ayrılsak biliyorum onsuz ço kzor olacak sürekli konuşuyoruz insan birisine alışınca güvenmese bile zor oluyor artık dostum affet neden geri dönüşü yok 4.5 yıl bu az değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: lordima89

quote:

Orijinalden alıntı: DT Swiss

Hea öylesine yazmıştım kafa dengi çıktı konuştuk falan 3 hafta sonra çıkmaya başladık 2 ay sonra ayrıldık bi süre arkadaş takıldık şimdi ne zamandır mesaj atmıyoruz birbirimize

Neden ayrıldınız kardeş?

iyi anlaşıyoduk ama ne bilim pek sevgili gibi hissetmiyodum sadece güzel vakit geçiriyodum, onun da öyle hissettiğini anladım arkadaş olalım dedim dedim hayır demedi saçma bitti ama güzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DT Swiss -- 4 Kasım 2014; 23:26:10 >

• 3 defa internetten tanıştığım biriyle birlikte oldum, biri 2 sene, diğeri 3 sene sürdü. Diğeri şu an hala sürüyor.

Çok ilerlemiyor ama farklı şeyler yaşanıyor, tadılması gereken şeylerden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciginix

3 defa internetten tanıştığım biriyle birlikte oldum, biri 2 sene, diğeri 3 sene sürdü. Diğeri şu an hala sürüyor.

Kardeşim bende yaklaşık 7 aydır birlikteyim henüz buluşamadık nedeni mesafe yurt dışında oturuyor ve yanına gidicem yakın zamanda biz sahiden çok güveniyoruz birbirimize buluşamadık fakat bizim ilişkimiz biraz farklı güven problemi yok o benim hesaplarımı biliyor ama en ufak birşey yapmadı, adresimide biliyor bende öyle onunkini ancak ben evlilik düşünüyorum huylarımız gerçekten bir ve iyi anlaşıyoruz merak ediyorum evlenen varmı ki olduğunu duydum hemde inanılmaz sayıda.

2. oluyor bu kardeşim 1. yılda bana kızıp ayrılıp birini bulmuştu yapamayıp 1 ay içinde dönmüştü artık geri dönüşü yok bu sefer ben varken birini bulmuş çok belli ayrılıyor, ertesi gün başkasıyla twitterde fotoğrafı var aldatmadı gibi bişey söz konusu olamaz. bu yüzden artık "." kadar şansı yok. çok sevmiştim çok annesi falanda tanıyordu beni geçenlerde konuştuk annesiyle hatta hala sever beni oğlu gibi. o kadar güveniyordu ki kadın günü birlik benim memleketime yollamıştı beraber gezmiştik akşamıda bindirip yollamıştım. hatta bu yaz için diyordu gelsin bizde kalır arabayı veririm gezer eğlenirsiniz falan demişti. ama ne oldu boynuzum var şuandada memleketindeki bi okulda çok sağolsun hayatımı mahvetti. ama yinede onu çok özluyorum

• Bugun 339. Gunumuz hala da mutlulukla yasiyoruz aramizda 1-2 saatlik yol var o kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: Achilles.

Ben buldum travesti çıktı

Aksam aksam ne guldum yaa

• quote:

Orijinalden alıntı: Maleguard

2. oluyor bu kardeşim 1. yılda bana kızıp ayrılıp birini bulmuştu yapamayıp 1 ay içinde dönmüştü artık geri dönüşü yok bu sefer ben varken birini bulmuş çok belli ayrılıyor, ertesi gün başkasıyla twitterde fotoğrafı var aldatmadı gibi bişey söz konusu olamaz. bu yüzden artık "." kadar şansı yok. çok sevmiştim çok annesi falanda tanıyordu beni geçenlerde konuştuk annesiyle hatta hala sever beni oğlu gibi. o kadar güveniyordu ki kadın günü birlik benim memleketime yollamıştı beraber gezmiştik akşamıda bindirip yollamıştım. hatta bu yaz için diyordu gelsin bizde kalır arabayı veririm gezer eğlenirsiniz falan demişti. ama ne oldu boynuzum var şuandada memleketindeki bi okulda çok sağolsun hayatımı mahvetti. ama yinede onu çok özluyorum

Kardeşim çok zor Allah yardımcın olsun kolay değil 4.5 yıl birisiyle konuşuyorsun, ona alışıp, seviyorsun ve sana ihanet ettiğini görüyorsun yıllarca konuştuğun birisinin özlemen normal acın taze fakat zamanla düzelir kardeşim ihanet acısı çok kötüdür bilirim bu acıyı. :(

• quote:

Orijinalden alıntı: reqedit7

Bugun 339. Gunumuz hala da mutlulukla yasiyoruz aramizda 1-2 saatlik yol var o kadar

Allah devamını erdirsin, inşallah hayırlı güzel bir hayatınız olur kardeşim çok şanslısınız çok yakında bizim aramızda 2000 Km var evlenene kadar maalesef böyle sıkıntılar çekicez internet tek çözüm yolumuz olucak gene ancak yanına bundan sonraki yıldan itibaren sık, sık gitmeyi düşünüyorum.
    konuşmak mı ? ben ona hayatımı vermiştim işe girip o hazırım dediği anda nikah basmaya hazırdım hepsi gitti şimdi elimde kalan şehrin her tarafında bi anı nereye baksam orada bişeyler görüyorum onca yaşanmışlık çok acı veriyor
  • Çok kızla tanıştım internetten, hatırladıklarım: 1 tanesiyle 3 yıldır arkadaşız(aynı şehirdeyiz), 1 tanesiyle de 3 yıldır arkadaşız(farklı şehir), 1 tanesiyle 3-4 ay konuştuk ama çok samimiydik biraz uzaktık olmadı pek ama buluşsak yine olur yani duruyo öyle ve şu an sonuncusuyla tam 5 aydır konuşuyoruz(arkadaşça ama istenirse arkadaştan öte olabilecek potansiyelde, karşılıklı yani) buluşucaz bir ara kısmetse ama bakalım nolucak. Gerçekten kafa dengi bir insan bulabilirsen herhangi bir engel olmaz kardeş. Ama önerim şu, önce bir kere reelde görüşmeden sevgili olunmaz. Olunsa şimdiye çoktan kaç sevgili yapmıştım dokunarak, onu gözünle görerek hissetmen gerekiyor. Böyle hep bir mesafe olur, gerçekten ona alışmaktan öteye gidemezsin. Ama ölümüne alışırsın da orası ayrı konu.

• C2'de selam bağğğğğyan yazdım. Selam bağğğğğyım yazdı o da. Devam etti etti.. 1aya yakın oldu sevgili olmamız. Uzaktan devam ediyor, kız İzmirde ben Karabükteyim. Daha buluşamadık ama bakalım ne olcak ben de merak ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: lordima89

quote:

Orijinalden alıntı: Ciginix

3 defa internetten tanıştığım biriyle birlikte oldum, biri 2 sene, diğeri 3 sene sürdü. Diğeri şu an hala sürüyor.

Kardeşim bende yaklaşık 7 aydır birlikteyim henüz buluşamadık nedeni mesafe yurt dışında oturuyor ve yanına gidicem yakın zamanda biz sahiden çok güveniyoruz birbirimize buluşamadık fakat bizim ilişkimiz biraz farklı güven problemi yok o benim hesaplarımı biliyor ama en ufak birşey yapmadı, adresimide biliyor bende öyle onunkini ancak ben evlilik düşünüyorum huylarımız gerçekten bir ve iyi anlaşıyoruz merak ediyorum evlenen varmı ki olduğunu duydum hemde inanılmaz sayıda.

Valla kardeşim o 2 ve 3 sene sürdü dediklerimin ikisi de yurtdışındaydı.

Açıkçası aynı şeyleri düşünüyordum ama inan çok zor, seni negatif düşünceye yönlendirmek istemiyorum ama harbiden zor. Yurtdışında doğup orada yetişenler çok ayrı oluyor ve sanırım bu yüzden ilgi çekiyor.

Güven mevzusunu bulaştırma, ummadık taş baş yarar derler. Bunu o 2 senelik ilişkimde yaşadım, en sağlam güvendiğimdi. Ama öyle bir ters köşeye yatırdı ki inanamazsın.

Bu yüzden kadın milletine güven olmaz, açıkça söyleyeyim çak geç. Ama umarım senin ki farklı çıkar.

Ekleme: Daha yüz yüze gelmediğiniz için çok masum düşünüyorsun, aslında öyle değil. Pabucunu ters giydirmezse iyi Kendini çokta kaptırma, mesafe yüzünden kafayı yersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciginix -- 5 Kasım 2014; 0:16:54 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.