Benim niye oyundan tanıştığım kızlar erkek çıkıyor
Olabilir hocam oyunun yaş aralığınada baglı. :)
bekliyorum ciddi önerileri :)
Ve hala bekliyorum.
Oyundan tanıştık 2 yıl beraberdik ben çok umutluydum ilerisinden gelecekten felan sorunlarımız vardı bazı din sorunu mesela ne olduysa 2 yıl sonra daha 1 hafta olmadı ayrıldık işin içinde başka bir iş var ama bilmiyorum yakında çıkar ortaya çünki beni hala seviyor bende onu seviyorum benim salak Aşkım ya ne oldugunuda soylemez ki ara sıra unutuyo yanındayken sevgiliymiş gibi davranıyo sorna tekrar degişiyo ses tonu felan hayır abi nesi var soylemez ki
quote:
Orijinalden alıntı: crazymania56
Oyundan tanıştık 2 yıl beraberdik ben çok umutluydum ilerisinden gelecekten felan sorunlarımız vardı bazı din sorunu mesela ne olduysa 2 yıl sonra daha 1 hafta olmadı ayrıldık işin içinde başka bir iş var ama bilmiyorum yakında çıkar ortaya çünki beni hala seviyor bende onu seviyorum benim salak Aşkım ya ne oldugunuda soylemez ki ara sıra unutuyo yanındayken sevgiliymiş gibi davranıyo sorna tekrar degişiyo ses tonu felan hayır abi nesi var soylemez ki
Hangi oyun bu pm at bakim aynı oyun olmaz inş.
böbrek.avi
quote:
Orijinalden alıntı: İtalian Stallion*
böbrek.avi
her şeye böbrek avi deyin aferin size
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme