Diyelimki oyundan tanıştınız ve ailesinide biliyosunuz oda sizi biliyor ve tel fln var konusuyorsunuz ?
|Tabiki ben degil bi arkadasm soruyorda|
En azından denemekte fayda var.
Yüzyüze olmadan olmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: Peter Tägtgren
Yüzyüze olmadan olmaz.
Evlenen bile var... Sonra birbirlerini kesiyolar ya da dolandırıp kaçıyolar... Gazetelerden okuyoruz...
quote:
Orijinalden alıntı: Suki_
Ciddi cevap verdigin icin tsk. hocam
quote:
Orijinalden alıntı: AlcnYvZ
quote:
Orijinalden alıntı: Suki_
Ciddi cevap verdigin icin tsk. hocam
Alıntıları Göster
Sakın ha! sonradan çok büyük pişmanlık olur söyleyeyim..
quote:
Orijinalden alıntı: [R][A][U][L]
Neden ciddi cvplarmısn hocam ?
quote:
quote:
Alıntıları Göster
İki böbreğinden ikisini değilde sadece birini alacaksa problem olmaz bence
quote:
Orijinalden alıntı: FearFroMe
İki böbreğinden ikisini değilde sadece birini alacaksa problem olmaz bence
Şakacı seni.
quote:
quote:
Alıntıları Göster
Oyundan ve kız ?
Öyle bir durum olursa sen dersin ki: "Ceketimin cebine kırmızı mendil koyucam, beni oradan tanı." Kız da der ki: "Tamam benim de pala bıyığım var, oradan tanırsın."
Kuzenim internetten tanıştığı kızla evlenecek yakında. Nasip işi hocam neden olmasın.
quote:
Orijinalden alıntı: 0RK
Oyundan ve kız ?
Öyle bir durum olursa sen dersin ki: "Ceketimin cebine kırmızı mendil koyucam, beni oradan tanı." Kız da der ki: "Tamam benim de pala bıyığım var, oradan tanırsın."
Evet üstelik 20 ye yakın kız oynuyor :)
quote:
Orijinalden alıntı: Patoshik
Alıntıları Göster
En azından birlikte zaman geçirmeden açıkçası pek sanmıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: TEHET
Kuzenim internetten tanıştığı kızla evlenecek yakında. Nasip işi hocam neden olmasın.
Bilmiyorum hocam haklısn kısmet :)
quote:
Orijinalden alıntı: Hybrid Theory*
En azından birlikte zaman geçirmeden açıkçası pek sanmıyorum
Alıntıları Göster
Böbrekler için sakıncalı bir durum.
quote:
Orijinalden alıntı: TEHET
intten pek hayır gelmez zaten iyi kız olsa çevresinde teklif gelirdi,agrasif zengin arayan çok kendini beğenmiş kızlarda,çevresinden erkek bulamaz sonuçta çevresinde çok tanıdığı varken internetten tercih etmesi iyi değildir ben intten kızla tanıştım 2 sene takıldım çok pinti,çok kendini beğenmiş,saygısız,yalancı,agrasif,onun dediği olucak,geçimsiz,bencil vs.. 50 tane kötü karakterini gördüm hatta normal arkadaş takıldım,intten tanışıp normal takılma olayı,sonra başka erkeklere yönelmiş ama herkes şutlamış kız geçimsiz problemliydi daha sonra evlilik sitesinde gördüm
erkeklerin internetten takılması normal ama kızların normal değildir, erkek isteyendir kız istenendir,etrafında illaki isteyenleri olması lazım demekki sorun var
quote:
Orijinalden alıntı: baris195
intten pek hayır gelmez zaten iyi kız olsa çevresinde teklif gelirdi,agrasif zengin arayan çok kendini beğenmiş kızlarda,çevresinden erkek bulamaz sonuçta çevresinde çok tanıdığı varken internetten tercih etmesi iyi değildir ben intten kızla tanıştım 2 sene takıldım çok pinti,çok kendini beğenmiş,saygısız,yalancı,agrasif,onun dediği olucak,geçimsiz,bencil vs.. 50 tane kötü karakterini gördüm hatta normal arkadaş takıldım,intten tanışıp normal takılma olayı,sonra başka erkeklere yönelmiş ama herkes şutlamış kız geçimsiz problemliydi daha sonra evlilik sitesinde gördüm
erkeklerin internetten takılması normal ama kızların normal değildir, erkek isteyendir kız istenendir,etrafında illaki isteyenleri olması lazım demekki sorun var
Alıntıları Göster
böbrek avi
quote:
Orijinalden alıntı: baris195
Yok hocam öyle degil chat sitesinden degil oyunda tanıştık biraz sacma gelecek ama aileside oynuyor oyunu onlarda beni tanıyor bnde onları ve skype fln görüşüyoruz bazen ve oyundan baska kimseyle görüşmüyor biliyorum :)
quote:
Orijinalden alıntı: Opricnik
böbrek avi
Alıntıları Göster
Benim niye oyundan tanıştığım kızlar erkek çıkıyor