Şimdi Ara

Internetten Tehdit (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
2
Favori
1.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Denerod

para su an gittigidiyor'un havuzunda hocam onay vermedigim icin, eleman iadeyi alinca bana geri gelecek para. artik yazacagiz adama kargoyu yapiyorum iade ucreti de benden olsun diye, bu bas agrisindan iyidir. 10 tl icin can sikmaya gerek yok.

senin gibiler yüzünden böyleleri aynı şeyi yapmaya devam ediyor, eger akıllı biriyse kapına gelmez zaten gelirsede kafasını çekiçle ez bidaha bulundugun semte gelmez ama 10 lira için soruna gerek yok diyorsun sende haklısın.
  • pcykoo34 kullanıcısına yanıt
    ben tek basima ugrasacak olsam amenna. annem burada, kardesim burada. elemanin elinde adres var. polise versen adam daha da kinlenir. ben 1 aya okul is nedeniyle gidecegim aklim evdekilerde kalacak. yoksa dayakmis kavgaymis derdim o degil. bizimkilerin canini sikmak istemiyorum. yoksa sonuna kadar kovalarim boyle it kopuklari.
  • Korkmaya gerek yok yahu pantolon veya vs. içine rahat alabilceğin tarzda bıçak koy bak nasıl kaçıyor ah ben senin yerinde olsaydım şuan zevkle beklerdim
  • quote:

ben tek basima ugrasacak olsam amenna. annem burada, kardesim burada. elemanin elinde adres var. polise versen adam daha da kinlenir. ben 1 aya okul is nedeniyle gidecegim aklim evdekilerde kalacak. yoksa dayakmis kavgaymis derdim o degil. bizimkilerin canini sikmak istemiyorum. yoksa sonuna kadar kovalarim boyle it kopuklari.

ver kargoya kurtul uğraşma ozaman
  • Adamı dövünce kısır döngü gibi başa sarıcak haberin olsun buradaki çakma rambolara kulak asma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ver kurtul kardes basini agritma bence

• quote:

Orijinalden alıntı: -İstanbullu-34

Korkmaya gerek yok yahu pantolon veya vs. içine rahat alabilceğin tarzda bıçak koy bak nasıl kaçıyor ah ben senin yerinde olsaydım şuan zevkle beklerdim

Olay cikarmaya gerek yok 3.5 lira icin adam ölse ne olacak sinirle bicaklanip 30 sene hapis arti vicdan azabi ne icin cakma forma icin cesaret bu degildir bu aptallikdir

• kaç kaçabildiğin kadar
  • Adam zaten suçlu kavga edeceğini sanmam - yer
  • hocam durum ne oldu?

• geldi mi adam ne oldu?
  • Bende merak ettim son durum ne?

• Denerod D kullanıcısına yanıt
    dostum cevap vermeni bekliyoruz forumdasın ama konuya bakmadın sanırım hiç
  • Tehdit varsa polise şikayet et ne bekliyorsun.
  • Bu forumda ne kadar çok , sözde hakkını arayan/aramak isteyen insan varmış şaşırdım doğrusu...
    Acaba bu ahkam kesenler - vur,bıçakla döv - acaba gerçek hayatta da böyle miler ?
  • quote:

beyler sehir kocaeli, ama kavga olayi bulasmak istedigim en son sey acikcasi. sonu yok cunku. adam sabikali, bir kere dovsen bir daha gelecek.

dolandiriciliktan dolayi birde seni tartaklicak ve oan bisi olmicak sanma sakin bu olayin sutune sana telefonda lan bile dese tehdit durumundan adami 6 ay attirirsin iceri dag basimi efendim burasi korkak olma bu kadar
  • Beyler foruma gir cik yapabildim mobilden, yazacak vaktim olmadi yogundum ancak simdi musait olabildim. Herhangi bir gelen giden olmadi, heriften ses seda da yok. Kargosunu yaptim, daha da uzatirsa mevzuyu kendisi bilir. Simdilik bir sikinti yok.
  • quote:

Beyler foruma gir cik yapabildim mobilden, yazacak vaktim olmadi yogundum ancak simdi musait olabildim. Herhangi bir gelen giden olmadi, heriften ses seda da yok. Kargosunu yaptim, daha da uzatirsa mevzuyu kendisi bilir. Simdilik bir sikinti yok.

kocaelinin sakat semtinden hangisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt__gl

15dk mesafe varsa zile bas ver

+1
  • Denerod D kullanıcısına yanıt
    kardşeim 3 - 5 krurş için başını derde sokma birk öyle adamlarla ugrasılmaz ... mal elinde kalsın boşver canından ailenden önemlimi allah aşkına
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.