2-3 yıl önce fln benimde başıma böyle bir şey gelmişti facebook üzerinden zamanında büyük bir tiyatro sayfasına yönetici olmuştum orada bir eleman vardı yaşı benden büyük tartıştık fln baya olaylar oldu ikimizde kadıköyde oturuyoduk telefonum fln vardı yanı en son şey demişti hiç beklemediğin anda geleceğim diye aradan 2-3 yıl geçti hiç bir şey olmadı
quote:
Orijinalden alıntı: joker3431
kardşeim 3 - 5 krurş için başını derde sokma birk öyle adamlarla ugrasılmaz ... mal elinde kalsın boşver canından ailenden önemlimi allah aşkına
seni gibi dusunen kisiler sayesinde bu kotu kisiler bu kadar cesurca herseyi yapiyor
quote:
Orijinalden alıntı: 'Boyz N Da Hood
Çağırabileceğin 3-4 kişiyi çağır siz görüşürken bir yerde saklansınlar. Eleman kalabalık geldiyse arkadaşların çıkar arkadan.
tamam ben böyle düşünüyorum çünkü benim bir ailem var akrabalarım var onlara zarar gelmesini istemem hadi 10 bin liralık mal olur binliralik mal olur peşinde kosarsın 10 liralık forma için canındanmı olmak istiyorsun . git ol adamlar orda !
şu klavye başındakileri yürütsek doğuya terör merör kalmaz valla yok bıçak sapla yok çekiçle ez, hep dizi filmler bu hale getiriyor insanları
göz dağıdır kesin o
hiç riske girme. sana en yakın polis karakoluna git. olayı olduğu gibi anlat. onlar gerekeni yapar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme