Şimdi Ara

Interrail vs. kıyı turu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bi arkadaşımın bu yaz tatil planı ile ilgi ilgili kafası karışık.
    İtalya'yı çok görmek istiyor özellikle interrail yaparak. Ama ona eşlik edicek arkadaşı yok. Yani tek başına yapacak yaparsa.
    Bu da interrail için için tavsiye edilen bişey değil sanırım?
    İtalya turlarına bakıyoruz onlarda hem pahalı hem daha macerasız ve kısıtlı geliyo.

Hiç yurt dışı yapmayıp bi ege kıyı turu yapmak gibi de bi düşüncesi var.

Off baya karışık yani :)

Ben interrail diyorum ama tek olur mu ? Olursa umduğu gibi olur mu?

Sizce?

Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İ.x.İ.r -- 12 Haziran 2014; 17:00:19 >

• Tek olabilir ben arkadaşla başladım tek bitirdim, arkadaşla bir tık daha iyi tabi ama Ege turunu hiç tavsiye etmem. İnterrail hayatta bir kez olabilecek bir şey, ya da zor ama iki kez. Ege turunu emekliliğe bıraksın arkadaşın. Hem Türkiye'de tatil mi yapılır? Türkiye'de tatil yabancıya güzel.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • chuck_bartowski C kullanıcısına yanıt
    Peki tek olmanın dezavantajları veya avantajlarını sorsam?
    Neleri kesin yapmalı,nelerden kaçınmalı?
    Ufak bi öneri listesi istesem senden :)
  • Avantajı yok, dezavantajı da az aslında. Mesela adres konusunda çok zayıfımdır, Budapeştede hostel konusunda epey zorlandım o yüzden. Yine mesela trende nadirende olsa tek olabiliyorsun, mesela Kuzey İtalyada akşam saatinde ben ve arkadaşım dışında koca trende bir kişi vardı ve tek başıma olsam tuvalete giderken bavulumu orada bırakmak durumunda kalacaktım. Tek olursan fotoğraf çektiremiyorsun, Eyfelin tepesinde Japon bir turistin çektiği titrek ve yamuk fotoğraflarla idare etmek zorunda kalabilirsin. Yine aktarmalı trenlerde fark 5 dakika olabiliyor, bir trenden diğerine geçerken koşturmak durumunda kalabiliyorsun. Yine bir aktarmada 4 saat süremiz vardı, sırtında 15 kilo backpack, elinde okul çantası ebatında sırt çantası boynunda fotoğraf makinesi ile 40 derece sıcakta gezmek durumunda kalabilirdim. Ben 2 saat gezdim, arkadaş bavulları bekledi, daha sonrada tam tersini yaptık. Yani 2-3 kişi olmak daha iyi ama tekte yapılmaz diye birşey kesinlikle yok. Benim için interrailde en büyük hayalkırıklığı interrail yapanların azlığıydı. Neredeyse bütün yolculuk boyunca trenlerde tek sırtçantalı ve genç bizdik. Hep yaşlı Avrupalılar ve göçmenlerle seyahat ettik. Ben eğlendim ve çok memnun kaldım. Fırsatım olsa tekrar gitmek isterdim. Yorucu ama güzel.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Anladım çok mantıklı. zaten kalabalık bi arkadaş grubuyla çok eğlenceli olcağı kesin :)

Çok tesekkur ederim.
  • Bişey sormak istiyorum bu interrail nasıl bişey nasıl yapılıyor araştırdım ancak bulamadım beni aydınlatırmısınız bide kaç yaşında gitmemizi önerirsiniz ve kaç TL veya $ bütçe önerirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdem5555

Bişey sormak istiyorum bu interrail nasıl bişey nasıl yapılıyor araştırdım ancak bulamadım beni aydınlatırmısınız bide kaç yaşında gitmemizi önerirsiniz ve kaç TL veya $ bütçe önerirsiniz

http://www.tcdd.gov.tr/home/detail/?id=259
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ets tur tatil yeri
    11 ay önce açıldı
    VİZESİZ BALKAN TURU (GÜNCEL)
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • merhabalar arkadaşlar ben interrail yapmak istiyorum ama arkadaş bulamadım çünkü tüm arkadaşlarım avrupayı gezdiler ve ben tek başııma gitmek istemiyorum ve bir arkadaş arıyorum lüften bana yardımcı olun...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.