Şimdi Ara

Interstellar (2014) | Yıldızlararası (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.730
Cevap
48
Favori
186.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tom Hardy yok mu?
  • Nolan dan bir efsane daha geliyor, bu adamın bir tane bile tintirik filmi olmayacak kariyeri boyunca, bunu bilir bunu söylerim, kariyerinin sonlarına doğru da en iyiler arasındaki yerini de hakkıyla edinmiş olacak çoktan, akademi oscar verse de vermese de.

The Prestige, The Dark Knight, İnception, hepsi en iyi film, en iyi yönetmen dallarında oscar'ı hakeden filmlerdi, ama yok babam vermezler Nolan'a, vermesinler sorun değil, göz var nizam var zaten.
  • Ilk 10a girip giremeyeceğini bilemeyiz tabi ama işin içinde Nolan varsa kesinlikle kalite fışkıracak bir film geliyor demektir :) Nolan çok zeki bir insan ve bi tane bile dandik bir filmi yoktur bu yüzden yeni filminden beklentimiz doğal olarak çok fazla :) inşallah yüzümüzü kara çıkarmaz öyle olacağına da eminim :) şimdiden beklemedeyiz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyi bir film geliyor. Beklemedeyim.
  • Çok iyi bir kadro,müzikler Hans Zimmer ve Christopher Nolan.
    Süper bir filme benziyor.Sabırsızlıkla bekliyorum :)
  • Filmin teaser trailer'ının "Hobbit: the desolation of smaug" öncesinde gösterileceği kesinleşti.

Trailer bizde de film öncesi gösterilirse eğer çabuk toparlayın kendinizi, çünkü fragman sonrası Hobbit'i izleyeceksiniz...
  • Fragman yakında geliyor muhtemelen Hobbit'ten önce gösterimde olacak ertesi hafta içi internette.
    Bakalım hayretler içerisinde bırakacak mı?

Interstellar (2014) | Yıldızlararası
  • Hem ASM 2 hem bunun fragmanı ..Hobbite bunun için bile giderim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Interstellar (2014) | Yıldızlararası

Setten resim :)

İnceptiondan daha iyi bi film olcaktır bence
  • Limitles L kullanıcısına yanıt
    Çok beklentileri yüksek tutmamak lazım.Heleki inception gibi bir filmden iyi olabileceğini düşünmek bile hata.Film çıkmadan görmeden ben umut etmeyeceğim.inception film tarihinin bana göre en iyi filmi bakalım ne kadar iyi olacak.
  • valla işin içinde nolan varsa beklentiyi büyük tutuyor herkes :) işin ucunda uzay katmanları varsa bide. bu filmide sakin kafayla izlemek gerekecek bence :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

Çok beklentileri yüksek tutmamak lazım.Heleki inception gibi bir filmden iyi olabileceğini düşünmek bile hata.Film çıkmadan görmeden ben umut etmeyeceğim.inception film tarihinin bana göre en iyi filmi bakalım ne kadar iyi olacak.

Öhh... Konu zaten Nolan'ı tanrı yapan yorumlarla donanmış bir şey demeyeyim dedim ama sinema tarihinin en iyi filmi ünvanını Inception'a vermek efsanelere büyük ayıp.Nolan duysa o bile üzülür.
  • adam bana göre demiş zaten ya :) bana görede titanictir. kişiden kişiye değişir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limitles -- 28 Kasım 2013; 23:09:12 >
  • cristopher nolan'ın olduğu her film tereddütsüz izlenir....
  • Nobelin kime gideceği belli oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çekimler ay sonunda sona eriyormuş.
    Fragman haftaya çıkıyor.

IMAX ve o muhteşem yıldız/evren/gezegen çekimlerini bekliyorum efekt olsada olmasada.
    IMAX için plan yapıp günlük İstanbul'a gitmek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 4 Aralık 2013; 20:41:52 >
  • Fragman Yarın gece çıkacak diyorlar. Amerika için tabiki. Biz de Çarşamba sabahı izleriz herhalde.
  • Fragman cumartesi yada pazartesi yayında oalcakmış.
    Bu arada salonlara gönderilen resmi belge aşağıda.

Hobbit ile beraber yayında olacak tabi Türkiye'de yayınlanır mı bilemiyoruz henüz.
    http://portal01.digitalcinema.technicolor.com/projectionistletter/projectionistletter_hobbit,_the_the_desolation_of_smaug_usa_20131213_092332.pdf

Fragmanın dosyası ellerinde fakat şifreli olduğundan henüz izlenemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 10 Aralık 2013; 10:46:28 >
  • En merak ettiğim film bu keşke Tom Hardy de olaydı ama ve Michael Caine
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.