Pc Açılırken Bu Sorunla ''intializing and establishing link'' Karşılaşıyorum... Phoenıx BIOS Kullanıyorum. Çoğu Yerde Baktım BIOS'tan Network seçeneğini disabled yap demişler fakat ben Kendi Biosumda Bu Seçeneği Bulamadım..
Ayrıca BIOStan ayarlamama rağmen pc önyükleme yapmıyor format atacakken ve f8 yaptığımdada cd rom seçeneği çıkmıyor.. problem nedir ? Bi yardımcı olabilirseniz...
Yeni nesil bir anakart kullanıyorsanız ya da notebook türü bir bilgisayarsa win 8 yüklü gelir ve farklı bir işletim sistemi yüklemeniz gerekirse ayar yapmalısınız bunu bu sitede arama yaparsanız bulabilirsiniz. İnternette de çeşitli anlatımlar mevcut.
Öncelikli olarak marka ve modeline göre sizin sistemin kullanıcı el kitabını bulun ve inceleyin.
Bilgisayarım Eski .
Problem Güncel Arkadaşlar Acil Yardıma İhtiyacım Var.
Problem Hala Güncel..
Kullanıcı el kitabını bulup inceledin mi? Yazılı ya da netten indirebilirsin. Bir mesaj yazıldığında sacede bir satırını okuyup da cevap yazmayın tüm yazılanlara dikkat edin lütfen.
PC mi notebook mu yine yazmamışsınız.
Bios menüsünden o ekranların da ekran görüntüsünü koyabilirsiniz.
DVD- CD biosda hiç mi yok? Normalde açılıdığında çalışıyor mu?
Lütfen tüm yazılanları inceleyip cevap yazın.
Kullanıcı el kitabını incelemedim Notebook Değil Masaüstü . Bios menüsünde 1st boot device den cd rom secebiliyorum fakat işe yaramıyor f8 yapıncada orda cd rom cıkmıyor . CD Rom acılıp kapanıyor fakat okumuyor mu acaba diye düşünüyorum