Şimdi Ara

İntihar Eden Babanın Oğullarına Haluk Levent’ten Burs (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NuTeRX

Ama hiç olmamasından iyi sonuçta. Devlet, belediye olsa neyse de bu bir şahıs sonuçta.

Alıntıları Göster
    Empati kurun.AKP li bir belediye ya da sanatçı yapsa ne derdiniz. Herkes reklam derdi vs. Yardım yapılması güzel ama dediğim gibi ,her zaman gizlilik olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

Empati kurun.AKP li bir belediye ya da sanatçı yapsa ne derdiniz. Herkes reklam derdi vs. Yardım yapılması güzel ama dediğim gibi ,her zaman gizlilik olmalı.

Alıntıları Göster
    Olmalı belki bu adamın yaptığı yanlış ama bu adam reklam için yapmasaydı sonuçta yardım ulaşmayacaktı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadircitak kullanıcısına yanıt
    Iciniz disiniz haksiz kazanc olmus. 5 kurus hakkini dahi aramasi mi batti size?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

Olmalı belki bu adamın yaptığı yanlış ama bu adam reklam için yapmasaydı sonuçta yardım ulaşmayacaktı.

Alıntıları Göster
    yapmasın demiyoruz ama yöntem yanlış diyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

yapmasın demiyoruz ama yöntem yanlış diyoruz.

Alıntıları Göster
    E tabi yanlış.

• Genccizer G kullanıcısına yanıt
    adama açılan davalara bir bak sanırsan iyilik meleğine laf söyledik..
    Beraat etmis.

hangi nedenden beraat etmiş onuda araştır. ateş olmayan yerden duman çıkmazmış emin ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadircitak -- 23 Eylül 2018; 17:43:3 >
    Bunu senin söylemen pek bir manidar. Akp'ye hırsız mı diyorsun yani?

konuda adı geçen levent melek değil dedim sen gene aldın yürüdün.
  • Bu tür yardımların açık yapılmasını doğru bulurum çünkü topluma örnek olması açısından işe yaradığını hepimiz biliyoruz. Bu "reklam" dediğiniz yardımlar sayesinde sayısız insana destek olundu bunca zaman, gerek gizli gerek açık şekilde.
  • Off git onu once reisinize anlat. Yapilan her yardimi gozumuze sokuyorlar.

• olağan_şüpheli kullanıcısına yanıt
    Bu zamanda göstererek yapmak lazım yardımları ki birilerine örnek olsun. Göstermek hava atmak anlamında değil örnek olma anlamında.

Gizli saklı olması tabiki makbul ama her türlü ahlaksızlığın göstere göstere yapıldığı zamanda iyiliklerin gizli kalmaması lazım.

• Bazı kendini bilmezler bunu reklam/şov amacına dönüştürdüğünü düşünüyor Haluk LEVENT ve ahbap grubunun yapmış olduğu yardımları dikkate almıyorlar sanırım. Bu yapılan yardım ilk değil son olmayacaktır, bu işin reklamı elbette yapılması gerekiyor ahbap grubunun büyümesi gerekir tavsiyem ya insanların yapmış oldukları yardımlara katkıda bulunun yada yaptıkları yardımlar için sanatçıya çamur atmayın veya boş muhabbet yapmayın elinizden geliyor ise yardım edebilirsiniz yapamıyorsanız sesssizce oturun.
  • Haluk Levent'i tanımayanlar reklam diye doluşmuş konuya. Yaptığı işler diğer insanlara örnek oluyor. Kurduğu dernek (AHBAP Platformu) bugün Türkiye'de onlarca şubesiyle insanlara yardım ediyor.
  • Reklam olsun yada olmasın Haluk Levent bu konulara duyarlı bir sanatçı

Kendiside öyle milyarder falan değil,kendisinden Allah razı olsun

Selam ve dua ile

• Şov yada samimi sonuç olarak kendi reklamıda olsa o cocuklara para gidecek win win

kaybeden yok.

keske tum unluler sov icinde olsa fakirlere yardim etse

Ne bileyim iddia dahi olsa bir yanlisa karsi cikmaniz sasirtti da beni. Dedim herhalde hepsine karsi cikiyordur. Oyle degil sanirim ha. O yuzden haluk leventle alip veremedigin muhtemelen akpye oy verme sebebin onun birtakim kotu islere girmesi degilm

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.