Sana kitapsız kafir dediğimde zoruna gidip bir de beni şikayet mi ediyorsun moderatörlere? |
Bildirim
Sana kitapsız kafir dediğimde zoruna gidip bir de beni şikayet mi ediyorsun moderatörlere? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 5 Mayıs 2022; 2:2:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
@WILDBOYS sana kitapsız kafir dediğimde bunu hakaret olarak algılayıp bir de utanmadan beni moderatörlere şikayet ediyorsun... Peki sen nesin? Mürtedsin, yani kafirsin, bunu kendin zımmen söylüyorsun.. Zımmn kendin söylediğin birşeyi ben de söyleyince neden çocuklar gibi bir davranış sergileyip gidip moderatöre şikayet ediyorsun, gerçekten pes dedirtecek bir durum bu |
Furkan 13,14 ve Nebe 40'da uyarılar yapılmış. Kendine zulmetmenin getirdiği ağır azabın (eğer nedamet duyulmadıysa ve tevbe edilmediyse) dünyadaki tezahürü intihar etmeyi (yani yok olmayı) istemek olabilir. İnsanın kendisini Yaratan'a muhtaç görmemesi, yani Yaratan'la arasındaki bağı koparması da kendine zulmün en şiddetlisidir. |