Şimdi Ara

intihardan dönen bir türk genci... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hiç bir zaman kilondan utanma.tabi bazı zorlukları var bende çok çektım.13 14 lu yaşlarda senin resindeki halinden dahada kötüydüm yaşıma ve boyuma göre kilom neredeyse 2 katımdı.ama yüzdüm uzun seneler boyum birden attı kilo vermeye başladım.sporu bırakalı 2 sene oldu biraz kilo aldım ama sadece göbek gölgesinde.eskiden yüzüme bakyan insanlar şimdi peşimden koşar oldu
  • çizilmiş yazık
  • Cesur kiloları vermekle kalmadı nickinide çizdirdi az sora
  • Off sınırsız ban almış ne yaptı ki acep ?
  • dostum bu kadar üzülmeye gerek yok bende 90 ilo gibi bişeyim ama hiç üzülmüyorum diyet fln da yapmıyorum hayatı dolu dolu yaşıyorum eğer milletin ne dediğiyle bu kadar ilgilenirsen kendin için deil onlar için yaşamış olursun
  • düzeysiz mesaj yazıyodu ben baktım.nereye kime atmıs acaba hemen bi arama yapim
    not:baktım ama bulamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: oktayd

düzeysiz mesaj yazıyodu ben baktım.nereye kime atmıs acaba hemen bi arama yapim
    not:baktım ama bulamadım

1 konu açarsın...
    100 lerce olumlu mesajlar alırsın
    1 kişi çıkar olumsuz ve patavatsız şeyler yazar...
    cevap olarak biraz agır bir şekilde çocugu bozarsın...
    1 başka sap ta çıkar seni şikayet eder...
    bu sefer ona iyi alt ettin diye mesaj atılır...
    bu sefer dengesiz bir mod çıkar seni süresiz banlar....
    Aynı zamanda 2 günde 2000 kişinin izledigi yüzlerce mesajın oldugu konunu siler.

Evet ben H@ckerCesur' um... ama bu hesap arkadaşımın hesabı yani fake açmadım... üyelik tarihinden anlarsınız zaten...
    Olay bundan ibaret... Çok ta umrumda degil... insan olmayıp insan sıfatı giyenler utansınlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeşilgöz -- 15 Eylül 2007; 12:18:16 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.