Şimdi Ara

intihardan dönen bir türk genci... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle tebrik ederiz güzel bir mücadele örneği sergilemişsin.Yalnız unutmaki sağlığın açısından boy kilo oranına bakarsak 80kg bile çok fazla senin için.İdealin 70-74kg arası gözüküyor.Umarım herşey gönlünce olur.
  • Sen şu reddedilen değilmisin
  • [Deleted by Admins]
  • intihar bu yüzden çare değil işte.o zaman intihar etsen bugünleri göremeyecektin.

bu arada konu başlığını iftardan dönen türk genci olarak okudum.acıkmaya başladım galiba.
  • Helal olsun

Durmak yok yola devam
  • quote:

Orjinalden alıntı: cndstrn

Sen şu reddedilen değilmisin

evet unuttum bile artık önüme bakıyorum
  • tebrik ederim gerçekten inşallah en kısa zamanda ve çok üzün süre için 80 kilo olursun. kolay gelsin, helal olsun
  • azminden dolayı kutlarım seni. inşallah ideal kiloya gelince bu sefer o kız senin ayağına gelir. Sende bir zamanlar şişko ama gururlu bi çocuk vardı dersin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Coder85

azminden dolayı kutlarım seni. inşallah ideal kiloya gelince bu sefer o kız senin ayağına gelir. Sende bir zamanlar şişko ama gururlu bi çocuk vardı dersin

reddedilmemin sebebini bugün sordum ve öğrendim... Kız dedigim gibi benle konuşurken bile yüzüme bakamıyordu... Tutucu bir ailenin kızıymış durumları da iyi olmadıgı için korkuyormuş... Dedim sen bilirsin yani zorla güzellik olmaz ama benim niyetim ciddiydi dedim. Ve gittim. Zaten bugün ne zaman dükkanlarının ordan geçsem pişmanmış gibi bakıyordu... Neyse olan oldu ama allahtan baglanmadım yani... Unuttum bile...

• Tebrikler ama ben niye zayıflayamıyom anlamıyom.
    Saat 5:45 gibi baskete çıkarız 7:30 gibi döneriz.
    Bisikletle nerdeyse Bursayı dolaşırım.
    Çok pisde ter atarım.
    Galiba yediklerimden ya kesin yediklerimden canım
    Bişi unuttum 84 kiloyum 1.74 boyum var.
    Göbeem hariç hiçbiryerim kilolu değil öfffffffff

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dorukhansn -- 13 Eylül 2007; 20:33:47 >
  • konuyu tam anlamadım ama kiloların yüzünden intihar etmek istiyorsun sanırım bu yüzden depresyona girmişsin değmez şunu unutma dünya %60 ı obez olan bir millet tarafından yönetiliyor kilo nedir ya kafana takmaya bile değmez çalışırsın verirsin insan olmak önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 13 Eylül 2007; 20:50:45 >
  • heIaI oIsun dostum, eminim hedefine uaşacaksın, yeterki inan
  • arkadaşlar benimde bacaklarda sorun var.küçük yaşlarda futbola başladım ve bacaklarım aynen futbolcular gibi.inanılmaz kaslı.2 senedir oynamıyorum fakat bu kaslar hala yerinde.birazcık sanki azaldı ama yinede fazla.bu sene spor yapıcam.taekwondo yapıyordum onu bitiricem acaba taekwondo bacaklarıma şekil verebilir mi?daha çok kas olmasında bide.
    bu konuda bana ne önerirsiniz?hangi spor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***blood***

quote:

Orjinalden alıntı: hackercesur

quote:

Orjinalden alıntı: LBJ-OLGI

ben de fitness a başladım her gün 200 civarı mekik çekiyorum ama yorulmuyorum 30 dk bisiklet falan yapıyorum ama yemeyi tam olarak kısamadım

inşallah senin gibi verebilirim ben de

şu an 87 kiloyum hedefim 75

fitness dedigin body gibi bişey dimi ?

tercihe göre değişir zayıflamak için giden var vücut yapmak için giden var sağlıklı kalmak için giden var ona göre de adı değişiyor bana göre aynı body fitness

evet body gibi ama kilo verirken vücudun şekle giriyor

ben bayagı faydasını gördüm açıkçası

bugün 300 mekik çektim mesela

kol kaslarım da belirginleşmeye başladı

çok memnunum

vücutta sarkma da olmuyor hem

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben de fitness a başladım her gün 200 civarı mekik çekiyorum ama yorulmuyorum 30 dk bisiklet falan yapıyorum ama yemeyi tam olarak kısamadım

tercihe göre değişir zayıflamak için giden var vücut yapmak için giden var sağlıklı kalmak için giden var ona göre de adı değişiyor bana göre aynı body fitness

çok memnunum

günde 300 mekiğe kadar çıkıyorsan kaslarının nasıl eriyip gideceğini göreceksin, abartmaya gerek yok. 2 günde 1, 100'er mekik çeksen yeter ne diye zorluyosun o kadar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApAtHe89 -- 13 Eylül 2007; 23:36:50 >

• Yaşama dönüş
    Ayrıca foruma resim koyman intihar Ps'ci dolu
  • quote:

Orjinalden alıntı: ApAtHe89

quote:

quote:

quote:

quote:

çok memnunum

günde 300 mekiğe kadar çıkıyorsan kaslarının nasıl eriyip gideceğini göreceksin, abartmaya gerek yok. 2 günde 1, 100'er mekik çeksen yeter ne diye zorluyosun o kadar?

yav kas yok ki göbek var bildiğin o mekikler sayesinde göbeğimde gözle görülür incelme oldu hem mekik neden kasları eritsin ki

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ApAtHe89

quote:

quote:

quote:

quote:

çok memnunum

yav kas yok ki göbek var bildiğin o mekikler sayesinde göbeğimde gözle görülür incelme oldu hem mekik neden kasları eritsin ki

aşırı tekrar kasları parçalar bu da definisyona neden olur.

• iyi de zaten fitness daki hoca dedi bana

verdiğin bilgi için sağol
  • Tebrikler.

Azmini takdir ettim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.