Arkadaşlar yeni başladığım ve beni çok saran bi oyunun nasıl oynandığını burada analtmak istedim. www.intikamvakti.com ....
HARİTA = Oyundaki binalarınızı resimli ve kolay erişimli şekilde görmenizi sağlar. Haritadan binalara kolayca ulaşabilirsiniz. MERKEZ = Kullanıcı Bilgileri, Memurlar, Askeri Güç, Ordu ve Ayarları görebileceğiniz bölümdür. BİNALAR = Oyundaki teknik ve askeri gelişmeleri burada gerçekleştiriyorsunuz. TEKNİK BİNALAR = Altın Madeni: İşçileri çalıştırarak altın kazanbilirsiniz. Odun Madeni: İşçileri çalıştırarak odun kazanabilirsiniz. Taş Madeni: İşçileri çalıştırarak taş kazanabilirsiniz. Saldırı Merkezi: Saldırı olaylarınızı düzenleyeceğiniz yerdir. Kışla: Asker yetiştirme merkezidir. Atlı Barınağı: Atlılar yetiştirebileceğiniz binadır. Okçu Karargahı: Okçu yetiştirilecek bölümdür. Milis Barınağı: Savunmaya yönelik asker yetiştirlecek binadır. Hastane: Savaşlardaki kaybı azaltmaya yönetliktir. MEDRESE ( EĞİTİM YUVASI ) = Medrese: Kültürlü ve eğitimli askerlere sahip olmak için kullanılır. Teknolojik Çağlar: Araştırmalar geliştirilir ve yeni araçlar bulunur. Diplomat Merkezi: İttifak Kurulan, İttifağa katılınılan vb. işlemler yapılan yerdir. (Henüz tam işlevde değil, ittifak yapım aşamasındadır) Kültür Merkezi: Moralleri yükseltmek için kullanılır. SAVUNMA BİNALARI = Surlar: Savunma gücünü arttırmaya yönelik, toprakların etrafına inşa edilir. Hendek: Savunma gücünü arttırmaya yönelik, toprakların etrafına kazılır. Savunma Kuleleri: Savunma gücünü arttırmaya yönelik, toprakların içerisine kurulur. SALDIRIN = Oyundaki kişilere saldırmanızı, casusluk yapmanızı, mesaj göndermenizi ve altın kazanmanızı sağlayan bölümdür. Saldırdığınız kişiden belli bir miktarda (savaş galibiyseniz) altın kazanmanızı sağlar. RAPORLAR = Yaptığınız savaşlar hakkında sizlere ayrıntılı bilgi veren bölümdür. CEPHANE = Saldırı ve Savunma gücünüzü yükseltmek için gereken malzemelerin alındırığı, tamir ettirildiği bölümdür. ( Her savaştan sonra tamir düşen puanı yerine getirir - Galipseniz ) EĞİTİM = Ordunuzu eğitebildiğiniz bölümdür. Böylece düşmana daha iyi saldırabilirsiniz. Ayrıca burada casuslarınızı güçlendirebilirsiniz. Vezirleriniz askerler konusunda sizlere yardımcı olmaktadır. KEŞİF GEZİSİ = Altın ve Saldırı Hakkı kazanmanızı sağlayan bölümdür. CASUSLUK = Yaptığınız casusluklar hakkında sizlere ayrıntılı bilgi veren bölümdür. PARALI ASKER = Para ile asker alınabilinen bölümdür.
--> Ufak Bir Açıklama --> Arkadaşlar, elimden geldiği kadar açıklayıcı yazılar yazmaya çalıştım. Umarım gereken bilgiyi buradan edinebilirsiniz... Sevgiler ve Saygılar...
www.intikamvakti.com oyunun resmi adresiii....herkese tavsiye ederim.mutlaka oynayın...