Into the Breach (Türkçe Yama)
-
-
Eksikler illaki var ama hiç yoktan iyidir eliniz sağlık :) -
Dostum merhaba. Yamayı attığımda menudeki sekmelerin adı no_string oluyor. Oyun içerisine girip başka ne görünmüyor kontrol etmedim -
yamada bir sorun falan yok değil mi dostum? -
epic games ile uyumlu değiş çalışmıyor.eski versiyon büyük ihtimal
-
Eline sağlık fakat ne yazık ki Epic sürümünde ciddi hasarlar ve oyun bile düzgün çalışmıyor hataya sebep oluyor. Yani Epic Games de açmaya çalışmayın arkadaşlar sorunlu bir yama.
-
elimde projeyi bitirince bunu epic sürüme uyarlarım. yada yeni bir yama yaparım.
-
@recep.ali arkadaşın yaptığı yama dosyaları ile epic sürüm dosyalarını karşılaştırdım arada uçurum var. oyunun bozulması gayet normal. sıfırdan translate yama yapacağım.
-
-
Arkadaşlar benim yaptığım çevirileri istediğiniz gibi kullanabilirsiniz, kendi çevirinize ekleyebilir, üzerinden hatalarımı düzeltebilir vb... Bunun zaten sizde oynayın diye yapıyorum. swathack arkadaşın yaptığı güzel onu kullanmanızı tavsiye ederim. Ben bulduğumda o vardı ki ben bile unuttum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X