Şimdi Ara

İntro Düzenleyebilecek Birisi Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar YouTube kanalım için uzun zamandır intro arıyorum. Açıkçası ben bilmiyorum pek intro yapmayı. Aklımdaki introyu YouTube'da buldum :) tam da bu:
    https://www.youtube.com/watch?v=S3XRW9GyTQo

Created By yazan yere Hazırlayan, Yosf Dosky yazan yere Furkan Erol, sonda büyük ekranda çıkan Ysof Dosky yerine de Karanlık Bilgiler yazarsanız çok sevinirim. Yazı renkleri ise videodaki ile aynı olsa tadından yenmez. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Ha, gereken prgoram Sony Vegas Pro 13.

YouTube kanalım :https://www.youtube.com/channel/UCaEgxU9DzNOb9ZEViQP5CYA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurkanErool -- 21 Temmuz 2015; 0:48:54 >

• İndirme linki açıklamada verilmiş zaten
    Sony Vegas indirip düzeltme yapabilirsiniz. Maalesef bende Sony Vegas olmadığı için yardımcı olamayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agentwho -- 21 Temmuz 2015; 16:36:14 >
  • Merhaba
    Dediğiniz iş tamam (istediklerinizi değiştirdim). Kanalınıza bir baktım da Youtube'dan para kazanıyormuşsunuz, videonuzu illegal program ile düzenledim yani illegal programları ticari maksatlar çerçevesinde kullanmak haram olduğundan size bu videoyu veremiyorum. Mamafih bunun dışında kullanacaksanız paylaşabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyBeRAli

Merhaba
    Dediğiniz iş tamam (istediklerinizi değiştirdim). Kanalınıza bir baktım da Youtube'dan para kazanıyormuşsunuz, videonuzu illegal program ile düzenledim yani illegal programları ticari maksatlar çerçevesinde kullanmak haram olduğundan size bu videoyu veremiyorum. Mamafih bunun dışında kullanacaksanız paylaşabilirim.

Anladım. İntroya ihtiyacım var. Verirseniz iyi olur. Para kazanamıyorum. Çünkü telif hakkı almıştım. Ağustos ayında ( 9 Ağustos'da) sona eriyor. Teşekkürler yardımınız için. Haram olduğu için uyarmanız çok güzel bir şey, böyle insanların olması hoş. Ancak dediğim hibi 1 kuruş bile kazanmadım. Ve para kazanmaya başlayınca programın tam sürümünü alacağım. Bu arada ben Sony Vegas Pro kullanmıyorum da. Movie Maker kullanıyorum, ben Sony Vegas'ı sadece introlar için indirdim (korsan). Onun dışında para kazanmaya başlayınca Sony Vegas Pro kullanmayı öğreneceğim ve tam sürümünü satın alacağım, teşekkürler.

Geç cevap için üzgünüm. Cevap gelmiyor diye kontrol etmemiştim. İntro'yu yapmak için uğraşmışsınız çok teşekkürler. Yani introyu verirseniz minnettar kalırım. Kanalımı takipte kalın, videonun altında isminizi de yazacağım ;) Buradan mı atacaksınız, yoksa e-posta hesabımı vereyim mi, oraya da atabilirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurkanErool -- 21 Temmuz 2015; 1:05:50 >

• Buyrun:

https://yadi.sk/i/qGs7jQ7ohydAy

Düzenleme:

quote:

videonun altında isminizi de yazacağım

Hocam siz beni yanlış anladınız siz telif hakkına vs. dikkat edin, ben sizi uyarmış olayım bize kafidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayıcı -- 21 Temmuz 2015; 3:22:04 >
  • Doğru anladım. Ben zaten videonun altına ismini yazacaktım teşekkür açısından. :) Teşekkür ederim, iyi günler. Telif haklarına ise artık dikkat ediyorum. Kanalı ilk açtığımda acemiydim. Hiçbir şey bilmiyordum.

Ekleme : Adınızı verirseniz iyi olur. Eğer videonun altına adınızı yazmamamı istiyorsanız yazmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurkanErool -- 21 Temmuz 2015; 14:07:42 >
  • Uygun forum bulamadım buraya yazayım dedim. Sony vegas pro 13te intro yapmayı biraz anlatırmısınız. Basitçe öğrendim ama yazıları daha efektif hareketli nasıl kullanabiliriz benimki çok basit oldu. Ve arka plana hareketli şekiller filan nasıl yapabilirim. Mesela şampiyonlar ligi jeneriği yada ntv'nin reklam jeneriği gibi. Arka planları nasıl zenginleştirir im. Kısacası bana güzel bir intro nasıl yaparım anlatırmısınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sqqsqsqs S kullanıcısına yanıt
    Kusura bakma ben de bilmiyorum. YouTube'da olan videolar ile biraz biraz öğreniyorum.
  • al kardeşim bu videoyu izle kolaylıkla istediğin gibi programsız intro yap.

https://www.youtube.com/watch?v=nJtzCOX4mW4
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.