Bildirim
İnventus İndirim
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Fiyat neyse odur. Sinerji'ye bak bir de. Orası daha ucuz oluyor genelde. -
hocam hepsine baktımda satıştan sonra en ilgili internette hiç şikayet bulunmayan tek site olduğu için inventus daha cazip geliyor. -
Müşteri memnuniyeti yüksek bir firmadır fakat bazı ürünlerde iyi hizmetiyle beraber çoğu diğer firmayla ya aynı ya da daha düşük fiyat politikası dışında herhangi bir "indirim" olayına rastlamazsın , geçen Vatan'ın yaptığı gibi büyük bir OEM indirimi v.s yapmazlar ve bunlarla birlikte ekran kartları da çoğu diğer firmaya nazaran tuzludur.
Ben kendi sistemim için 4,000₺ ~ kadar ödemişimdir İnventus'a ve özellikle telefonlarda defalarca sordum herhangi bir oem indirimi gününüz,haftanız var mı diye, nazikçe "ne görüyorsanız odur " tarzı cevaplar alıyordum.
Yinede memnuniyeti yüksek bir firma , ne yaparsın benim yaptığım gibi fiyatları Inventus'ta genelde pahalı olan ve uygun bir firmadan sipariş verdiğinde kasanı açıp takması bir işlemci ve depolama aygıtından daha kolay olan ekran kartını başka firmadan alırsın geri kalanı oradan alırsın geçersin...
-
quote:
Orijinalden alıntı: Provisioner
Müşteri memnuniyeti yüksek bir firmadır fakat bazı ürünlerde iyi hizmetiyle beraber çoğu diğer firmayla ya aynı ya da daha düşük fiyat politikası dışında herhangi bir "indirim" olayına rastlamazsın , geçen Vatan'ın yaptığı gibi büyük bir OEM indirimi v.s yapmazlar ve bunlarla birlikte ekran kartları da çoğu diğer firmaya nazaran tuzludur.
Ben kendi sistemim için 4,000? ~ kadar ödemişimdir İnventus'a ve özellikle telefonlarda defalarca sordum herhangi bir oem indirimi gününüz,haftanız var mı diye, nazikçe "ne görüyorsanız odur " tarzı cevaplar alıyordum.
Yinede memnuniyeti yüksek bir firma , ne yaparsın benim yaptığım gibi fiyatları Inventus'ta genelde pahalı olan ve uygun bir firmadan sipariş verdiğinde kasanı açıp takması bir işlemci ve depolama aygıtından daha kolay olan ekran kartını başka firmadan alırsın geri kalanı oradan alırsın geçersin...
Anladım hocam yorum için teşekkür ederim sanırım herşeyi inventustan alıcam 100 150 lira fazla vereyimde ürünü aldıktan sonra herhangi sorunla karşılaşırsam ilgilenenim olsun :D 2 gün önce kasa konusu açtım yardımcı oldular forumdakiler. şimdiden heyecanlıyım yeni pc ye kavuşmaya :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X