isteğim World kartı olan arkadaşlardandır:D vatan bilgisayarda world kart sahiplerine %25 indirim kuponu gönderilmiş bende bu aralar telefon almak istiyorum ve bu indirim kuponu ile birlikte alırsam benim için çok iyi olur bu yüzden bu indirim kuponu cep telefonuna gelmiş ve kullanmayacak arkadaşlar varsa bana ulaşırsa sevinirm
forumun akıllısı sen misin ? Onu satarlar ya da kendileri kullanırlar.
fazla zeki alert
SEnin kadar değilimde:D Sonucta vatandan bahsediyoruz ayda 1-2 kere %25 indirim yapan bi firma ve bu öyle büyük bi ayrıcalık değil world kartı olan herkesin teline yolluyolar öyle parayla satılacak bişey değil ve bahsedildiği gibide tam olarak %25 indirim değil. vatan zaten internetten alışverişnde %18 kdv yi almıyo bu indirim etkisi sadece %7 neyse kullanmayacak ve bu arkadaş kadar zeki olmayan yardımsever biri varsa suan alıcam yoksa vatan saolsun çok %25 gelir:D
Kupon mupon bana hiç gelmiyor. % 25 indirimi görünce world ve vatan kart ile gidiyorsun Vatanbilgisayar'a istediğin ürünü alıyorsun yada internetten sipariş verilmesi gerekiyorsa öyle yapıyorsun. 3 senedir Vatanbilgisayar'dan alışveriş yapan birisi olarak ben hiç duymadım kupon olayını.