Şimdi Ara

İnventus rage 24 hazır sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. İlk defa kasa toplayacağım. Genel olarak öyle üst düzey beklentim yok. Lol, cs go , gta gibi oyunlar ve gündelik işler için düşünüyorum. Bu resmini attığım hazır sistem iyi midir acaba? Bir de buna uygun monitör alırken g snyc veya free sync özellikle bakmalı mıyım? 27 inç tercihen ıps ekran düşünüyorum 2 k yeterli olur zannedersem. Bu özellikteki herhangi bir monitör alsam olur mu sizin öneriliriniz olur mu? İnventus hazır sistemde ürünlerin kutularını göndermiyormuş sebebi ne acaba sonuçta sıfır ürün alıyoruz? Sistem fiyatı 32 bin oluyor.

İnventus rage 24 hazır sistem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ventus modellerini önermiyorlar o değişebilir.

• Eskiden kutuları özellikle istersen ek kargo ücreti ile gönderiyorlardı. Bir de itopya.com a bakılabilir.

• FaLCoN^ kullanıcısına yanıt

4060 serisinde Ventus sıkıntı yaratmaz. ASUS DUAL modeli ile denk sayılırlar.

Sistem iyi, zaten tavsiye isteyenlere de bu sistemi söylüyoruz. Hayırlı olsun şimdiden.

• rami 2*16,ssdyi Exceria PLUS G3 1TB ,kartıda palit yap 33337TL yapıyor toplam.
    monıtorde 2k 27 inch bakarsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • n201 kullanıcısına yanıt

Hocam peki işlemci için ekstra soğutucu almaya gerek var mı yoksa içinden çıkar yeterli mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.