Bildirim
inverter motorlu çift su girişli çamaşır makinesi tavsiye
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
nedir bu inverter... fırçalı... direct dirive...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
LG tabikide tek girisli inverter direckt drive. LG nin uzerine camasir makinasi tanimam
quote:
Orijinalden alıntı: jemsbir
LG tabikide tek girisli inverter direckt drive. LG nin uzerine camasir makinasi tanimam
cevap için teşekkürler..özellikle bir model var mı tavsiye edeceğiniz? -
quote:
Orijinalden alıntı: kesaplix
quote:
Orijinalden alıntı: jemsbir
cevap için teşekkürler..özellikle bir model var mı tavsiye edeceğiniz?
LG F1479FDS
En ideal olani
Inverter motorlu ve çift su girişli makine şu an ülkemizde sadece Arçelik markasıyla satılıyor. In Love serisine bakabilirsiniz. Ancak ben tavsiye etmem.
Piyasada Inverter motorlu en iyi makine Miele, AEG ve Bosch'tur. LG'yi de bunlardan sonra değerlendirebilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: candogan62
Inverter motorlu ve çift su girişli makine şu an ülkemizde sadece Arçelik markasıyla satılıyor. In Love serisine bakabilirsiniz. Ancak ben tavsiye etmem.
Piyasada Inverter motorlu en iyi makine Miele, AEG ve Bosch'tur. LG'yi de bunlardan sonra değerlendirebilirsiniz.
cevap için teşekkürler..fiyat performans için tavsiyeniz aeg 75270 midir? -
Fiyat/performans açısından mantıklı bir makine. Tavsiye ederim.
quote:
ilk olarak cevap için teşekkürler..
iki çamaşır makinesi arasında kaldım:
profilo CM1201DTR ve aeg 75270..aeg nin servis sorunları ve ürünlerde vuruk ihtimalinden bahsedilmiş..yoksa direk alacaktım..
bir de bir alt seriden
bosch WAQ20460 ve profilo CM1000DTR..kendime almıyorum,alacağım kişi markaya önem veriyor(bosch ismi cazip geliyor) -
panasonıc 10 kg inverter motorludur -
quote:
quote:
ilk olarak cevap için teşekkürler..
iki çamaşır makinesi arasında kaldım:
profilo CM1201DTR ve aeg 75270..aeg nin servis sorunları ve ürünlerde vuruk ihtimalinden bahsedilmiş..yoksa direk alacaktım..
bir de bir alt seriden
bosch WAQ20460 ve profilo CM1000DTR..kendime almıyorum,alacağım kişi markaya önem veriyor(bosch ismi cazip geliyor)
son durum nedir, ne aldınız?
-
hocam,çift su girişli modelden vazgeçtim. AEG aldım -
quote:
hocam,çift su girişli modelden vazgeçtim. AEG aldım
Hangi modeli, kaça nerden? Çift su dan neden vazgeçtiniz? -
bu modeli aldım:
AEG
puan vb almıştım,tam hatırlamıyorum..ama en iyi fiyat oradaydı..
çift su girişli arçelikler vardı, hem pahalı hem de performanssız cihazlar olduğuna dair üye yorumlarından dolayı vazgeçtim
-
Doğru tercih hayırlı olsun.
Nasil kargolamislardi,sanirim makine teslim edildikten sonra siz hic dokunmadan teknik servisi ariyorsunuz ve gelip kurulumu yapiyor. Peki o esnada ariza tespit edilirse ne oluyor? Servis mi ilgileniyor,yoksa biz karismayiz mi diyorlar?
Kargo sirketinin birinde yine hb. dan gelen ve teslim icin dagitima cikmayi bekleyen bir makine girmustum ve cok kotu paketlenmisti. Sadece seffaf filmle sarmislar,o kadar.
Aegnin servis agina kim bakiyor? İlgililer mi?
quote:
Orijinalden alıntı: nightsoldier
Nasil kargolamislardi,sanirim makine teslim edildikten sonra siz hic dokunmadan teknik servisi ariyorsunuz ve gelip kurulumu yapiyor. Peki o esnada ariza tespit edilirse ne oluyor? Servis mi ilgileniyor,yoksa biz karismayiz mi diyorlar?
Kargo sirketinin birinde yine hb. dan gelen ve teslim icin dagitima cikmayi bekleyen bir makine girmustum ve cok kotu paketlenmisti. Sadece seffaf filmle sarmislar,o kadar.
Aegnin servis agina kim bakiyor? İlgililer mi?
ben de sorun çıkmadı,o yüzden sonuçlarını bilemiyorum.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- arap sabunu ile bulaşık yıkanır mı
- kapalı balkonda kurutma makinesi
- bulaşık makinesi bardaklar gökkuşağı nasıl temizlenir
- çamaşır makinesi körük teli neden çıkar
- inverter motor nedir
- en iyi kurutma makinesi
- roborock qrevo curv fiyatı
- en iyi bulaşık makinesi markası
- en iyi çamaşır makinesi
- en iyi beyaz eşya markası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X