Şimdi Ara

invertor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • seLamun aLeyküm arkadaslar bana 24 volt 220ye cevirecek güclü bir invertör lazım elinde şeması olan yapmama yardım edicek olan veya ben uygun fiyata yaparım diyen varmı ?
    engelli bir arkadasımızın akülü arabasının motoru arıza yaptı ne yazıkki yedek parcasını servis dahil hicbir yerde bulamadık bizde motorunu söktük yerine çamaşır makinesi motoru koyduk şimdi bu motoru çalıştırmak için invertöre ihtiyacımız var yardımlarınızı bekliyorum

• A.S.İnvertörü neden istediğinizi iyi ki yazmışsınız akülü araçların yüksek gerilimle çalışması pek doğru bir iş değildir.Ayrıca böyle bir şey gerekli güvenlik önlemleri alsanız bile sağlıklı çalışmaz.Motor çalıştırılacağı için invertörün tam sinüs olması gerekmektedir.Bu invertere verilecek paraya çıkma veya sıfır başka bir 24 DC motor uydurmanız daha iyi olur kanaatindeyim..Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tecman -- 17 Kasım 2014; 9:56:19 >
  • Uyumlu motoru bulamadık bulamadıgımız icin böyle bir yönteme basvurduk motoru üreten fabrikada bile ne parcasını ne motorunu bulabilik üretimi durdurulmus bir motormuş gelen mail bu oldu anlicanız tek cözümümüz bu gibi geldi bize
  • Motorun tam olarak neyi var hocam ?
  • motorun kömürleri ile birlikte komple kömür yatagı yanıp kullanılmaz hale geldi bu aracı kullanan arkadasımızda belden assagısı dogustan felcli tek eli ayagı bu arabaydı arabanın yenisi 4000 5000 tl arası anlicagınız fazla magdur etmeden arabasını yapmaya calısıyoruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6v ışıldak şarj devresi
    15 yıl önce açıldı
    inverter Topraklama sorunu
    13 yıl önce açıldı
    SMPS Devresi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.