Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Invicta Pro Diver 8926OB Otomatik NH35A Orijinal Satın Al 23 Ağustos 2024 18:33 1 1 Invicta Pro Diver 8926OB Otomatik NH35A Orijinal MerhabaSaatin ilk sahibiyim. Zamanında amazon us üzerinden almıştım. Doğru dürüst kullanılmadı. Kondisyonundan da bellidir. Kutu ve içeriği eksiksiz duruyor. Kozmetik bir sıkıntı göremedim. Herhangi bir servis ya da tamir görmedi. Bileğime göre ayarladığımdan fazla baklaları yanındadır. Model detaylarını internetten araştırabilirsiniz. Seiko mekanizmalıdır. Takas ihtiyacım yok. Param güvende gibi sistemleri kullanmıyorum.Fiyat 3000 TL.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Mersin Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Ryzen 9 7950x3D Tray Gigabyte Aorus B450 + 3900X + 16 GB ram Set MSI 12 CM Rainbow Fan + 3 Adet PSP Go + Şarj Aleti + Sorunsuz