Şimdi Ara

Invicta Pro Diver Automatic Serisi Hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
4
Favori
4.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amazon'un indirimlerinde bu saate rastladim. Oldum olasi Rolex hastasiyimdir. Ama fiyatlari malum ogrencilik hayatinda zor :) Bu saat hem fiyatiyla, hem mekanizmasiyla ilgimi cekti. Kargosu dahil bana maliyeti 225 lira. Onerir misiniz?

http://www.amazon.com/Invicta-Collection-Stainless-Coin-Edge-Automatic/dp/B000JQFX1G/ref=sr_1_7?ie=UTF8&qid=1409777733&sr=8-7&keywords=invicta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leeu -- 3 Eylül 2014; 23:55:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• güzel saat ama gonlum grand diver da
  • Üç yıldır invicta prodiver kullanıyorum, öneririm. Eğer iki saat alırsanız kargo maliyeti biraz daha düşebilir.
  • Cevaplar icin tesekkurler.

Siparis gectim. Bu fiyata en iyi secenek buydu heralde. TR'de pilli Fossil saatler bile 250 liradan basliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Leeu

Amazon'un indirimlerinde bu saate rastladim. Oldum olasi Rolex hastasiyimdir. Ama fiyatlari malum ogrencilik hayatinda zor :) Bu saat hem fiyatiyla, hem mekanizmasiyla ilgimi cekti. Kargosu dahil bana maliyeti 225 lira. Onerir misiniz?

http://www.amazon.com/Invicta-Collection-Stainless-Coin-Edge-Automatic/dp/B000JQFX1G/ref=sr_1_7?ie=UTF8&qid=1409777733&sr=8-7&keywords=invicta

Bu diver'ların (özellikle rolex tarzı) ben de hastasıyım. Çok hoşuma giderek bir seiko diver aldım ama bu hissiyatı vermiyor kasası kalın ve bezel tam istediğim gibi değil.

2 haftadır Invicta' nın bu modeli hakkında araştırma yapıyorum. Olumsuz yorum da okumadım, tek sorun şu ki; Grand diver (30ATM) mı yoksa Pro Diver (20ATM - sizin gösterdiğiniz link) mı buna karar veremedim. Aralarında bezellerinin tırtıklarında büyük fark var.

Amazon' daki linkin fiyatı 225TL demişsiniz ama amazondan saat getirme konusunda gümrükte sorun yaşayan alıcılar olduğunu duydum bilginiz olsun. Geçen ay eBay' den 2 adet 160'ar $ değerinde saat satın aldım gümrük sorun olmadı.
    Buradan yola çıkarak aynı saati eBay' den de bakın derim, şuanda indirimde bir satıcı vardı 150TL saat, 25TL de kargo istiyordu. Bulabilirseniz alın.

Satın aldıktan sonra da detaylı inceleme, fotoğraflar için PM atarsanız sevinirim..

• Yaklaşık 1 aydır kullandığım bir model. Nato kayış ile kullanıyorum gayet memnunum. Bu fiyata alınabilecek en iyi model bence. Hayırlısıyla sırada seiko SNZF15K1 var. :)
    Bir de fotoğraf ekleyeyim.

Invicta Pro Diver Automatic Serisi Hakkinda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepman

sizinkiyle aynımıdır.

http://www.n11.com/invicta-pro-diver-mens-P24518094

Aynı değil hocam. Benimkinin kenarları tırtıklı. Ayrıca sizin gösterdiğiniz pilli, benim aldığım otomatik saat.

Benim aldığım model bu: http://www.lidyana.com/18926ob-pro-diver-automatic-kol-saati?sid=2811955

• quote:

Orijinalden alıntı: nahege270

Bu diver'ların (özellikle rolex tarzı) ben de hastasıyım. Çok hoşuma giderek bir seiko diver aldım ama bu hissiyatı vermiyor kasası kalın ve bezel tam istediğim gibi değil.

2 haftadır Invicta' nın bu modeli hakkında araştırma yapıyorum. Olumsuz yorum da okumadım, tek sorun şu ki; Grand diver (30ATM) mı yoksa Pro Diver (20ATM - sizin gösterdiğiniz link) mı buna karar veremedim. Aralarında bezellerinin tırtıklarında büyük fark var.

Amazon' daki linkin fiyatı 225TL demişsiniz ama amazondan saat getirme konusunda gümrükte sorun yaşayan alıcılar olduğunu duydum bilginiz olsun. Geçen ay eBay' den 2 adet 160'ar $ değerinde saat satın aldım gümrük sorun olmadı.
    Buradan yola çıkarak aynı saati eBay' den de bakın derim, şuanda indirimde bir satıcı vardı 150TL saat, 25TL de kargo istiyordu. Bulabilirseniz alın.

Satın aldıktan sonra da detaylı inceleme, fotoğraflar için PM atarsanız sevinirim..

Daha önceden Invicta hakkında bir fikrim yoktu açıkçası. Hatta imitasyon Rolex almayı düşünüyordum. Forumda Amazon Saat indirim konusunu görünce orda denk geldim bu saate. Saatin kargo hariç fiyatı 80$. Konuda saat alıp pek sıkıntı yaşayan görmedim bende buna güvenip aldım.

eBay'den baktım belki daha uyguna alırım diye ama en uygunu bu modelin 110$dı. Bir de bunun daha ufak boyutlu, pilli olanı var o 65-70$ civarındaydı.

Saat geldiği zaman kutu açılış ve incelemesini yaparım, foruma eklerim. :)

• Leeu kullanıcısına yanıt
    Eğer sevkiyatiniz sorunsuz tamamlanir ise, satin aldiginiz saticinin ismini sizden isteyebilirim :)

Simdiden gule gule kullanin :)

İncelemeyi bekliyorum

• Saati herhangi bir satıcıdan almadım hocam, bizzat Amazon kendisi satıyor saati.

Teşekkürler :)
  • Rolex'e en çok benzeyen saat kesinlikle bu karar verdim. Fotoğrafta çok güzel hocam, güle güle kullanın. Çelik kayışı tavsiye ederim :)
  • Leeu kullanıcısına yanıt
    Bu gayet iyi bi durummuş, amazon ile ilgili pek bilgim olmadigindan bilmiyormusum, pekii garanti durumu nasil oluyormuş o zaman?

• Hocam aslında eBay sistemi var. Saati satan farklı satıcılar da var. Amazon 80$'a satıyor, 72$'a satan başka bir satıcı var. Amazon daha güvenlidir diye düşünerek onun sattığı saati aldım.

Garanti sistemi kargoyla Invicta'ya yolluyorsunuz, onlar halledip size geri yolluyor. Tabi bu kargolama işlemi USA'e oluyor. Tam detayını bilmiyorum gerçi Amazon'daki yorumlarda gördüm bunları da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leeu -- 6 Eylül 2014; 1:03:43 >
  • quote:

Amazon'un indirimlerinde bu saate rastladim. Oldum olasi Rolex hastasiyimdir. Ama fiyatlari malum ogrencilik hayatinda zor :) Bu saat hem fiyatiyla, hem mekanizmasiyla ilgimi cekti. Kargosu dahil bana maliyeti 225 lira. Onerir misiniz?

kacirma derim ama kargo ucreti cok geldi bana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyatı çok iyi gibi ama bu saatin tr fiyatı tam olarak nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miragle

Fiyatı çok iyi gibi ama bu saatin tr fiyatı tam olarak nedir?

https://www.saatturk.com/Saat.aspx?saat=18926ob-invicta_pro_diver_automatic
  • 5 Eylul'de verdigim siparisim bugun kargodan geldi. Tam 1 hafta surdu, memnun etti beni acikcasi. Herhangi bir gumruk problemi falan olmadi. Alacak arkadaslara tavsiye ederim.

Ayrica bugun Marmara Forum'da İnvicta distributoru olan Pirlant magazasidan saatin fiyatini sorayim dedim. 1450 lira liste fiyati, %50 indirimle 725 lira oluyormus. En son 700 liraya veririz dediler. Tesekkur edip ciktim :)

• quote:

5 Eylul'de verdigim siparisim bugun kargodan geldi. Tam 1 hafta surdu, memnun etti beni acikcasi. Herhangi bir gumruk problemi falan olmadi. Alacak arkadaslara tavsiye ederim.

Ayrica bugun Marmara Forum'da İnvicta distributoru olan Pirlant magazasidan saatin fiyatini sorayim dedim. 1450 lira liste fiyati, %50 indirimle 725 lira oluyormus. En son 700 liraya veririz dediler. Tesekkur edip ciktim :)

Dostum resim eklermisin

• Miragle kullanıcısına yanıt
    Detayli cekemedim, yarin daha iyilerini eklerim konuya.
     Invicta Pro Diver Automatic Serisi Hakkinda Invicta Pro Diver Automatic Serisi Hakkinda

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.