Şimdi Ara

SEİKO BLACK MONSTER VE ESSSENCE ETHNİC KRONOGRAF

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
3
Favori
3.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    42mm çap
    22 mm dalgıç uzatma eklentili çelik bilezik
    ISO onaylı 200 metre su geçirmezlik
    7s26 21 taşlı otomatik seiko japan makine (pilsiz makinedir,kol hareketiyle çalışır)

Ev içinde birkaç defa takıldı.arka kapakta bileziğin oluşturduğu birkaç kılcal çizik vardır çelik bileziğinde çizik yoktur. saat kasası bezeli camı gibi görünen yerlerinde hiçbir yerinde çizik sorun yok.%99 kondisyon. zaman tutuşu iyi. profesyonel dalgıç saati özelliğindedir 200 metre su geçirmez tüplü dalışta kullanılabilir ,su altında kolay okuma için seikonun en güçlü fosforu olan saatidir.ucuz seiko5 ve seiko sports saatlerle karıştırıp bir tutumayın tam profesyonel ve dünyada efsane olmuş saatlerden biridir. izmirde elden teslim.diğer illere alıcı ödemeli kargo. 380 lira . kendim fotoğraf ekleyemiyorum netten örnek görüntü,saatimin yeniliği fotoğraftakinden farksız
    fiyatı 450 den 380 tlye çektim. çok uygun fiyat kaçırmayın. aynı fiyattaki oyuncak fason moda saatleriyle karıştırmayın
    30 mayıs düzenleme: farz fiyattır, pazarlıksızdır.

fotoğraflar alıntıdır

ESSENCE ETHNİC ES5988ME KRONOGRAF 100 METRE WR

43 mm çap
    24 mm çelik bilezik
    100 metre su geçirmezlik
    ronda /citizen takvimli kronograf makineli
    kollar ve işaretler fosforlu
    saat tam anlamıyla sıfır. hiçbir sorunu yok.%100 kondüsyon.saat 2 ay önce hediye geldi kola hiç takılmadı ,tüm bilezik jelatinleri bile üstünde,mağazadan alındığı şekliyle kutusunda duruyor. 2 yıl garantili yurtiçi mağazadan alınma.belgesi kutusu hediye ambalajı ve taşıma paketiyle tam takım.çok saatim olduğundan satıyorum yoksa tereddütsüz kullanırdım çok güzel.izmirde elden teslim, diğer illere kargoyla gönderirim. 300 lira

makinem olmadığından kendi fotoğraflarını ekleyemedim netten alıntıladım ancak jelatinleri üstünde kullanılmamış olduğundan içiniz rahat olsun.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sifujack -- 30 Mayıs 2013; 20:45:02 >

• Fiyatı takip ediyorum, indirim olursa talibim
  • Fiyat çok çok iyi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: WOWOZANGE

Fiyat çok çok iyi...

teşekkürler WOWOZANGE. keşke herkes seikonun kıymetini anlasada aynı fiyatları fason oyuncak saatlere vermese...
  • gayet güzel görünüyor ,hayırlı satışlar
  • Monsteri kacirmayin derim..fiyat super..turuncu bende var..en sevdigim saatim..ondan haric 5 tane daha seiko 5 im var..bu monsteri koleksiyon yapanlar var..bazi renkleri sinirli ve 2bin dolarlara ebayde satildigini gordum..alin 7/24 kolunuzdan.cikarmayin...bir de maratac kayis dikisli..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilanı basından beri takip ediyorum ama sanalpazar ilanı gerekiyo nakitim yok vallahi :) Parada biriktiremiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1 adet pm..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.