Şimdi Ara

PENTEL KERRY 0.5 KALEMLER KARGO DAHİL 50 LİRA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
2.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1-) PENTEL KERRY 0.5

Pentel versatil kalemlerin en uzun süredir üretilen efsane olmuş modelidir. kapaklı olduğu için taşıma sorunu olmayan ,ergonomik tasarımıyla rahat kullanılan ,kaliteli malzemelerle üretilen pentel modelidir. 22 gramlık ağırlığıyla genel yazım ve kısa notlar için uygundur.yazım esanasında kapak kalemin arkasına takılarak basım butonu olarak kullanılabilmektedir. zeytin yeşili ve pembe renkler tedarik edilir. kargo dahil 1 tanesi 50 liradır

2-) PENTEL STEİN 0.3 - 0.5 - 0.7

pentelin en çok kullanılan p200 ve kerry modelleriyle aynı iç mekanizmayı kullanan yeni üretilen Türkiyede bulunmayan modeldir. grip kısmı metaldir. 0.3 0.5 ve 0.7 çeşitleri siyah beyaz pembe mavi renklerde tedarik edilir. kargo dahil 20 lira

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sifujack -- 16 Temmuz 2013; 0:22:10 >

• pm
  • kaç tanesi 50 tl diye uzun uzun inceldim mesajı ama bir ibare bulamadım bu konu hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raskolnikov -- 16 Temmuz 2013; 0:18:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raskolnikov

kaç tanesi 50 tl diye uzun uzun inceldim mesajı ama bir ibare bulamadım bu konu hakkında

1 tanesinin fiyatı 50 fakat toplu alımlarda sayıya göre indirim yapabilirim
  • Hocam pentel stein nasıl sağlam mı bir de tutma yeri eli acıtıyor mu ?Cevaplarsan sevinirim

@sifujack
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ispartalı sezai

Hocam pentel stein nasıl sağlam mı bir de tutma yeri eli acıtıyor mu ?Cevaplarsan sevinirim

@sifujack

gövde malzemesinin et kalınlığı p200 den birazcık daha kalın ve 2 gram daha ağır 11gram yani en kötü ihtimalle pentel p200 kadar sağlam bir kalem ,ayrıca iç mekanizması p200 ile tamamen aynı.

tutma yerindeki oyuklar çok uzun aralıksız kullanımlarda eli arahatsız edebilir ama kısa kullanımlarda çok rahatsız edeceğini pek sanmam, eli çok terleyenlerde hafif kayma sorunu olabilir, tutma yeri tırtıklı metal olan çin kalemleri kullandım steinden daha rahatsızdı. yinede steine kauçuk grip takarak kullanmayı öneririm, o zaman hiç sorunu olmayan tam bir f/p kalemi oluyor

aracısız doğrudan kaynağından almak şartıyla stein 310 tüm öğrenciler için önereceğim ilk f/p kalemi çünkü araya fazladan kargo ve aracı girmeyince pentel p200 ün yarı fiyatına ve faber 1347 ve rotring tikky ile aynı fiyata geliyor ama mekanizma ve gövde olarak onlardan çok daha kaliteli bir kalem

• quote:

Orijinalden alıntı: sifujack

quote:

Hocam pentel stein nasıl sağlam mı bir de tutma yeri eli acıtıyor mu ?Cevaplarsan sevinirim

@sifujack

gövde malzemesinin et kalınlığı p200 den birazcık daha kalın ve 2 gram daha ağır 11gram yani en kötü ihtimalle pentel p200 kadar sağlam bir kalem ,ayrıca iç mekanizması p200 ile tamamen aynı.

tutma yerindeki oyuklar çok uzun aralıksız kullanımlarda eli arahatsız edebilir ama kısa kullanımlarda çok rahatsız edeceğini pek sanmam, eli çok terleyenlerde hafif kayma sorunu olabilir, tutma yeri tırtıklı metal olan çin kalemleri kullandım steinden daha rahatsızdı. yinede steine kauçuk grip takarak kullanmayı öneririm, o zaman hiç sorunu olmayan tam bir f/p kalemi oluyor

aracısız doğrudan kaynağından almak şartıyla stein 310 tüm öğrenciler için önereceğim ilk f/p kalemi çünkü araya fazladan kargo ve aracı girmeyince pentel p200 ün yarı fiyatına ve faber 1347 ve rotring tikky ile aynı fiyata geliyor ama mekanizma ve gövde olarak onlardan çok daha kaliteli bir kalem

Aslında üniye başlıyacağım sürekli not tutacağım bir bölüm.Elimi ağrıtmayacak 0.5 bir kalem arıyorum ama daha bulamadım oturduğum şehirde pek kalem yok internete bakıyorum belki bulurum diye

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

@sifujack

Aslında üniye başlıyacağım sürekli not tutacağım bir bölüm.Elimi ağrıtmayacak 0.5 bir kalem arıyorum ama daha bulamadım oturduğum şehirde pek kalem yok internete bakıyorum belki bulurum diye

hangi kalemleri kulandığına ve hangilerinden memnun olduğunu anlatırsan daha isabetli yorum yapabilirim. ince ve hafif kalemleri seviyorsan pentel 200-300-310 stein ve 1000 gayet rahat kalemlerdir ve birbrilerine benzeyen kalemlerdir bütçeye göre seçim yapabilirsin, en hafif olanları ise 300 ve 200 dür

kalın ve ağır kalemleri daha rahat buluyorsan ,ben pek kalın kalem kullanmadım ,staedtler regulator ve kerry kullandığım en ağır kalemler fakat ergonomi denge yazım rahatlığı bakımından kerry yüksek ağırlığından beklenmeyecek kadar güzel dengeli yazımı olan bir kalem

ben uzun yazılar için p200 ve 300 gibi hafif ve orta kalınlıkta kalemleri öneriririm fakat kişilerin el büyüklüğü ve tutuşuna göre tercihleri değiştiği için kullanacak kişinin seçimi daha iyiolur. sen hangi tarz kalemleri seviyorsun?

• quote:

quote:

quote:

quote:

@sifujack

hangi kalemleri kulandığına ve hangilerinden memnun olduğunu anlatırsan daha isabetli yorum yapabilirim. ince ve hafif kalemleri seviyorsan pentel 200-300-310 stein ve 1000 gayet rahat kalemlerdir ve birbrilerine benzeyen kalemlerdir bütçeye göre seçim yapabilirsin, en hafif olanları ise 300 ve 200 dür

kalın ve ağır kalemleri daha rahat buluyorsan ,ben pek kalın kalem kullanmadım ,staedtler regulator ve kerry kullandığım en ağır kalemler fakat ergonomi denge yazım rahatlığı bakımından kerry yüksek ağırlığından beklenmeyecek kadar güzel dengeli yazımı olan bir kalem

ben uzun yazılar için p200 ve 300 gibi hafif ve orta kalınlıkta kalemleri öneriririm fakat kişilerin el büyüklüğü ve tutuşuna göre tercihleri değiştiği için kullanacak kişinin seçimi daha iyiolur. sen hangi tarz kalemleri seviyorsun?

kardeşim graph 1000 alıcam büyük ihtimalle kırtasiyede denedim ve hoşuma gitti

• İlan açılalı yaklaşık 3 yıl olmus satış devam ediyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.