Şimdi Ara

:.İNWİN B2 Stealth Bomber Mod Finish.:

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
2
Favori
8.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün itibari ile kuzenim ve bnde de mevcut bulunan İNWİN B2 J629 kasalarımıza mod işleminin startı verilmiştir.günler ilerledikçe bu konu üzerinden hem o hemde bn kasalarımızın fotolarını upload edeğiz.şimdilik bn başlangıç için arayışlar içindeyim bnm kasama uygulağım mod %70 stalker oyununu tema alan bi mod işlemi olucak.pratiklerine şimdiden başladım.

Stalker mod'da yapılan ufak çaplı işlemler şu şekilde;

-hdd ve cdrom kutu ve kızakları resimlerle kamufule edildi.

-kablolar toplandı

-kasanın içi mavi led ile ışıklandırıldı.

-flopy kapakları amd underground'dan gelmiş olan notebook sticker'ı ile kapatıldı.

-titan marka vga soğtucusuna 1 adet xlince marka 120 mm'lik fan takıldı.

şimdilik kafamda olan 2 işlem ise yan kapağa plexi ve kasanın iç tarafını siyaha boyamak olucak.bunu tabi zaman göstericek.

kuzeniminde ilerleyen zamanlarda bu konuya yorum ve resimlerle büyük katkıları olucak.

mod işlemi biraz yavaş ve derinden ilerliyecek ama bunun nedeni tamamen en ince ayrıntısına kadar düşünüp kafamızdaki projeyi tam anlamıyla profesyonel bi şekilde yansıtmak olduğu içindir.

şimdilik resimler bunlar:

BishgeN'den ufak dokunuşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghan87 -- 21 Eylül 2011; 22:21:18 >

• hadi hayırlı olsun kardeşim bakalım nasıl olacak
  • geliyorum kuzennn bekle beni
  • @kuruerhan sağol

elimizden geleni yapıcaz bakalım nsl bişe çıkacak ortaya
  • Acil kasanın içini boyamanı öneririm.mümkünse boyacıda yaptırırsan daha ii olur.ben acemice kendim spreyledim.biraz sürtünmede boya kalkıyor.en güzli oto boyacıların filan yaptığı boyadan yaptırmak.kalıcı olması bakımından bidaki kasama öyle yaparım..
  • Birde sanırım senin writer lar bölümü boş ondan kabloları saklamışın oralara.benim disket bölümünde bile hdd var o yüzden kablolar dağınık.allahtan modüler kablo var yoksa çok daha karışık dururdu benimkide..
  • haklısın en kısa zamanda bi mat siyah boya şart
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşim, Kasa gerçekten çok hoş görünüyo.. Emek harcamişsiniz belli.. Çok hoş olmuş..

Belki konuyla alakasi olmicak ama acaba mönitörünün marka ve modelini soylermisin.. Kaç inç mönitör.. ?
  • imzamda yazıyor aslında

marka model: Samsung 2253 lw 21.5 inc

max:1680x1050 çözünürlüğü destekliyor.
  • Güzel çalışma olmuş ama bence 5.25" ve 3.5" lik yuvalardaki Stickerlar olmasa daha güzel olurdu..
  • kasanın tipi hiç güzel deyil bunu unutma
  • quote:

Orijinalden alıntı: maliahmet

kasanın tipi hiç güzel deyil bunu unutma

güzellik görecelidir arkadaşım sende bunu unutma
  • 06.04.2010 yapılan işlemler.

-yan panelin akrilik çalışması için kesimi yapıldı.

-anakart etrafına oval kesimler yapılıp kablolar gizlendi.

-kasanın içi komple polisan marka mat boya ile boyandı.

önümüzdeki günlerde plexi kesilip montajı yapılacak ve kasanın tepesine 12 cm'lik fan montajı yapılacak.

güncel resimler!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghan87 -- 6 Nisan 2010; 1:53:49 >

• goooodd boyyyy
  • iyide kardeş heraldi yan kapak kesimi pleksi kesimi falan bunları sen yapmıyorsun goturup bi yerlerde kestiriyorsun değilmi?
  • hayır kesimi kendim yapıyorum dremel ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghan87 -- 8 Nisan 2010; 23:05:17 >
  • eline sağlık iyi bişeyler çıkıyor ortaya
  • kasa gerçekten hoş duruyor,ama benm en çok hoşuma giden kısım kablo salatasını engellemen oldu,güzel bir iş çıkarmışsın.
    ve çok derli toplu duruyor,emeğe saygı,sonuç ortada
  • eline koluna sağlık dostum gerçekten güzel gidiyor çalışman,düzenli ve planlı yapılan çalışmalar her zaman hoşuma gitmiştir seninki de onlardan birien çok hoşuma giden kablo saklama çalışması oldu doğrusu,ayrıca kasa içinde siyah çok asıl duruyor,gerekli ama aşırıya kaçmadan güzel bir kasa içi aydınlatması yaparsan plexi kapaktan kasa içi çok hoş görünür kanımca,projende başarıların devamını dilerim saygılar...
  • ii bişi olmuş
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.