Şimdi Ara

Iomega Screenplay Director deneyimleri (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
528
Cevap
3
Favori
61.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: grimser

Cihazı bugün aldım ve ilk işim firmware atmak oldu.içine film attım birkaçtane ve tv ye scarttan bağlıyorum lakin ne yaptıysam tivide renkli görüntü alamadım. Ayarları yapılı video çıkışı kompozit seçili ntsc/pal pal ayarlı ama olmuyor.bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Kutudan çıkan scart dönüştürücüyü denediniz mi? scart temassızlığından da olabilir. LCD TV alıp HDMI bağlamak gerek. Amaç HD film seyretmek değil mi?
  • Dediklerinizi yaptım ama hala dosyayı oynatıyor.Sadece ayarlara girerken şifre istiyor.Benim yaptığım işlem şöyle:Ebeyeyn kontrolu aktif yapıyorum.Çocuk moduna ayarlaya basıyorum.Gizli kodda giriyorum.Hatta "şu yaş üstü içeriği engelle"seçeneği çıkıyor.18+ seçeneğini işaretliyorum ama hiç birşey değişmiyor.Acaba nerde yanlış yapıyorum.Yardımcı olursan sevinirim
  • +18 içeriği başka diskte saklamanız en iyi çözüm olacaktır. ebeveyn kontrolü şifre, mifre uğraşılmaz.
  • youtube un açılmama sebebi firmware değilmiş arkadaşlar..youtube çoğu mediaplayer la lisans anlaşması yapmıyormuş..sebep ise media player dan youtube a girildiği zaman reklamların görünmemesi..iomega oysaki youtube a erişim serbest diye satış yapıyor..vaad ettiği şeyi yerine getiremediği için ürünü iade etme şansımız varmı..
  • quote:

Cihazı bugün aldım ve ilk işim firmware atmak oldu.içine film attım birkaçtane ve tv ye scarttan bağlıyorum lakin ne yaptıysam tivide renkli görüntü alamadım. Ayarları yapılı video çıkışı kompozit seçili ntsc/pal pal ayarlı ama olmuyor.bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

cihazın üzerindeki ntsc-pal tuşuna veya kumandadaki tv sys tuşuna basmayı dene.ben bu şekilde ekranı renkliye çevirebilmiştim.
  • Çözüldü sorun arkadaşlar.Eve gelip herhangi bir ayarına dokunmadan direk televizyona bağlayarak açtım ve şuan sorunsuz kullanıyorum.

Yalnız bu cihazı ethernet disk olarakn nasıl kullanıcam? Modeme bağladım, ip alıyor hatta youtube'a giriyo ama açılmıyo neyse amacım lan üzerinden film atmak cihaza hala uğraşıyorum yapamadım.Bu şekilde kullanabilen var mı?
  • ethernet bağlantısı ile kullanıyorum. PC de ağ sürücülerinden içine girip dosyaları da görebiliyorum. Ama laptoptan kopyalama denedim çok yavaş. Belki direkt router üzerinden bağlanırsam transfer daha hızlı olabilir.

quote:

iomega oysaki youtube a erişim serbest diye satış yapıyor..vaad ettiği şeyi yerine getiremediği için ürünü iade etme şansımız varmı..

youtube a erişim var zaten bu durumda vaadini yerine getirmiş oluyor. videoların oynatılamaması youtube dan kaynaklanan bir sorun ise yapacak birşey yok. cihazın size ücretsiz sağladığı ekstra bir özellik kullanılamıyor diye iade şansı olmaz. iade etmek için daha teknik bahaneler bulmak gerek. 15 gün içinde bozulması veya aynı arıza nedeniyle 3.kez servise gitmesi vb.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cervinff -- 9 Ocak 2011; 1:36:19 >
  • bazı mkv filmlere türkçe altyazı ekledim ve DTS sesi AC3 e çevirdim. Bu işlemlerden sonra "kötü saklayıcı" hatası verdi oynatmıyor. aynı videoları pc de VLC mediaplayer ile oynatabiliyorum. Upgrade etmeden önce oynatıyordum.
  • Netten epey bir mkv indirdim. İçlerinden kötü saklayıcı hatası veren 5 film çıktı, her birini 2-3 dakikada muxing yapınca (hemde netbook ta) kusursuz çalışır oldu. Üst mesajlarda bir arkadaş önermişti işe yaradı özetle.
    Mkvtoolnix-2.4.1 versiyonu kullanarak yaptım. Program ücretsiz ve nette var.
  • Herkese merhaba, ben Ağustos 2010'dan itibaren kullanıyorum, bende bu konu ile ilgili izlenimlerimi paylaşayım EW den logitech Z5500 ile birlikte iomega 1TB aldım birde optik kablo aldım, öncelikle büyük bir heyecanla alal acele bağlantılarını yapıp (HDMI ile televizyona optik kablo ile de logitech'e bağladım) iomeganın menüsünde bazı ayarları yaptıktan sonra örn. ses için 5.1 seçeneğini görüntü için ise 16:9 1080/50i olan seçeneği seçip hemen elimde bulunan bluray 1080 filmlerinin dts ile logitech te nasıl ses vereceğini gözlemledim. dts'li bir film açtığımda zaten logitech'in ekranında dolby dts yazıyor bazı filmlerde dolby digital yazıyor ama ikiside aynı dts olan daha yeni bi teknoloji bence çok fark etmiyor bu yazım bazı dts ile nasıl bu alet acaba diyen arkadaşlara bir mesajdır çok nadir olmakla birlikte bazı dts li olan 1080 filmlerde seste kopmalar yaşadım bunu çokta sorun etmedim, televizyonum HD Ready olmasına rağmen bluray filmleri sorunsuz bir akıcılıkta seyredebiliyorum yalnız şu son zamanlarda yüklediğim mkv,avi veya mpg4 uzantılı filmlerde kötü saklayıcı diye bir uyarı veriyor ve filmleri açmıyor bununla ilgili bir arkadaşımız sorunu çözdüğünü ve hangi programda çözdüğünü yazmış ama nasıl yaptığını yazmamış acaba buraya nasıl yaptığını yazarmı acaba. Yoğun iş çalışmalarımdan dolayı çok fazla ilgilenemiyorum cihazla aslında, ilerde bununla ilgili gelişmeler olursa buraya yazarım genel olarak geç açması dışında memnunum cihazdan fiyat bakımından alınması gerekli bence, içeriğinin yavaş olması çok önemli değil, bu bilgisayar değilki biz bununla çalışmayacağızki filmimizi açıp seyredeceğiz diye düşünüyorum

• mkvtoolnix-2.4.1 (yani eski versiyonu) pc ye kuruyoruz. Program 4 Mb.
    Hiç bir ayar vs yapmadan üstte "add" yazan butona basıp kötü saklayıcı hatası veren videoyu program ile ilişkilendirin. ekranın altında işlemden sonra videonuzun nereye atılacağını seçiyorsunuz. Sonra üstte "muxing"
    e tıklayıp "start muxing"i seçin. Bu kadar. 1 gb video yaklaşık 5 dakika sürdü benim netbookta. Çok basit ve hızlı bir işlem. Şu an için bende hiç bir videoda sıkıntı yok.

Edit: Elimde şuan 80 kadar Mkv (1080p,720p,m720p vs) var; sadece 4 tanesini çalıştıramıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In absentia -- 22 Ocak 2011; 23:04:57 >
  • Eğer satın almak isteyen varsa 2 aylık kutulu + faturalı İomega Screenplay 1 TB Media Player satılıktır..
    İçinde yüklü HD filmler, Hd Çizgi Filmler ve HD Belgeseller (1080p - 720 P) hediyesidir..
    Fiyat 220 TL'dir.. (İçindeki film, belgesel vs. olmazsa 200 TL)
  • Hulusi, ürün sıfır 199TL zaten. 2 aylık da olsa seninki artık 2.el ve o dediğin fiyatlara satman mümkün değil.
  • forumnik

Doğrudur bende o zaman piyasa fiyatından 10 TL aşağı veriyorum

kullanmıyorum köşede duruyor.. Popcorn a-200 den sonra beni açmıyor artık.. :)
  • Cihazı alalı bir hafta oldu ve sorunsuz kullanıyordum.Önceki gün arkadaşımın bilgisayarına bağlayıp ondan film vs. aldım ve kendi bilgisayarıma bağlayınca içinde autorun.inf dosyasını görünce ayıkladım mevzuyu neyse dosyayı sildim ki nod32 tanımadı hatta microsoftun bazı programlarını kurdum tarattım başka bir virüs vs. bulamadı.

Cihaz bilgisayara bağlı halde normalde, açıyorum ama bilgisayar tanımıyor herhangi bir tepki vermiyor, ama tiviye bağlayıp sonra bilgisayara bağlayınca bu kez açılıyor.Çözemedim bu sıkıntıyı arkadaşlar sizce nedir çaresi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_hermes2004

mkvtoolnix-2.4.1 (yani eski versiyonu) pc ye kuruyoruz. Program 4 Mb.
    Hiç bir ayar vs yapmadan üstte "add" yazan butona basıp kötü saklayıcı hatası veren videoyu program ile ilişkilendirin. ekranın altında işlemden sonra videonuzun nereye atılacağını seçiyorsunuz. Sonra üstte "muxing"
    e tıklayıp "start muxing"i seçin. Bu kadar. 1 gb video yaklaşık 5 dakika sürdü benim netbookta. Çok basit ve hızlı bir işlem. Şu an için bende hiç bir videoda sıkıntı yok.

indirdiğim filme 'mediainfo' programı aracılığıyla baktım ve 2.1.0 sürümüyle muxing edilmiş. ben buna nası tekrar muxing yapıcam bi fikri olan var mı?
  • quote:

Cihaz bilgisayara bağlı halde normalde, açıyorum ama bilgisayar tanımıyor herhangi bir tepki vermiyor, ama tiviye bağlayıp sonra bilgisayara bağlayınca bu kez açılıyor.Çözemedim bu sıkıntıyı arkadaşlar sizce nedir çaresi?

böyle bir sorun yok. hdmi bağlı iken pc görmez.
  • BU aletin en uygun fiyatı hala ELectroworld de mi? Orada en son 199TL idi. ama bayaa oluyor kampanya bitti mi?
    baska nerede vardır uygun fiyatlı? almayı dusunuyorum.

tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: wasowsky

BU aletin en uygun fiyatı hala ELectroworld de mi? Orada en son 199TL idi. ama bayaa oluyor kampanya bitti mi?

tesekkurler

Hocam bende Sıfır hiç kullanılmadı Atıl bir şekilde duruyor istersen sana satayım,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orislevin -- 7 Şubat 2011; 16:07:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wasowsky

BU aletin en uygun fiyatı hala ELectroworld de mi? Orada en son 199TL idi. ama bayaa oluyor kampanya bitti mi?

tesekkurler

almak istiyorsan eğer bende satıyorum

http://resim.donanimhaber.com/m_45967716/mpage_1/f_/key_//tm.htm#45967716
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.