Şimdi Ara

IOMEGA SCREENPLAY PRO HD MEDIA PLAYER + 1 TB HARDDISK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
15.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar bende 1 tb. iomega medi oynatıcı aldım ve bazı sorularım olacak;

Farklı televizyonlarda siyahbeyaz veya renkli görüntü var sebebi nedir? Altyazılı filmlerin altyazısı çıkmıyor. Birde sürüm güncelleme nasıl oluyor? bilen arkadaşlar yardımcı olabilirler mi? Şimdiden çok teşekkürler.......
  • Yokmu bilgisi olan arkadaşımız ???
  • Arkadaşlar merhaba firmware güncellemesi yaptım, alt yazı veya mkv dosyalarıyla ilgili bir problemim yok. Fakat ses bazen kesiliyor ve bunu bazı filmlerde yapıyor, hepsinde yapmıyor. fikri olan veya sorunu yaşayıp çözebilen var mıdır?
    Teşekkürler.
  • merhaba arkadaşlar iomega screenplay director hd media player 1 tb medya oynatıcı aldım
    bilgisayarıma bağlantı yapamıyorum göremiyorum.yardımcı olursanız memnun olurum
  • Katodik kardeş, cihazı kapa, usb kablo ile bilgisayara bağlantısını yapıp cihazı öyle aç. Bağlantılı oolduğunu görünce usb disk modunda cihaz açılır ve sistemin görür. Bağlantı olmadan açarsan mediaplayer olara tv ye görüntü verecek modda açar o zamanda usb den diski göremezsin.
  • merhaba
    anfetamin kardeş dediklerini yaptım ama olmadı iomega cihaz görünmüyor görmedi.
  • ben canon hf r106 kamera aldım yanında hediye verdiler.yoksa para vermem.şimdide hard disk olarak kullanıyorum.piyasada bundan çok güzel media player oynatıcılar var. böyle saçma şey olamaz , görüntüyü destekliyo sesi desteklemiyo.zaten onlarda olayın saçmalığını farkettiler herhaldeki hediye olarak veriyorlar millete :):):)
  • nerden aldın sen burcinkeser bende ordan aliim bari
  • Bende de ay sorun oluştu ya bir türlü bilgisayara bağlayamıyorum yardımlarınızı rica ederim...
  • Arkadaşlar, şuradaki 5-6 sayfayı bir okuyuverin. ürünlerde genelde benzer şikayetler ve çözümler var. dts sorununu nasıl aşacağınız da orada yazıyor.
    http://forum.donanimhaber.com/m_40581105/mpage_1/key_/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangoz -- 5 Haziran 2011; 22:35:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerem2018

Arkadaşlar bende 1 tb. iomega medi oynatıcı aldım ve bazı sorularım olacak;

Farklı televizyonlarda siyahbeyaz veya renkli görüntü var sebebi nedir? Altyazılı filmlerin altyazısı çıkmıyor. Birde sürüm güncelleme nasıl oluyor? bilen arkadaşlar yardımcı olabilirler mi? Şimdiden çok teşekkürler.......

Bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilirlermi ??
  • Arkadaşlar bende 1 tb. iomega medi oynatıcı var 5aylık bi urun igilenen olursa satıyorum 150tl özlelden msj atarsınz ilgilenenler
  • Arkadaşlar merhaba forumda yeniyim fakat 12 yıldır teknolojiyle iç içeyim ayrıca bir teknoloji elektronik perakende mağazasında çalışmaktayım bu ürünü iki haftadır kullanıyorum.

Ürünün harddiskini bilgisayarınızın görmesi için cihazı bilgisayara bağlayın düğmesine basılı tutun otomatik görüyor cd vs yüklemenize gerek yok.
    şu linkten https://iomega-eu-en.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/22343 1.4.0.92 sürümünü indirin içerindeki sürüm (wup dosyası) ile değiştirin sonra cihazı kapatıp açın.

MKV HD VE FUL HD FİLİMLERİ DESTEKLiYOR YALNIZ SES CODECLERİ AC03 OLMASI LAZIM

CİHAZ ÇOK İYİ AYRICA IOMEGA MARKA ÇOK İYİ BİR MARKADIR TÜRKİYEDE BİLİNMEZ AVRUPADA ÇOK İYİ BİLİNİR

http://www.youtube.com/watch?v=l4kKTALXVwA

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.