Evet arkadaslar 1 hafta önce 70 gb ile nasıl bi sin dizebilirim diye konu acmıstım ama ziyaaaaa diyen bi arkadas dısında konumu pek takan olmamıstı İtemler +8 chitin set +7 dd +8 Md +3 reb exc Shard Dual favorin ve geri kalan takılarımda görev takısı elimde halen bi 60-70 gb param var fakat piyasanın durumu suan felaket ilerde daha iyi degerlendirmeyi dusunuyorum Human arkadaslar varsa ardreamda oynayan beraber takılırız ss lere gecelim
bnde arkadasa katılıyorum ve 60+ gıtmenı tavsıye ederım en azından smdılık rlb yap sora 80+ gıt :)))
ee ne demısler parayı veren dudugu calar
Güzel char.
lonia'a göre güzel karakter daha elimde 60-70 gb var diyorsun.ßence sat bu karakter lonia'ya yeterde artar bile.Ancak yok satmıyacağım diyorsan ileride güzel takılar dizebilirsin.Bol np'ler
tesekkurler arkadaslar +60 kasmak bana gore degil ya felaket sıkılıyorum ama ilerde belki simdilik guzel gidio koxpda bitti gibi ardreamda cok güzel oldu :)
Para War huzuR waR :)))
Ardream zaman kayıbıdır sana tavsiyem yan char olarka +70 kas sonuçta hep ardream sıkar bir süre sonra . Ama anlamadığım Chitin +8 set i tamamlamışsın onun yerine +7 takılıp uniq takıya yönelseydin daha iyi olurdu..
quote:
Orjinalden alıntı: 4HeaveN
Ardream zaman kayıbıdır sana tavsiyem yan char olarka +70 kas sonuçta hep ardream sıkar bir süre sonra . Ama anlamadığım Chitin +8 set i tamamlamışsın onun yerine +7 takılıp uniq takıya yönelseydin daha iyi olurdu..
uniq takı bu hafta sonu alıcam ya boyle olmuo zaten kuru kuru dual re wp ske belt dusunuyorum 70 gb param var iste alırım sanırım
8chtn set yerıne 2 parca 7chtn 2parca 8fp yapark kalan parayı md ve shardn ustune katarak 9 clever yapablrsin.daha ıyı olacagnı dusunuyorum.elındkı gblr ıle +70bı car alabılırsn.yada rınglerı dual rol belt ske kolye wp +0 weya +1 senı uzun sure ıdare edr dıe dusunuyorum.
İonia Serveri için çok güzeL bir char...HayırLı oLsn!!
ziya diyen arkadaş benim tebrıkler gusel char olmuş :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme