Şimdi Ara

Blood Elf Warlock Karakteri Hakkında Bilgi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

WOW'a yeni başladım yaklaşık 3-4 gün oluyor ve karakterim 20 level. Mesleğim ise herbalism-alchemy oyunda şuan sadece görevleri yapıyorum exp kasıyorum, görevler item veriyor onları kullanıyorum.

Skill durumum ise oyun ilk başladığım bir skill var saldırı anında o skill ile saldırıyorum, fear vs. gibi skiller var lakin kullanamıyorum. Mesleğim gereği iksir yapabiliyormuşum fakat daha beceremedim :). Ayrıca para kazanamıyorum sadece öldürdüğüm yaratıklardan para çıkıyor işte. İnternetten araştırıyorum kendi sınıfım ve karakterim hakkında pek bilgi yok, varsa bile oyun terimleri kullanıldığı için %20'lik bir kısmı anlıyorum. Ayrıca oyunda pazarı bulamadım :).

İtem ne kullanmalıyım ? Karakterime dizebileceğim itemler nelerdir, genel olarak tam anlamadığım için anlatmaya çalışıyorum. Mesela knight'dan örnek verecek olursak rogue, warrior,priest karakteri için kıyafet isimleri vardı ona göre char dizerdik, wow hangi tarz zırh veya elbise giymeliyim.

Şu anlık sadece....Ayrıca 20 level'den sonra pet'i değiştirecemiği okudum ve binek hayvanı alabileceğimi bunları nerelerden temin edebilirim. En önemlisi para kazanma yolu nedir, nasıl yaparım.

• önce şunu sorayım. warlock oynamaktan zevk aldınmı? warlock yeni başlayan birisi için zor bir sınıftır çünkü.

illa oynarım diyorsan sadece cloth giyebilirsin. ve önceliği intellect olan itemler giyebilirsin.

ama bence yinede warlock oynama. hoşuna gittiyse sen bilirsin.

para kazanmak için random dungeon gir şimdilik. binek ise elflerin şehrinin biraz dışında ilerde solda bir ev göreceksin. o evin dışından satılık kuşlardan alabilirsin. biraz arayacaksın bu tarife göre :)
  • Görevlerde ölüyorum biraz ama warlock hoşuma gitti yani bir kaç yorum okumuştum sınıf hakkında ileriki seviyelerde iyi oluyormuş. Oynaması zor evet ve oyun çok karışık...Elflerin şehrinin adı nedir : ). Cloth elbise adımı yoksa sınıfımı nasıl anlıcaz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApexiRubber -- 29 Haziran 2012; 14:48:28 >
  • Öncelikle kniğht gibi tek düze zırhlar yok warlock cloth kıyafet giyer ( diğerlerini zaten giyemezsin ) ve int ağırlıklı kıyafetler giymelisin ( spiritli kıyafetler giymemelisin ) şuan 20 lvl sin sürekli lvl kasacağın için kıyafetleri ne bulursan giy 85 de dediklerime daha dikkat etmelisin. Wow da pazar yeri yok. Açık arttırma var her şehirde vardır. B.elf lerin şehri silvermooncity dir ana kapısına sırtını dönüp 150 metre saat 10 yönünde yürürsen deve kuşuna benzer tüylü bineklerden birini satın alabilirsin. Mesleklerin iyi pot tabiki yapacaksın topladığın otları biriktir ve alchemy tranier ın yanındaki satıcıdan boş şişe alıp potta yapabilirsin. Öncelikle bir türk guildine gir ventten falan yardımcı olsunlar. Realm olarakta dunemaul horde tarafını önereyim sana full türk olduğu için yabancılık çekmezsin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Realm araştırdım sanırım şehir gibi birşey olması ama ben karakteri açtım özelliklerini filan ayarladım, enter the world butonuna tıkladım oyuna girdi realm filan seçemedim oyun içinde de seçtirmedi onu oyuna girmeden önce mi seçicez yoksa oyun içinde mi
  • Realm knighttaki patos çitos gibi server diyelim. Karakter ekranına dön sağ üstte change realm yazanı tıkla. Dunemaul u bul. Yeni bi char aç ( orc troll bloodelf goblin veya tauren olsun ) ordan devam et

•  Blood Elf Warlock Karakteri Hakkında Bilgi.
    Hocam şu sağ en üstte yazan Spirestone(pvp) bu sizin realminiz onun altındaki butona basıp realm seçebiliyorsunuz ancak karakteriniz şu an bulunduğunuz realmde olduğu için başka realmi seçince boş olacaktır karakter listeniz.

Bu arada bineğini aldıktan sonra orgrimmar a gidebilirsin.Orgrimmar hem kalimdorda olmasıyla hem de ulaşım ve npc lerin daha kolay bulunabileceği için öneririm.Bu arada şehir meydanında koskoca bir board var görev veren. Misal sen şu an Azshara ya quest alarak flight master dan uçuş alıp orada quest yapmaya başlayabilirsin.Bu arada classın zorluğunu pek düşünme gayet zevklidir oynadıkça alışırsın. @judge54 ün dediği gibi bir Türk realmine giderek orada bir Türk guildinde guildchatten veya ventrillo dan sorabilirsin sorunun olunca.

Paraya gelince bu levelda çok para kazanamazsın.Ama alchemy yi geliştirdiğinde baya güzel para kapısı olur flask lerile. Ayrıca çoğu alchemy kasmak isteyen 85 level oyuncular AH(Açıkarttırma evi) den item alacağı için levelin gelişip ihtiyacın kalmadıkça düşük level bitkileri AH de satabilirsin.Tabii çok uçuk bir fiyat olmaması lazım.AH yi bulmak için herhangi bir guarda sorabilirsin.Guarda sağ tıkladığında sana "How may i help you?" diye sorar sen de oradan AH yi seçersen haritada bir kırmızı bayrak belirir o bayrağın olduğu yere yürürsün.Sonra satacağın mat(bitki)leri AH de search bölümüne isimlerini yazarak arayabilirsin.Çıkan sonuçlarda fiyatlara bakar ona göre satarsın.Bildiğin piyasa yapıyorsun orada rekabet fazla oluyor.Ama misal baktın o satacağın item dan AH de hiç yok bazen 2katı veya 3katı na bile sattığın olur ki iyi para kırabilirsin o şekilde.Sırf level 85 e ulaşırken baya para elde edebilirsin. Bu arada soulbound sistemi var yeşil itemlerle başlıyor.Bir itemi giyersen üzerine soulbound olur ve ne satabilir ne de trade atabilirsin.Anca şu birşeyler satan npc lere para karşılığında verebilirsin. Binds on Equip olan itemları saklayıp satabilirsin.Özellikle 19 level itemlar oyundaki bir sistemden dolayı para eder.Aynı şekilde arada mob(canavar) lardan düşen yeşil (strength stamina,intellect stamina,yüzük vb) eşyaları da normal bir fiyatla satabilirsin.

Ama Türk guildi bulman ve realminde oynaman sana büyük katkı sağlar oyunu öğrenmek mabında.
    Kolay Gelsin..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mage mi Hunter mı ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 20 level'den sonra tekrar karakter kasmak zor geliyor aslında...Ücretli transferler varmış olmazsa onlardan alırım.
  • Hiic para verip carini tasima kardesim pisman olursun benden soylemesi. Kas bidaha bisy olmaz hem daha iyi ogrenmis olursun warlock u. Ama eger vaktimi harcamak istemiyorum dersen o baska...

• quote:

Orijinalden alıntı: ApeXiRubbEr

20 level'den sonra tekrar karakter kasmak zor geliyor aslında...Ücretli transferler varmış olmazsa onlardan alırım.

20 level için karakter taşımak eşşekliktir söylim
  • quote:

Orijinalden alıntı: injection

quote:

20 level'den sonra tekrar karakter kasmak zor geliyor aslında...Ücretli transferler varmış olmazsa onlardan alırım.

20 level için karakter taşımak eşşekliktir söylim

Ben o kadar kalbi kirilmasin diye kibar soyledim. Sen zart diye essek dedin adama :DD

• quote:

Şaka mı yapıyorsun 2 saatte 20 yaparsın.
  • @injection

Bu tavrın için sana cevap versem tartışma çıkar büyük ihtimal ve konu kilitlenir, bende sorularıma cevap bulamam : ).

32 level oldum, warlock sınıfı açıklamalarını okuyorum terimlerden pek anlamadığım için etkili olmuyor ama oyunda ilerledikçe neyin ne olduğu anlayınca açıklamalarda biraz netlik kazanıyor. Sormak istediğim bir şey daha var. Healtstone, soulstone vs gibi taşlar varmış, bende 2 tane olması lazım bunlar ne işe yarıyor.
  • quote:

@injection

Bu tavrın için sana cevap versem tartışma çıkar büyük ihtimal ve konu kilitlenir, bende sorularıma cevap bulamam : ).

32 level oldum, warlock sınıfı açıklamalarını okuyorum terimlerden pek anlamadığım için etkili olmuyor ama oyunda ilerledikçe neyin ne olduğu anlayınca açıklamalarda biraz netlik kazanıyor. Sormak istediğim bir şey daha var. Healtstone, soulstone vs gibi taşlar varmış, bende 2 tane olması lazım bunlar ne işe yarıyor.

Mob öldürürken drain soul skillini kullandığında mob skilli channel(kullanırken) ölürse 3 Soul Shard Kazanırsın veya Soul Harvest skilliyle o 3 shardı alabilirsin.Can ve mananın altında pembe taşlar.Bu taşlardan Healthstone ve Soulstone üretirsin Create Healthstone ve Create Soulstone skilleriyle.

Healthstone : Ürettiğin healthstone taş olarak çantana düşer ve bu taşı normal pot kullanır gibi kullanarak %12(Rastgele uydurdum) canını kazanırsın.

Soulstone : Bu taşı da kullandığında öldüğün anda release spirit yazısının yanına soulstone yazar ona tıklayıp dirilebilirsin olduğun yerde.Dota oynadıysan roshan kesince 1 kerelik ölüp doğma geliyor ya onun gibi.

Glyph of Healthstone kullanırsan %30 daha fazla healing alırsın taştan.

• quote:

Orijinalden alıntı: ProdhatE

Mob öldürürken drain soul skillini kullandığında mob skilli channel(kullanırken) ölürse 3 Soul Shard Kazanırsın veya Soul Harvest skilliyle o 3 shardı alabilirsin.Can ve mananın altında pembe taşlar.Bu taşlardan Healthstone ve Soulstone üretirsin Create Healthstone ve Create Soulstone skilleriyle.

Healthstone : Ürettiğin healthstone taş olarak çantana düşer ve bu taşı normal pot kullanır gibi kullanarak %12(Rastgele uydurdum) canını kazanırsın.

Soulstone : Bu taşı da kullandığında öldüğün anda release spirit yazısının yanına soulstone yazar ona tıklayıp dirilebilirsin olduğun yerde.Dota oynadıysan roshan kesince 1 kerelik ölüp doğma geliyor ya onun gibi.

Create skilini bulamadım daha açılmadı mı acaba ? 35 level oldum, hangi levelde açılır o skil ? Birde Skill dizilişini nasıl yapmalıyım 35 levele göre söyleyebilir misiniz ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ProdhatE

Create skilini bulamadım daha açılmadı mı acaba ? 35 level oldum, hangi levelde açılır o skil ? Birde Skill dizilişini nasıl yapmalıyım 35 levele göre söyleyebilir misiniz ?

Hangi ağaç gidiyorsun bilmiyorum ancak Create skilleri Demonology sekmesinde yer alır.Ve sende açık olması lazım onların.Trainere gidip açtırdıysan tabi :D

Skill dizilişi şöyle ilk olarak DoT(Karabüyüler) Senin leveline göre : Hepsi Affliction Sayfasında.

Corruption
    Curse of Weakness
    Bane of Doom

Bunları atarsın ilk canavara ondan sonrası işte talentine göre değişir.Misal
    Affliction için.
    Unstable Affliction Atarsın sonra Shadow Bolt skillini kullanırsın sürekli.

Zaten normal mob hemen düşer.Ama dungeonlarda Şu üstteki 3 dot u kontrol etmelisin canavarın isminin altında gözükür attığın karabüyüler zaten.Süreleri geçerse yeniden atarsın üzerine mobun.(Aralarından zaten sadece Corruption daha kısa sürüyor.)

Demonology için.
    Drain Life kullanırsın sürekli olarak Arada Shadow Bolt.Health Funnel skillini de eğer petin canı azalırsa kullanırsın.Bu arada pet üzerinde de skiller vardır.Misal demonology seçersen felguardı kullan :

Felguardda Pursuit skilli uzakta olan düşmana doğru koşup ona kuvvetli geçirmesini sağlar petin.Baktın mob veya düşman sana skill atmaya çalışıyor o zaman da Axe Toss atar stunlarsın adamı.

Destruction için.
    Immolate atarsın o da bir nevi karabüyüdür.Ama sürekli atarsan baya mana yer o yüzden Shadow Bolt atarsan iyi olur.

Ama sana önerim destruction gitmemen çünkü kasarken baya zorlar 85 de işine yarar destro.Affliction veya Demonology gidebilirsin.Bu arada bir skill daha var eğer 1 den fazla mobla uğraşıyorsan ikinciye veya üçüncüye Fear(Affliction sayfasında) atarsan korkup kaçar bir süre sana vurmaz :D

Armory ni eklemeyi unutma bir dahakinde yada talent ağacını söyle.

Yani özet DoTlar --> Class Skili - Shadow Bolt (Immolate yazarım da buraya çok mana yer o) --> Fear-Drain Life

• Talent olarak Affliction ilerliyorum şuan. Dual talent açtırmam gerekli mi ? Açtıranlar olmuş, ama levelim düşük olduğu için açtırmadım. Açtıracak olursam hangi talent'den gidiyim ? Petin canı azalınca tekrar çağırıyorum ben doğunca zaten direk mob'a saldırıyor. Warlock oynaması çok zevkli, bazen mob'u büyülüyorum ben bir kenarda bekliyorum pet kesiyor.
  • Dual Talent çok önemli birşey değil.Zaten ikisini de ayrı ayrı verince birbirini etkilemiyorlar.Dual talenti ileride diğer talent ağaçlarını denemek için kullanabilirsin.Ama illa istiyorsan kenara bir Demonology atmalısın hem petini savaştırmayı da sevmişsin :D

Demonology de gelen Felguard en güçlü pet hem dps i hem armoru yüksek.Yeniden çağırmak da bir fikir :D Bu arada talent açılınca.

Bu arada Shadow Embrace e verirsin 39 dan 43 levele kadar böylece Unstable Affliction ve Dotlardan Sonra Shadow Bolt kullanırsın hem gücünü arttırır Dotlarının.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProdhatE -- 3 Temmuz 2012; 11:04:23 >
  • Bilgi teşekkürler...Baya aydınlatıcı oldu benim gibi baya insan vardır yeni başlayan, Warlock hakkında incelemeleri okudum ama hep oyun terimleri kullanıldığı için yeni başlayan birinin anlamazı zor oluyor umarım bu konu onların ihtiyacını karşılar o niyetle açmıştım hem...Herkese teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApexiRubber -- 3 Temmuz 2012; 11:36:13 >
  • Pet olarak Felguard ile geziyorum, 2 pet çıkartma imkanım var mı acaba? veya daha fazla
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.