Şimdi Ara

Blood Elf Warlock Karakteri Hakkında Bilgi. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ApeXiRubbEr

Pet olarak Felguard ile geziyorum, 2 pet çıkartma imkanım var mı acaba? veya daha fazla

Affliction san felguardla gezmen imkansız demekki demonology sin :D 2 Demon çıkarma şansın yok ama şöyle bir durum var :
    Demonology talentinde Impending Doom a verirsen Bane of Doom attığında %30 oranında yanına Ebon Imp yani ilk demondan çağırma şansı oluyor böylece iki petin oluyor ama belirli bir süre kalıyor.Zaten 1+ pet sahibi olsa Warlocklar ölmek bilmez :D
  • Affliction talentine verdim peti çağırdığımda kuyruklu 4 ayağının üstünde gezen boynuzlu kahverengi tüylü bir yaratık çıkıyor :D. Adı felguard diye biliyorum
  • Bir de 10 dkda bir çıkardıkları pet var.. Aoe için inferno da single target için olanın ismini hatırlamıom.. Doomguard olabilir..
  • quote:

Affliction talentine verdim peti çağırdığımda kuyruklu 4 ayağının üstünde gezen boynuzlu kahverengi tüylü bir yaratık çıkıyor :D. Adı felguard diye biliyorum

Felhunter o pet :) Voidwalker kullanabilirsin, alaaddinin cinine benzeyen pet, tanklık yapar tek başına oynarken. Zindanlarda ve gruplarda tank oyuncu varken, voidwalker yerine imp kullanabilirsin daha fazla vuruş gücü için.
    1den fazla pet çıkarıp kontrol etme diye bir şey yok, metamania'nın dediği gibi uzun aralıklarla çıkardığın, kısa süreli yanında duran yaratıklar var. Onlar da yüksek levellarda diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

quote:

20 level'den sonra tekrar karakter kasmak zor geliyor aslında...Ücretli transferler varmış olmazsa onlardan alırım.

Şaka mı yapıyorsun 2 saatte 20 yaparsın.

Money Money Money.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• troll mü acaba bu adam,bu kadar olamaz gibi geliyor bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revolucionare

troll mü acaba bu adam,bu kadar olamaz gibi geliyor bana.

Sanmam yeni öğrenirken böyle sorular çok popülerdir :D Hem işi gücü mü yok trollesin Allah aşkına :D
  • Çok normal ilk zamanlar böyle sorular. Hele de warlock'dan bahsediyoruz. Muhtemelen yeni biri için seçilebilecek en zor class.

Neyse gelelim warlock'a. Aff gidiyorum demişsin talent olarak. Güzel seçim. Özelliklerinden bahsedelim biraz da...

1) Dungeonlar'da damage bakımından zayıf kalırsın. Çünkü sen dot(damage over time) ile gücünü gösteren bir classın. Özellikle normal yaratıklar daha senin dotun vurmadan ölürler. Ancak bosslara karşı iyi iş yaparsın. Cins oyuncularla karşılacaksın. Bununla dalga geçip üstüne gelebilirler hazırlıklı ol.

2) Warlock bilinenin aksine normal bir caster ( büyü yapan ) sınıf olarak değerlendirilmemelidir. Yani Intelligence yanında Stamina da çok çok önemli senin için. Bu yüzden Intelligence - Spirit Setleri yerine Intelligence - Stamina veren setler giymen daha doğru olur . Çünkü özellikle PVP (oyuncu - oyuncu) zamanında ne kadar hayatta kalırsan o kadar çok adam alırsın. 1 fazla dot atabilmen sana 1 kill getirir.

3) Yukarıda dediğim gibi en iyi pvp classlarından biridir özellikle kalabalık savaşlarda. 1e1 savaşlarda oldukça zorlanacağın classlar olabilir çünkü. En güzel örneği Discipline ya da Holy Priestler. Heal - Kalkan büyüleri yüzünden bu classlara 1e1 de iş yapamazsın. Rouge'lar da stun attıkları için eğer hazırlıksız yakalanırsan sonun muhtemelen ölüm olur :) Kısaca 1e1 de toplu savaşlara göre daha kötüsün... Ancak bunu belirleyen level , item farklılıkları ve oyun becerin var. Elin alıştıgında ve iyi bir set dizdiğinde kolay kolay önünde durulmaz Aff Warlock'un.

4) Altın bir kural vardır aslında WoW'da Aff Warlocklar için. Savaşa hem çok yakın hem çok uzak olacaksın . Kısaca biraz vurkaç taktiği de denebilir... :)

5) Gelelim en güzel kısmına : Eğer sıkılmadan 85'e kadar kasıp iyi bir gear döşersen : a ) Oyunun en çok damage veren classı olursun.
    b ) Ölsen bile rakibin anti dot özelliği yoksa mutlaka ölür. Yani giderken yanında götürürsün :D

Daha detaylı konuşmak istersen özel mesaj da atabilirsin. Buraya yazsak 3-4 sayfaya sığmaz çünkü. 100'lerce taktik , item , strateji var çünkü. Ben sana kabaca özetledim warlock'u.

Unutmadan biraz da skiller ;

Dot olarak ; Corruption , Unstoppable Aff ve mutlaka kullanman gerekenler...

Mutlaka görmüşsündür Can barının olduğu yerde 3 adet mor bar var küçük küçük. Onları aktif ettiğin bir skillin de var. Tek atışta yüksek damage yapmak istiyorsan ya da bitirici vuruşu yapmak istiyorsan onları kullan. Bu barları da ya rakip ölürken ondan skillinle çekebilirsin. Ya da zaten 3 barını birden yenileyen skilini kullanabilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syphorx -- 9 Temmuz 2012; 2:37:55 >

• In service of blood
    -0/1 Filled Blood Gem

Görevini çözmedim bir türlü araştırdım suyun işine girip bir şeyler yapılacak ama çözemedim...

Blood Elf Warlock Karakteri Hakkında Bilgi.
  • quote:

In service of blood
    -0/1 Filled Blood Gem

Görevini çözmedim bir türlü araştırdım suyun işine girip bir şeyler yapılacak ama çözemedim...

Unholy ve Frost Gem'lerde olduğu gibi 1 yaratığın canını %50'nin altına(tam %50 olmayabilir bu rakam, görev sırasında uyarı veriyor) düşünce çantadaki şişeye tıklıyorsun, yaratığı havaya kaldırıp 'drain' yapıyor ve görev tamamlanıyor. Unholy, frost, blood aynı işlem, sadece yaratıklar farklı. Blood için yanlış hatırlamıyorsam o gölün etrafındaki yaratıkların 'villager' olanıydı, yine de bir kaçını denemen gerekebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrecanonline

quote:

In service of blood
    -0/1 Filled Blood Gem

Unholy ve Frost Gem'lerde olduğu gibi 1 yaratığın canını %50'nin altına(tam %50 olmayabilir bu rakam, görev sırasında uyarı veriyor) düşünce çantadaki şişeye tıklıyorsun, yaratığı havaya kaldırıp 'drain' yapıyor ve görev tamamlanıyor. Unholy, frost, blood aynı işlem, sadece yaratıklar farklı. Blood için yanlış hatırlamıyorsam o gölün etrafındaki yaratıkların 'villager' olanıydı, yine de bir kaçını denemen gerekebilir.

Evet %35 e indiğinde canı o blood unholy veya frost gemleri sanırım kullanıyorsun.Zaten önceden aktif olmuyor.Ancak şunu unutma attığın dot(corruption,curse veya bane) ler üzerinde olursa adam hemen ölür %35 i kaçırırsın.En iyisi o üç gemi skill bar a yerleştir.Adamın canını azaltınca o daha renkli(aktif) hale gelecek o anda tıkla ;)

• Ben skill kullanıyordum mob ölüyordu...Sonradan çözdüm teşekküler...Peti deaktif yapıp skill atmadım böyleyece çözdüm
  • 85 e kasım sonunda yaklaşık 1 hafta önce mesleklerim herb. ach. ikisinide arkadaşın yardımı ile 525 e çıkarım truegold yapıcam ama pyrium bar istiyor önce onu yapmam lazım pyrium bar itemlerim tamam ama create dediğim zaman spell is not ready yet diye bi hata alıyorum sorun nerde acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApexiRubber -- 27 Temmuz 2012; 0:04:45 >
  • quote:

85 e kasım sonunda yaklaşık 1 hafta önce mesleklerim herb. ach. ikisinide arkadaşın yardımı ile 525 e çıkarım truegold yapıcam ama pyrium bar istiyor önce onu yapmam lazım pyrium bar itemlerim tamam ama create dediğim zaman spell is not ready yet diye bi hata alıyorum sorun nerde acaba ?

Bazı transmute skillerinin ortak olarak 20 saat kadar cooldown'ı var. Bu süre dolmadan tekrar transmute yapamazsın.
  • Bugün sabah oyuna girmeye çalıştığımda bir sorun oldu ;

http://c1208.hizliresim.com/10/1/bbfkp.jpg

böyle bir ekran geliyor Development i işaretliyorum alta tarafta ki alandan Suggest Realm diyorum beni realm sayfasına yönlendiriyor ama liste bom boş..
  • quote:

Bugün sabah oyuna girmeye çalıştığımda bir sorun oldu ;

böyle bir ekran geliyor Development i işaretliyorum alta tarafta ki alandan Suggest Realm diyorum beni realm sayfasına yönlendiriyor ama liste bom boş..

Çarşamba sabahları bakım olur serverlarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Annihilan

quote:

Teşekkürler, bu bakım ne kadar sürer...Oyun saati ile 13:00 diyor TR saati ile 14:00 oluyor galiba ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Annihilan

quote:

Teşekkürler, bu bakım ne kadar sürer...Oyun saati ile 13:00 diyor TR saati ile 14:00 oluyor galiba ?

Normalde 12de biter ama uzamış sanırım öyle diyosa 14te biter

• Karakterin son hali böyle. ProdhatE sayesinde karakteri bu duruma getirebildim

armory link :http://eu.battle.net/wow/en/character/dunemaul/Iredsis/advanced
  • Vayt be. Nerden nereye. Oyun ne kadar kolaylaşmış. Vanillada başlasaydın hala 40 leveldin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gece Şarkısı -- 12 Ağustos 2012; 17:15:42 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.