Şimdi Ara

IONIA--> SCHWARZ [Geç gelen bir VEDA..Mesajı olanlar içeri lütfen :)] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
467
Cevap
0
Favori
46.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: CeFurkan

yuh shell set 8
    avedon rb +3

ama neye yarar 1 tane olumsuzluk + koxp acmis char gelir keser 60 lvl
    bu oyun boyle degersiz iste artik

TL
  • Gerçekten çok güzel gidiyorsun helal olsun şahsen ben bu itemleri bukadar sürede yapamazdım
  • @Shisha

Bu oyunla biraz ilgisi olan herkes bilir ki bu itemlerin hiçbiri TL desteği olmadan yapılmaz.Ya Gb alırsın, Ya PUS itemi çekersin.Milleti mi hackledik? Haksız yere kimsenin emeğine mi konduk? Yoksa masanın üstüne tomarları yığıp Shell set +8 mi aldık.

Bu char için herkesin aldığı kadar GB aldım.Aldığım GB toplam 10 GB'dir.Eminim ki senin de benim gibi bu kadar GB alabilecek durumun vardır.Çünkü zannettiğin gibi benim babam fabrikatör değil, ya da ben Shell Set +8'e 450 TL verebilecek güçte birisi değilim.

Ben de çalışmayan, evden aldığı harçlıklarla geçinen bir üniversite öğrencisiyim.

Eğer bu kadar GB ile bu kadar item yapabilirim dersen,(Wp,Dual Foverin,Pe,Avedon Rb+3,Shell Set+8 ve yaktığım tonlarcası.) buyur buluşalım ben de sana 10 Gb alıcam.Aynı Upgrade'yi yap, Aynı saatleri Moradon'da harca, sonuçta çıkan itemleri bölüşelim al yarısı senin olsun?

Yapamam diyorsan milletin yaptığı şeylere dil uzatmayı bırak, saygı duy ya da hiçbirşey yazma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monterrey -- 28 Mayıs 2009; 20:55:31 >

• My:xClub

Risk almadan bir şey yapılmıyor ki hocam, eldekini koruyarak risk almaya devam. Teşekkür ederim...

~Brother~

Çok teşekkür ederim kardeşim.Darısı başına.

Kenjianatsu, nett0x1c

Son derece teşekkürler.

cnrtrn

Bu kadar koxper varken pk videosu? 80'de artık.İlk son değil güzel yapalım yeter.

G.Eroğlu

Thank you bro.

ef54n3

Emeğimi satmaktan yana diilim kardeşim, teşekkür ederim.

MadMan272

Fake filan değil dostum king of knighttan bakabilirsin.Ama artık göremeye de bilirsin çünkü anvil aldı onu benden.

CeFurkan

Bir gün biteceğine inanıyoruz...

FearFroMe

Teşekkürler kardeşim.

• Schwarz ben zaten şaksına dedim fake bide bende ionia başlıyacam saolsun bold_Mg kardeşim bana yardımcı olacak yanlız cz base felan nasıl pk yapılıyormu? bende warrior acacam tek rakibim gm nin gb satan charı
  • char satılmassa büyüyünce bende böyle olucam

o0o0o04everSonDereceo0o0o0o

• ho :)
  • Hayırlı olsun fakat fazla gaza gelme bu upgrade işlerinde çünkü bende rebit 1den 6 ya kadar enion bowumu basdım 7de patladı üzüldüm fakat kendim kaşınmışdım aklında bi yerde bulunsun bu sözüm sonra çok ağlarsın :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Son Derece
    cnrtrn

Bu kadar koxper varken pk videosu? 80'de artık.İlk son değil güzel yapalım yeter.

haklısın koxpu geçtik ölümsüzlük mevcut herkeste...
    Aslında benimde oyunu bırakma sebebim ölümsüzlüktü vede kaldırılıp oyun adam olana kadarda dönmemeyi düşünüyordum. Senin konunu takip ettikçe içimde bir kıpırtı dolaşıyor "ah ulan şu haysiyetsizler olmasa bende böyle olurdum veya olmak isterdim" gibisinden. Belkide halk kahramanı ilan etmeliyiz seni çünkü bu kadar çok insanın hile kullandığı-ks yaptığı sürekli küfür ettiği bir ortamda bu itemlere ytl basmadan sahip olmak ve bu hızla lvl almak her babayiğidin harcı değildir...
    Şöyle düşünüyorum, oyunda ara zamanlarda hilenin tavan yaptığı dönem ler oluyor sonra bu hile kullanımı tekrar azalıyor.(bkz: yılbaşı event,bus dupesi fixlenişti, czcombo lu ve 7exp bug lı dönem, geçen sene letter dupesi ve madalyon bug'ı) Muhtemelen ölümsüzlük kaldırılcak bir süre rahat oynayacağız millet oyuna geri dönecek sonrasında tekrar dan fixlenecek bir bug veya hile kullanılcak.Muhtemelen sen o günlerde cz de(80lvl) yüksek np ksanların başında olacaksın , biz ise oyunda hile kalktı diye tekrar dan 0 dan başlayıp saatlerimizi harcayacağız.Bu hep böyle oldu her server açılması ile bir sevinci ve sinir krizini bir arada yaşadım artık alışkanlık oldu bana çok fazla koymuyor.

Senin konunu dizi gibi takip ediyorum (başrolde kendimi kurguluyorum) xD
    başarılarının devamını dilerim...

• Adaş hayırlı olsun Allah utandırmasn.
  • MadMan272

Server warrior dolu ve her yer koxp.Pek zevk alacağını zannetmiyorum.Bence aç bi priest 80'e kas.Sonra bp yaparsın.

FreeZoneII

Güldürdün beni. Satmak yok sonuna kadar devam.Darısı başına.

Sefid.dL

Teşekkürler.

N!ghTM@sTeR

Uyarını dikkate alıcam dostum saol.

cnrtrn

Çok teşekkürler mesajın için.Bu oyunda benim en sevdiğim yan upgrade, bi çevre oluşturup gerçekten o çevre ile bütünleşebilmek.Bunlar içinde koxp beni pek ilgilendirmiyor.Belki de o yüzden bu kadar dayanabildim. Gerçekten bazen sabrımın taştığı koxperlara avazım çıktığı kadar küfür ettiğim kendimi kaybettiğim oluyor ama sonuçta onlar bir gün hiç olmayacaklar, elbet biri banlanıcak ya da elbet ezik kalıcaklar.

Ölümsüzlük bir şekilde yok edilicektir, yoksa oyunun ayakta kalması imkansız.Dediklerin için çok teşekkür ediyorum ve inşallah seni başrolde görürüz diyorum.

IWBMY

Teşekkürler dostum.

• Hocam senin char'a bi tane çeyrek altın takacam Vallahi en büyük hayalim seninki gibi bi charı legit yollarla yapabilmek ve uğraşıyorum.. E tabi bazen görev yapmak için koxp partysine girmek zorunda kaldığım oluyor tek kastığım için.. Ama onun dışında bizzat koxp kullanmak zevksiz geliyor.. Özellikle benimle aynı lvldaki koxperların beni yatıramadığını görmek ayrı bir zevk Neyse konuyu saptırmayalım.. +8 Shell set ve avedon reb+3 daha söze gerek yok. Bahtın açık yolun uzun Ama o yol kısa gelecektir sana eminim, kazasız belasız nice levellara

• quote:

Orjinalden alıntı: Psycho.Sensei

Hocam senin char'a bi tane çeyrek altın takacam Vallahi en büyük hayalim seninki gibi bi charı legit yollarla yapabilmek ve uğraşıyorum.. E tabi bazen görev yapmak için koxp partysine girmek zorunda kaldığım oluyor tek kastığım için.. Ama onun dışında bizzat koxp kullanmak zevksiz geliyor.. Özellikle benimle aynı lvldaki koxperların beni yatıramadığını görmek ayrı bir zevk Neyse konuyu saptırmayalım.. +8 Shell set ve avedon reb+3 daha söze gerek yok. Bahtın açık yolun uzun Ama o yol kısa gelecektir sana eminim, kazasız belasız nice levellara

Çeyrek altını gb olarak teslim alabiliriz. Sagolasın dostum söylediklerin için.Emeğinle oynamaktan hiç bi zaman vazgeçme ve gördüklerin seni yıldırmasın.Gerçekten bu oyunda birşeyler yapmak istersen mutlaka yaparsın.

Ben de bunları yapabileceğimi hiç tahmin etmiyordum.Hatta bu konuyu açtığımda sadece elimde görev itemim +6 ve 1 adet Foverin vardı.Ama 2yıl önce bıraktığım karakterimi ve bu oyunu o kadar özledim ki kendim bile inanamayacağım şeyler yaptım.

Çok teşekkür ediyorum, sana da kazasız belasız hacksiz bansız nice levellar diliyorum.

• hey maşallah
  • tek kelimeyle HELAL OLSUN
  • quote:

Orjinalden alıntı: alyans arena

hey maşallah

Nazar değmez İnşallah.

quote:

Orjinalden alıntı: lev@

tek kelimeyle HELAL OLSUN

Bunu duymak beni çok mutlu ediyor çok teşekkürler.
  • maşallah diyebiliyorum sadece kardeşim, böle düzenli ve temiz kasılan bi chara umarım bir şey olmaz, sen de yoluna istediğin şekilde devam edebilirsin =)
  • Durmak yok yola devam :P
  • İlk +5 reb. avedon senin olur inş
    King Harami ye dönmede
  • güzel char ya nice lvl lar
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.