Şimdi Ara

IONIA--> SCHWARZ [Geç gelen bir VEDA..Mesajı olanlar içeri lütfen :)] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
467
Cevap
0
Favori
46.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle hayırlı olsun diyorum ve sorumu soruyorum Boroo'dan neler düşebiliyo?
  • quote:

Orjinalden alıntı: taco_paso_24

Öncelikle hayırlı olsun diyorum ve sorumu soruyorum Boroo'dan neler düşebiliyo?

Çok zor bi ihtimalle shard-raptor-elixir-ib gibi itemler cıkıyor daha çok +3 fp,+3pike gibi npc ye 50-150k arası satılabilen itemler çıkıyor..

• quote:

Orjinalden alıntı: taco_paso_24

Öncelikle hayırlı olsun diyorum ve sorumu soruyorum Boroo'dan neler düşebiliyo?

Rpr ve pot parası çıkıyor anlayacağın :D baya takıldık borro'da ama çok zevksiz

+82 part yapıyorduk olympia'da dehşetti ya 3 sn dayanmıyordu borro :D

ama gözlerimiz yoruluyordu hell_blade'nin patlamasıyla
  • @affetmez211, Teşekkürler, olmuşsundur heralde.

@Gökãy,
    c@ner01ss, Değiştiricem birazdan.

@Larry, Teşekkürler. KSC'ler işleri kolaylaştırıyor her zaman.

@~Brother~, Çok doğru ve güzel söylemişsin dostum.Çok teşekkür ediyorum.

@runaway_91,
    @cnrtrn,
    Bana bu oyunda asıl mutluluk veren birinin sevincine ve üzüntüsüne ortak olabilmektir.Bunları yaşattığınız için çok sağolun.

@ArkandayIM, Çok teşekkürler, ulaşmak için çabalıyoruz.

@taco_paso_24, Raptor, Shard gibi high class itemler, arada bes bus.Ve sürekli fp +3 çıkıyor onları da ben npc'ye satıyorum her rpr repot yapışımda 1m gibi bir para geliyor yani pot parası çıkıyor kendiliğinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monterrey -- 23 Mayıs 2009; 17:43:47 >

•  IONIA--> SCHWARZ [Geç gelen bir VEDA..Mesajı olanlar içeri lütfen :)]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monterrey -- 23 Mayıs 2009; 18:19:12 >
  • çok güzel çar.Allah hack'den ve k2network'den korusun...
  • Maşallah diyelim bir de kanka +7 basmak büyük cesaret ister bravo başarılarının devamını dilerim.Umarım premlerinin ksc lerini saklıyorsundur.Genelde bunu istiyor KO bir aksilik çıktığı zaman ,Allah daim etsin yeni serverde 75 lvl az değil umarım herşey gönlüne göre olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TaMaM MaRiQuAnTe

çok güzel çar.Allah hack'den ve k2network'den korusun...

Çok teşekkürler, ama...

K2'den korunmanın yolu yok maalesef.7de yattım dün gece exp kasabilmek için, %27 yapmıştım.Şimdi bir anda dc oldum i1'e bir girdim %5'e düşmüş.

2 hafta finallerim var zaten 2 hafta oyuna girmicem, eğer geldiğimde bu sorunlar giderilememiş olursa bırakıcam oyunu.

quote:

Orjinalden alıntı: cruiser67c

Maşallah diyelim bir de kanka +7 basmak büyük cesaret ister bravo başarılarının devamını dilerim.Umarım premlerinin ksc lerini saklıyorsundur.Genelde bunu istiyor KO bir aksilik çıktığı zaman ,Allah daim etsin yeni serverde 75 lvl az değil umarım herşey gönlüne göre olur.

Çok saol. Ben basmadım avedon'u, Lugias+6, Impact+7, Raptor+7 vererek aldım...KSC'ler duruyor ama K2'nin hiç birşey ile ilgilendiği yok...

• +8 shell +3 rebirth ii basmışsınız efendim ss lerini görmek isterdik :D

IONIA--> SCHWARZ [Geç gelen bir VEDA..Mesajı olanlar içeri lütfen :)]

Shell +5 Rb Set ve Avedon Rb +3 tarafımdan upgrade edilmiştir.Fakat II'yi maalesef +8 yapamadım.
    King Of Knight'a girebilen biri varsa charın son itemlerinin SS'ini koyabilirse çok sevinirim.

@FreeZone, Buyrun efeem :)

• o kadr fazla riske qirme benc3 :)) yinede hayırlısı olsn qüle qüle kullan
  • Hayırlı Uğurlu Olsun Paşam Dicek Kelime Bulamıyorum

Chara Göz Vuranın Gözünü Oyarım

• Son Derece güzel bir char
  • Son Derece , son derece güzel bir char servera bakılınca
  • lvl ıda upgrade de harika gidiyor hocam aman anvile daha fazla yaklaşma bence xd
    takılarıda fullemen zaman alacak ama bir cz ye inip ilk ionia pk videosunu çekmeni bekliyorum
  • Nice guy.
  • supper char yapıorsun yaa :D harbıden klardes ıns bı terslık olmaz... charı okut =P
  • gerçekten güzel char bu arada ii +4 boş gibi duruyo ss de şayet ss fake degilse bi verde kullanalım
  • yuh shell set 8
    avedon rb +3

ama neye yarar 1 tane olumsuzluk + koxp acmis char gelir keser 60 lvl
    bu oyun boyle degersiz iste artik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeFurkan -- 28 Mayıs 2009; 20:17:54 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.