Şimdi Ara

IONIA--> SCHWARZ [Geç gelen bir VEDA..Mesajı olanlar içeri lütfen :)] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
467
Cevap
0
Favori
46.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tebrikler hocam daha ne diyelim :)

Baştan beri takip ediyorum konuyu tam gaz gidiyorsun valla :) Devamı için bol sabır diliyorum sana resimlerini eksik etme
  • quote:

Orjinalden alıntı: VanZan

Karedeşim geçen gün ingilizce dersindeydi bir fotografçının hayatını işliyorduk bir anda fark ettim ki soyadı senin nickinin tamı tamına aynısı direk aklıma sen geldin ve bunu paylasmak istedim seninle çok güzel kasıyorsun inş. 80 oldugunuda görürüz yakın zamanda

Bilgilendirme için teşekkürler.İnsanların aklına gelmek de güzel şey.Şu fotoğrafçıyı ben de araştırayım.

quote:

Orjinalden alıntı: CeFurkan

insallah ban yemezsin
    bu kadar emege yazik olur ben bile uzulurum

Oyunu 6 yıldır oynuyorum, toplamda 4 karakterim oldu bu 5. ve daha hiç ban yemedim.Kimsenin haksız yere banlandığını düşünmüyorum ve üstüne basa basa karakterimde tek bir illegal durum söz konusu olmadığını vurguluyorum.

Burda koxp kullandığımı ima etmeye çalıştığını düşünüyorum, yanlışsam özür dilerim.Ama bunu yaparak benim emeğime haksızlık ediyorsun.Örneğin ben bu sabah saat 7:30'a doğru uyudum ve 7:30'da kuzenimi kaldırarak oyuna soktum.

quote:

Orjinalden alıntı: # sLh #

almanca siyah demek.

tebrikler hocam
    kendi emeğinle bir şeyler yapıyorsun helal

Teşekkürler dostum, zaten insana gerçekten zevk veren kendi emeğiyle bir şeyler yapmak değil midir? Bu arada nickim senin de belirttiğin gibi almanca siyah demek, bu nedenle nickim Schwarz zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monterrey -- 17 Mayıs 2009; 16:13:59 >

• quote:

Orjinalden alıntı: UN!QuE

h.o

Teşekkürler.

quote:

Orjinalden alıntı: _OozZy_

Tebrikler hocam daha ne diyelim :)

Baştan beri takip ediyorum konuyu tam gaz gidiyorsun valla :) Devamı için bol sabır diliyorum sana resimlerini eksik etme

Çok teşekkürler, 80 olmak kafada var çile çekmeyi göze aldık.Resimleri de hiç bir zaman eksik etmeyi düşünmüyorum eğer izin verirseniz.

• [Deleted by Admins]
  • tebrik ederim çok güzel bi azimle kasıyosunuz charı
  • Hayırlı olsun darısı başımıza
  • Üstad playerlığını da görmek istiyoruz.. Bi ara vidyo çek bari ya :) Gerçi bu kadar kısa sürede kendi emeğinle kasabiliorsan 74 e mutlaka playerlığın da iyidir ko ile iligli bi tane warrior vidyosu bulamıyorum ona göre gaza gelip zevkle kasıcam charı eski vidyolar var ama yeni nesilden görmek istiyorum :)
  • Bu oyunda saygı duyulacak ender kişilerden birisin.Konuyu başından beri takip ediyorum başarılarının devamını dilerim
  • @SchWarz Nice Lvl'lere doStum
  • konuya ben de bakıyorum sürekli, bi yorum yapayım dedim: gerçekten çok iyi bi dayanışma ile kasıyosunuz charınızı, umarım devamı da gelir. 80 hatta 83 hallerini yakın zamanda görmek dileğiyle... (arada boss ve drop ssleri de görürüz umarım^^)
  • ÖnceLikLe Tebrik ederim Kardeşim... Bu konuYu beqenerek takip ediorum. Nice Lv'Lere. İnş. 80 oLduqunuda qörürüz kısa zamanda
  • isimlere baktımda sanırım ronark tan göçme catas klanı?
    güzel gidiyor herşey devamını bekliyoruz 80 olup bir video çekersin artık pk da
  • nezaman 75 olursun ne zamandır ss koymadın
  • Kardeş hayırlı olsun inşallah daha sağlam olursun ve bu böyle gider..
  • baya zaman oldu uğramıyosun foruma yeni ss ler isteriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: CeFurkan

insallah ban yemezsin
    bu kadar emege yazik olur ben bile uzulurum

Neden ban yesin ki?
  • Hayırlı Olsun kardes :)
  • Arkadaşlar selamlar, oyunu bırakma eşiğindeyim şuanda.Bu kararımı ciddi olarak düşünüyorum.Gelicek ticket cevabına göre bu kararımı vereceğim.Şuan %98'im ama oyuna girmiyorum.İşte sizlere aynen o ticket'ı kopyalıyorum.

Merhabalar.Su anda emeklerim bosa gittigi icin cok sinirliyim.

Ionia serverinde oynuyorum ve 75 lvl'a cok yakinim.Bu aralar Ionia server'i bazı hatalara sahip.Oyuna almiyor, oyundan cikarken save etmiyor ve bir cok oyuncu roll back'e maruz kaliyor.

Ben ise bu sabahtan beri moradonda item yapma telasindaydim.Cabalardan sonra lugias+6, Impact+7 , Warrior Chitin boots +8 ve 220m para yapip bunu merchant accountum olan " xx " dan " xx " accountundaki ionia serverindaki " schwarz " karakterine aktardim.İkimizde relog attik ve itemler tum para kaybolmustu.O anda yasadigim soku ve uzuntuyu tahmin edebilir misiniz bilmiyorum.

Daha sonra ionia serverina reset attiniz ve giden gitti dedik yola devam ettik.Az once yine merchant karakterim ile Avedon+1 Rebirth ve 3 Parca Shell +7 aldim ve bunlari Schwarz'a aktardim.Item upgrade yapmak icin yine relog attik ve o da ne? Schwarz'da ve bende hic bir item yok.Yine ayni sey olmustu.Inanin ki uzuntu ve sinirden ne yapacagimi bilmiyorum.Bu oyun icin neleri hice saydim bilemezsiniz.Tum emeklerim gitti.Lutfen bana yardim edin.

Zararim olan Lugias+6 , Chitin +8 , Impact +7 , Cok sayida oyun parasi , Avedon +7 , Shell +7'lerimi lutfen bana geri verin.Karakterimi her turlu illegal duruma karsi incelemeye alabilirsiniz.

Lutfen bana yardimci olun.Insanin emeklerini kaybetmesinin ne kadar aci birsey oldugunu tahmin edeceginizi umuyor, size kaybimi karsilayacaginiz konusunda sonsuz guveniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monterrey -- 22 Mayıs 2009; 1:03:35 >

• Öncelikle gecmiş olsun..
    son zamanlarda k2 serverlerinda var olan dupe vs durumlar icin devamli rolback gelmektedir..Bu durumu bildiginiz halde item alip satmak akil karimi bunuda forumda defalarca
    soylediler..iyi niyetli durust bir arkadaşsın ..ticketten birşey cikicagini sanmiyorum ama..eger ksc formatinda elinde o itemlere ait resimlerde varsa onlarida ekle..
    bir kac ticket sonunda cevap alamazsanda hic ustune gitme charinda gidebilir..cunki göze batmak hoş olmuyor..Bunun bir cok ornegini k2 resmi sitesinde gördük..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.