iPhone Fotoğraf Aktarma (Windows)
Merhabalar,
Telefon hafızam dolduğu için ve arşivlemeyi de ihmal etmemek için zaman zaman fotoğraflarımı bilgisayara aktarma ihtiyacı duyuyorum.
Fotoğrafları aktarırken windows 10 bilgisayarıma telefonumu usb kablo ile bağlayıp flash disk gibi telefon içerisindeki klasörleri tek tek her ay için aktarmam gerekiyor. Düzenli yapmayınca bu yöntem de çok fazla zaman kaybına yol açıyor.
Sizler telefonunuzdaki fotoğrafları yedeklerken hangi yöntemleri kullanıyorsunuz? Tavsiye almak için konuyu açıyorum.
Vodafone Yalancı Çıktı
|
Tek Giriş Vize Hk.
Merhabalar,
Hollanda’dan tek girişli vizem bulunmaktadır. Hollandaya giriş yaptıktan sonra Belçika üzerinden uçakla başka bir schengen ülkesine geçsem problem yaşar mıyım?
Vizem tek girişli pasaport kontrol vs yapılıyor mu?
Merhabalar,
1000 mpbs Internet bağlattım, firmanın verdiği modem den uzak kaldığım için ilave olarak access point kurmak istiyorum kendime Huawei HG658 V2 modemle kablosuz olarak en fazla 75 mbps hız gördüm.
Sizin fiyat performans olarak önereceğiniz bir modem/router var mı
Modem Kiralama Zorunluluğu
Merhabalar,
Evime TTNET altyapısı ile Vodafone fiber İnternet bağlatmak istiyorum. Kampanyası da güzel ilk 6 ay %50 indirimli 24 ay taahhütlü.
Şuan da VDSL kullanıyorum. Fiber kablo tesisatı yeni aktif oldu ve daireme kadar fiber kablo gelmektedir.
Vodafone ile görüştüğümde bana mı tecrübesiz bir arkadaş geldi bilmiyorum ama kesin olarak modem kiralamak zorunlu diyor ve modemin de 20₺/ay ücreti var. Evimde zaten şuanda da kullandığım Huawei HG658c V2 model modemim var.
Modem kiralamadan abone olma şansım var mı?
Eve kadar fiber geldiği için ücretsiz olarak fiber dönüştürücü veriyorlar mı? Vermiyorlarsa bunla ilgili ne önerirsiniz.
Konu hakkında daha önce tecrübe etmiş arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Hepsiburada Garanti
Selamlar,
Xiaomi Türkiye garantili olsun diye satıcısı da Hepsiburada olan siparişimi teslim aldım fakat ithalatçı garantili (Doraas diye bir firma) cihaz gönderdiler. Müşteri hizmetlerinden şikayet oluşturdum sizce konu ile ilgili çözüm sağlarlar mı?
Shiftdelete'nin videosunda da belirtiyor telefonu Hepsiburada üzerinden almış ve video'da dk 01:50'de gözüken garanti belgeli geliyor.
Aradığım oyuncuyu bulamıyorum
|
Philips 43pfs5803
|
PC Donma Problemi
|
Ekran Kartı Sürücüsü
|
Son Giriş: 5 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 558
İkinci El Bölümü Mesajları: 15
Konularının görüntülenme sayısı: 14.417 (Bu ay: 181)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 20 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO