Şimdi Ara

Ekran Kartı Sürücüsü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, Asus S510UN freedos olarak satın aldım.

İlk olarak Windows 10 kurdum. Asus internet sitesi tüm sürücülerinde sadece windows 10'a göre destek veriyor. Fakat ekran kartı (Nvidia MX150) sürücüsünü bir türlü kuramıyorum. Her seferinde hata alıyorum. Nvidia sitesinden manuel olarak indirmeyi de denedim, onda da aynı şekilde hata veriyor.

Aslında laptopu windows 8.1 olarak kullanmak istiyorum. Durum böyle olunca da hiçbir sürücüyü bulamıyorum. Ama ekran kartı sürücüsü windows 8.1'de iken yükleniyor.

Konu hakkında tecrübesi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

• hayırlı olsun hocam önce java web installer yükleyin ardından internet explorer açın google nvidia scan yazın (resmi siteye girin) uygun bit ve windowslu driveri otomatik olarak bulacak ündirin ve kurun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oradan indiriyorum olmuyor, aynı şekilde Windows update yaptığımda orada da yüklenemiyor diyor.

Windows 10 pro kullanıyorum onla ilgili de bir sıkıntı olacağını tahmin etmiyorum.

• ugur190592 kullanıcısına yanıt
    hocam o zaman donanım sıkıntılı

• Sorun düzeldi herkesin bilgisi olsun diye paylaşıyorum.

Windows 10 güncellemeleri tamamlayınca hatalı sürücü kalmadı. Hepsi sorunsuz şekilde çalışmaktadır.

Not: Daha önce belirttiğim gibi ekran kartı sürücünü hiçbir şekilde yüklemiyordu.
  • ugur190592 kullanıcısına yanıt
    sevindim hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.