Şimdi Ara

PC Donma Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Asus laptop ta donma problemi vardı. Çareyi bilgisayarı formatlamakta buldum. Fakat bilgisayar daha yeni açıldığı zamanlarda bile donarak kalıyor ve ilerlemiyor.
    Format işlemini iki kere yaptım çare olmadı.
    Sorun neyden kaynaklanıyor olabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• içini aç tozları güzelce tertemiz temizle
    sonra işlemci soğutucusunu sök ve macunun taş olduğunu göreceksin büyük ihtimal onu güzelce temizle sonra kaliteli bir macunla güzelce macunlayıp geri montajı yap
    yağ gibi akacak
    rica ederim
  • Deneyeceğim teşekkür ederim.

• Macunda sıkıntı yoksa işlemci üzerindeki fanın çalışıp çalışmadığını kontrol edin

• Bu işlemi Izmir'de bir firmada yaptıracağım. Kendim yapamıyorum. Bilgisayarda umarım başka bir sorun yoktur da gereksiz para harcamış olmayayım.
  • ugur190592 kullanıcısına yanıt
    şimdi bilgisayarcılar fazla fazla para alır iyi bir servise götürürsen kaliteden çok paranı verirsin kötü biryere verirsen tokatçıdır adam fazla geçirir çare sök temizle içini yoksa 400 lira gözden çıkar
  • KralCocuk44 K kullanıcısına yanıt
    70 lira fiyat verdiler içini açıp temizlemek ve macunu yenilemek için bana uygun geldi. Yeter ki içini açtıklarında temiz bir şekilde toplayabilsinler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken hdd kapanma problemi
    12 yıl önce açıldı
    Msi notebook donma ve lag sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    70 lira verdinmi şimdi kardeşim 70 lira kolaymı kazanılıyor yav 2 vida sökecektin
  • KralCocuk44 K kullanıcısına yanıt
    Dostum öyle diyorsun da kasanın altı ile üstü arasında bir şeffaf bez var mesela sökersem toplayamam diye korkuyorum.
    kardeşim siz nasıl canınızı taşıyorsunuz bu korkaklıkla sök dağıt toparla kendin yap
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.