Merhabalar, 1000 mpbs Internet bağlattım, firmanın verdiği modem den uzak kaldığım için ilave olarak access point kurmak istiyorum kendime Huawei HG658 V2 modemle kablosuz olarak en fazla 75 mbps hız gördüm. Sizin fiyat performans olarak önereceğiniz bir modem/router var mı |
1000 mbps Access Point Tavsiyesi
-
-
xiaomi ax 3200,xiaomi ax1800, huawei ax3
-
Huawei ax3 modelinde 4 çekirdekli versiyona gerek var mıdır?
Nfc haricinde bir farkı da yok gibi başka ciddi farkı var mıdır?
-
Bende aynı şekilde biliyorum 4 çekirdek ve nfc harici bir fark yok diye biliyorum
-
Biraz araştırıp ona göre alacağım birşey teşekkür ederim ilginiz için. -
Rica ederim benden daha bilgili arkadaşlar da vardır elbet belki başka fikirlerde gelir
-
dual olanı alabilirsin ap modunda pek bir işlemci ihtiyacı olmayacak. Mezili çok iyi değil anfi yok çıkışlarda.160mhz desteği olduğu için aynı odada destekli bir client ile tam hız alabilirsiniz
-
Şuan ki modemimle hg658 v2 kablo ile aldığımda bile 100mbps hız alabiliyorum en fazla.
Bu router ile kablosuz olarak 3-4 metre mesafede 1000 mbps hıza yakın alırım diye sanırım?
-
600-700 arası alırsınız bağlandığınız cihaz wifi 6 ise
-
Merhabalar,
Huawei AX3 dual core cihazı satın aldım ve kurulumunu gerçekleştirdim. Alacak arkadaşlara faydalı olması için internet test sonuçlarımı paylaşıyorum.
İnternetim Superonline 1000 Mbps
2 metre uzaklıktaki laptop test sonucum;
Başka konuları da merak eden arkadaşları bilgilendirebilirim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X