ARKADASLAR KONU BASLIGINDA DA BELİRTİGİM GİBİ IONIA SERVERINDAKİ CHARIMI OYNAYABİLECEK KASABİLECEK BİRİNİ AROYORUM
CHARIN ÖZELLİKLERİ= 1-)61 LVL 2-)% 30 3-)WALKİRE SET MEVCUT 4-)PLATİNİUM PREMİUM MEVCUT 5-)NATİONAL POİNT 4953/4177 6-)CHARACTER PUAN DAGILIMI 2. KALİTE ELBİSE GİYECEK KADAR VERİLMİŞTİR (112 İNT 200 MP GERİSİ HP) 7-)CLAN: WHİTEWOLF 8-)FLAME MAGE 9-)MASTER ACIK
BENİM İSTEKLERİM= 1-)İLK OLARAK BİR OYUN İÇİN İNSANLIGINDAN ODUN VERMEYECEK ARKADAS OLSUN 2-)MAGEYİ OLABİLDİGİNCE İYİ OYNAMASI 3-)1. OGRETİM OLDUGUNDAN SABAH OKULDA OLUYORUM SABAH SAAT 7-8-9 DAN AKSAM UZERİ 4-5-6 YA KADAR ONLİNE OLABİLECEK OLMASI 4-)EN ONEMLİSİ DE GEREKLİ REFERANSI BANA VEREBİLMELİ
yanlıslıkla 2 konu actım o yuzden kusuruma bakmayım item olarak yeni server oldugundan bişi yapamadım. gb de almadım yani item olarak bişi yok. 2. kalite elbiseden +7 set mythril staff var clan olarak dk ları mesken edinmiş bulunmaktayım. ayrıca bf de de partymiz her zman mevcut
Ben kasabilirim fakat dediğin saatlerde değil. Kafama estikçe... Hiç bir karşılık beklemeden. Hafta içi toplam:7-8saat hafta sonu toplam 12-13
PM ATTİM
Bence ortak arama charına problem oluyor kendin kas.
Senin kastırıp kazık atcağın ne mağlum,
Yada karşındaki insanın kasıp sana kazık atçağı ne mağlum,
Yanlış anlama sadece söylemek istedim.
cok dogru seyledin. bunlar olabilir tabi. ama tek sey olmaz su ana kadar kiömseye kazık falan atmadım atmamda.
arkadaslar tesekkurler ilgileriniz için. yine forumdan bi arakadsla anlastık bakalım neler olcak serverda neler yapabilecegiz. beraber gidecegiz bakalım. tekrar tesekkurler ilginizden dolayı ...
Umarım hayırlı olur dostum. Umarım kazık yemezsin.
umarım yemem ama sanmıyorum inş hayırlısı olur sagol
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme