Mesaj Sayınız 374 Olmasına Ragmen Konunun Nereye Acılacagını Bılmıyorsunuz Sanırım. Şikâyetiniz başarıyla iletildi Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz. Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz. ticket.asp?rid=298670 Pencereyi kapa ? Lütfen Konuları Dogru Yerlere Acarsak Forum İcin Daha İyi Olabilir.Sonra Post Kasma Tartısmaları Cıkabılır
quote:Orjinalden alıntı: Kenjianatsu quote:Orjinalden alıntı: Cedric King yeri burası değil Maksat postu artsın Katılım zamanı: 14 Nisan 2006; 3 sene post kasmak isteseydim 5000 i geçerdim
quote:Orjinalden alıntı: Cedric King quote:Orjinalden alıntı: Kenjianatsu quote:Orjinalden alıntı: Cedric King yeri burası değil Maksat postu artsın Katılım zamanı: 14 Nisan 2006; 3 sene post kasmak isteseydim 5000 i geçerdim sana demedi zaten
quote:Orjinalden alıntı: isimsiz11111 quote:Orjinalden alıntı: Cedric King quote:Orjinalden alıntı: Kenjianatsu quote:Orjinalden alıntı: Cedric King yeri burası değil Maksat postu artsın Katılım zamanı: 14 Nisan 2006; 3 sene post kasmak isteseydim 5000 i geçerdim sana demedi zaten bilmiyom bu ara bana kıl zaten