Şimdi Ara

rev6 SİTESİ HAKKINDAKİ GERÇEKLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
5.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ewt beyler son 1 aydır herkezin dilinde bu listeler

http://rev6.com/

bu sitede yayınlanan ladder listeleri için herkez bişeyler söledi.
    önelikle bu listelerrin kesinlikle bot kullanıcılarıyla alakaları yoktur sadece serwerlardaki aktif oyuncuları içeren listelerdir.yapılan bir yenilikle listelere playerarın itemleride eklenmiştir.
    bu listeler kullanılan özel bir programla hazırlanmaktadır we weriler tamamen gerçektir. oyunun databaselerin alınmaktadır. ladder botun şuanki versiyonunda bazı buglar bulunmaktadır v2 de bunlar düzeltilecek ve itemleri + larıda listede belirtilecek.

şimdi gelelim programın ayrıntalırına herkez bu işlemin nasıl yapıldığını merakediyor.
    kullandığımız program sayesinde oyunda bulunan charlarımızın belli bir mesafe yakınına gelen tüm playerların werileri otamatik olarak servera aktarılır ve bu weriler direk listelere yansıtılır bu yüzden listelerde sadece aktif playerlar yer almaktadır.Listelerdeki weriler program sizi her gördüğünde güncellnir ve değişiklikler listede yer alır.

arkadaşlarımız programdaki sorunları halletmek ve dahada geliştirmek için uğraşıyor listeler hergeçen gün daha ayrıntılı ve daha kesin werileri içerecektir.

EvilSoul==>http://sro.rev6.com/ladder/player.php?player=15953
    AngelSOul==>http://sro.rev6.com/ladder/player.php?player=16018

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mai_mai -- 19 Mart 2007; 7:00:03 >

• Hadi canım :) günde 6 7 saat online yim ama benim ismim yer almıyor ne iş ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: LnMsTr2

Hadi canım :) günde 6 7 saat online yim ama benim ismim yer almıyor ne iş ?

hiç bi zaman programı kullanan charlardan birine denk gelmemişsindir, o yüzden senin werilerin siteye aktarılmamıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mai_mai -- 19 Mart 2007; 5:10:57 >
  • Banada denk gelememişler bu çıkıyor buradan.Ayrıca nasıl bir program kullanıyor ki bunlar?
  • kullandıkları programın nasıl bişey olduğunu söyleyemem ama yukarıda anlattığım şekilde çalışıyor. dediğim gibi üstünede çalışmmaya devam ediyorlar çok yakında tüm aktif playerlar bu listelerde daha ayrıntılı şekilde yer alacaklar
  • quote:

noldu dün kendini yırtıyodun forumu bırakıyorum die ?
  • arkadaşlar konuyu tartışma platformuna dönüştürmeyelim lütfen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu bi yerde iyi bi yerde kötü, hacklenmek için artık itemlara da bakabilirler.
    Burdaki volume neyi ifade ediyor biliyormusunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GlavieMaster**

quote:

noldu dün kendini yırtıyodun forumu bırakıyorum die ?

Konuyla alkasız msj DefoL

• quote:

Orjinalden alıntı: Tenar

Bu bi yerde iyi bi yerde kötü, hacklenmek için artık itemlara da bakabilirler.
    Burdaki volume neyi ifade ediyor biliyormusunuz.

charını açarken seçtiğin boyut:D
  • mai takma bunları ben baktım bütün herkez war arka sayfalara tek tek bakmıyolardır kim bilir kaç sayfa war ben en çok 24 lwl char oldu kanatindeyim
  • Oha diyorm başkada bişey demiyorum bütün itemler som yada sosun mı sizde_?
  • quote:

Orjinalden alıntı: LoveU4ever

Oha diyorm başkada bişey demiyorum bütün itemler som yada sosun mı sizde_?

bak angel soula adamın herşey sox ya giysiler som sosun sos adam napmış öle ya
  • alps serverini göstermiyor ya niyeki??
  • iyide burdakı arkadasların cogu 80 oldu nıye 77 gosterıyo kı hA bu arada okadar Sosun som sos nası Dizdiniz tebrik ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: chairzard

quote:

bak angel soula adamın herşey sox ya giysiler som sosun sos adam napmış öle ya

sos-sun tamam da 8.derece som giysi ilk kez gördüm, bence orda hata var
  • Abi sennin charın bu itemlerle hacke yakın level in nuker den dmg. yiyiyormusun bu itemlerle ve toplam kaç gold harcadın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cykyps

iyide burdakı arkadasların cogu 80 oldu nıye 77 gosterıyo kı hA bu arada okadar Sosun som sos nası Dizdiniz tebrik ederim

listeler itemler üzerine yapılıyor. en son 77 lvl item olduğu için en yüksek gözüken 77 lvl
    listeye en iyi lvl kıyafeteninize bakılarak yerleştiriliyorsunuz.
  • quote:

öylemiymiş bende diyom neden bütün itemler dönüp duruyor:D
  • Abi ayıp ediyosun ama benim sorumada bi cevap ver
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.