Şimdi Ara

rev6 SİTESİ HAKKINDAKİ GERÇEKLER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
5.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evil kardeş dikkat et charın soyulmasın suan on planda kanımca benim charımda gitti böle dikkat et kardeş !!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: HeaVen eviL

Abi sennin charın bu itemlerle hacke yakın level in nuker den dmg. yiyiyormusun bu itemlerle ve toplam kaç gold harcadın?

hocam bu itemlere gold mu dayanır allah aşkına, goldla olacak iş değil bu.

arkadaşlarımız bizi çok sewiyorlar saolsun.
    rev6 ana sayfasındaki şu liste çok hoşuma gitti:D

The 3 best players Build that we found for now.

Eldorado, EvilSoul[ReBorn]
    Eldorado, AngelSoul[ReBorn]
    Greece, Death2All[Catastrophe]

We know that there are some as good player build//item in other server.
    The more data we collect, the more player build we will be able to list here.

Hopefully this will help you all to dream of a better player and will give you a goal to achieve in the next few month ^^

Good luck to beat them.

• Vayy be!! Biz normal itemi bulamıyoruz herifler üstlerini son dg. som sosun diziyorlar.Abi bide o arkadaşlarına söyle bizi de sevsinler biraz ^^

Tahminimce bu char 5000 euro dan aşağı gitmez diye düşünüyorum

Başarılar
  • mai siz yeni servera geçmiycekmiydiniz he bide ne kadar real para harcadınız okadar iteme? pmden msn werirmisn ?
  • hocam bu adamlar bugün inventory i görüyorsa yarın boşaltabilirmi ? yani güven ne derece olmaı ?
  • eyvah bende varım charımı soyacaklar yoksam loo :))) daha charı acalı 2 ay olmadii
  • bu nasıl oldu ama anlamadım aynısı conquer online de programsız yapılabiliyor inventoryi göremesi vahh charlar gitti desenize
  • Nasıl yapıyorlar yahu bunu !!
  • Rev6 nın asıl gerçeğini bilmek istermisiniz? Asıl bot ları ve pk2 modifiyesini yazanlar onlar
  • Paralı botu yazan onlar değil ki !?
  • paralı botta joymaxın parmağı yokmu ?! eğer bunlar onu yazdıysa bu listedede joymaxın parmağı vardır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Beni7Bitirdi

Paralı botu yazan onlar değil ki !?

Botun temeli atan kim? Ignavus u hazırlayan takım kim?
  • Biraz daha açık konuş lütfen.

Yani bunlar normal yollarla bu level ve item bilgilerini buluyorlar, kullanıcıya ping atınca o kullanıcının .txt dosyası oluşturuluyor sanırım ping atanda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beni7Bitirdi -- 19 Mart 2007; 20:23:13 >
  • quote:

Biraz daha açık konuş lütfen.

Yani bunlar normal yollarla bu level ve item bilgilerini buluyorlar, kullanıcıya ping atınca o kullanıcının .txt dosyası oluşturuluyor sanırım ping atanda.

Ben bizzat rev6 nın ilk üyelerinden birindenim ve bizlere gelen mailler var. Maillerin içinde de bazı programlar, burdan üye olan varsa bilir.
    Neyse;

quote:

Orjinalden alıntı: REV6

NeDra Reversed silkroad security
    NyMbLe Reversed silkroad security and worked on pk2 editor
    Baloq Reversed silkroad security
    Telatoro Created the PK2 Extractor + reversed the PK2 security

Bunların hepsi doğru; GamerzPlanet e de bakarsan Silkroad Hacks bölümüne, ordaki programları yazanlara da bi bak derim

• bişey sorcam pacificte nie bu kadar az adam var?
  • quote:

Biraz daha açık konuş lütfen.

Ping atmak sadece (Celerm:Ordamısın Beni7Bitirdi?!? Alou? Beni7Bitirdi: Evet burdayım.) yapar ve aradaki geçen süreyi ölçer.
  • Anladım... Yani bu olayı yapmak zor değil, sadece kalite bir kodcu olmak ve SRO'nun algoritmasını çözmek gerekiyor !

Değil mi celerm kardeş?
  • quote:

Anladım... Yani bu olayı yapmak zor değil, sadece kalite bir kodcu olmak ve SRO'nun algoritmasını çözmek gerekiyor !

Değil mi celerm kardeş?

Algoritma çözüldü, Blowfish + Naninanibişeybişey(yi söylemiyim)
    Kaliteli kodcu olmak var. Ben şahsen basic, visual basic ve java biliyorum.
    Gerisi zor değil.

Bu arada mai_mai;

quote:

Orjinalden alıntı: Rev6 Main Page

Most valuable players Ranking
    Most valuable accounts read at bottom, first let talk about noobish account ^^

Most NOOBISH players Ranking
    Why are those the top NOOBISH accounts.
    Because they didn't do the inventory expansion quest and still have the tiny inventory of 45 spaces ^^
    Really start laughing them in the server, call them gold bot, report those noobish player...
    Seriously level 69 and never made 1 inventory exp quest...
    Who would of though about it?!?

If those from Eldorado didn't figure it out yet...
    Eldorado, EvilSoul[ReBorn]
    Eldorado, AngelSoul[ReBorn]
    Those 2 accounts where HOAX ^^

Boosted on purpose,
    on the demand of a few users ^^

Though here is the real listing of all accounts which are the ' Most valuable players Ranking' Basically it add up the value of each item on player so a player with full sos/som/sosun are listed as the top.
    Basically if someone has all sosun except 1 normal item, he won't be on the top compared to someone with full sosun. The calculation isn't the best but it a really good estimate.
    Oh btw on Greece, it wasn't a hoax and many people know there some player with full sosun, Babel you said, we will try to get them soon.

They aren't just on babel though we will find them.

Hope you like that new method to list accounts.
    Posted by NyMbLe on March 19, 2007, 01:41:07 PM

quote:

Orjinalden alıntı: SesliSözlük

Hoax:
    1. oyun, aldatmak, slang işletmek, oyun etmek, oyun oyna; latife, şaka; oyun, hile.
    2. aldatmaca. oyun. muziplik. işletmek. gırgır geçmek. kafaya almak.
    3. şaka. latife. hile. oyun. gazete: yanlış haber. aldatmak. işletmek. birine oyun etmek.
    4. aldat muziplik.

• evet olay gercek benim charın üstündekiler de orda :D(ayıptır sos ta biraz xD)
  • Şimdi celerm kardeş, Angel&EvilSoul için "Those 2 accounts where HOAX ^^ " demişler, yani aldatıyoruz sizi, yalan o charlar demişler.

Şimdi Angel ve Evil abi, size şunu soruyorum, siz bunlara mail çekip bizim karakteri yayınlamayın falan demediyseniz neden böyle dediler?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.