Şimdi Ara

Superonline hakkında asılsız eleştiriler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
2
Favori
1.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konuyu açmamın amacı, kullanıcıların gerçek deneyimlerini paylaşabilecekleri bir konu olsun istedim. Memnuniyet duyan kullanıcılar, lütfen düşüncelerinizi ve deneyimlerinizi burada bizimle paylaşın. Dürüst, objektif ve yapıcı yorumlarınızı bekliyoruz.

Eğer memnun değilseniz, siz de yaşadığınız sorunları ve bu konudaki görüşlerinizi burada dile getirebilirsiniz. Amacımız, yalan veya iftira içermeyen, hakkaniyetli yorumları görmektir.

Herkesi deneyimlerini paylaşmaya davet ediyorum! Bazı karalama kampanyası başlatmış ismi lazım olmayan şahısa ithafen bu konuyu açtım. :)

Ben superonline kullanıyorum ama diğerleri gibi kötülemek için çabalamıyorum. Kötü iyi tarafları var mesela ipv6 benim bildiğim superonline ve türknet isslerde var çokta yararı dokunuyor.

Bunun dışında sadece ping konusunda biraz yüksek kalıyor o da benim için sorun değil çünkü oyun oynamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yapici3 -- 19 Ocak 2025; 16:32:2 >

• ultra katı sansür ve bant daraltma uyguluyor deniyor. en katı sansür so da onu biliyoruz daha karar çıkmadan yasaklıyorlar herşeyi :)

• kickboxer_18 kullanıcısına yanıt
    Evet, bu doğru ama DPI var, katı da olsa, hafifte olsa Türk Telekom'da bile var. :) O yüzden dert değil, çünkü Zapret kurdum, o şekilde kullanıyorum. Türk Telekom kullansaydım yine Zapret kurmam gerekecekti.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sol kullanılmaz sanırım ya çok şikayet var

Anlatamazsın. hep bi sorunları yumuşatma hafifletme sebep bahane bulma çabaları bitmez. Daha fazla konuşursan paralı trol olursun. Superonline hakkında asılsız eleştiriler 

yolda yürüyor karşıdan yürüyen başkası yan bakıyor yan baktığı için adamı bıçaklıyor ve adam ölüyor yoldan yürüyen bir başkası adamı öldürürdün diyor o da banane bana yan baktı diyor

işte kafa yapıları böyle

ya da şöyle diyeyim zapret kullanma imkanım yok yani zapreti kurup kullanacak modem Router um yok haliyle ben hatalım ben suçluyum tüm sorunlar tamamen kullanıcıdan benden kaynaklı Superonline hakkında asılsız eleştiriler 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahilli -- 19 Ocak 2025; 20:59:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Superonline altyapısı varken vdsl mi kullanalım peki? 1000mbps nerde 100mbps nerde 😃

• daha dün arkadaşım kick te yayın yapamadığını söyledi droptan , upload 20 neden oluyor anlamadım dedi :) ben de superonline kullanıcısıyım ama sıkıntı var evet fiyata göre hız iyi kağıt üzerinde ama problemli maalesef

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Altyapı hakkında
    9 ay önce açıldı
    Turknet hakkında
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Boomcu kullanıcısına yanıt

kick v6 destekliymiş ben denesem uçar upload :)

• TolgaGazi3548 T kullanıcısına yanıt

kocaelide aktif mi ipv6 ya da aktif edebilmenin yolu var fark eder mi drop işinde ?

• Boomcu kullanıcısına yanıt

Modemin güncel ise yani ipv6 desteği varsa ve müşteri hizmetlerinin iyi saatine denk gelirsen şanslıysan yüzde 51 ipv6 alabilirsin haricinde işin çok zor yani kopyala yapıştır mesajlarla reddediyorlar ipv6 taleplerini :)

denemesi bedava. Süperonline sitesine girip en altta tüketici şikayet talebi oluştur

https://forum.donanimhaber.com/superonline-magduru-olmayin-yalanlara-inanmayin-superonline-kullanmayin--160499182

• yapici3 kullanıcısına yanıt

Evet.

• Sahilli S kullanıcısına yanıt

arkadaşa ileteyim sağolasın belki şansına halledilir işi

• turknetin 5 mbps internetini zuperonlinenin 100 gbps internetine değişmem Superonline hakkında asılsız eleştiriler 

Sansürsüz, düşük pingli 100mbps vdsl tercih etmek mi? Evet.

• soulfear kullanıcısına yanıt
    Siz tercih edin bana hızlı internet lazım vdsl de o yok.

Kaliteli hizmet almakta benim önceliğim.

tamam da hız dışında bir artısı yok işte, onu da zaten sürekli band daraltma uyguladığı için bi anlamı kalmıyor.

bakın daha dün biri X'te paylaşmış mağduriyetini...

https://x.com/JantiKenanTV/status/1881012259109151038

• 2 Yıldır Superonline 1g lik paket kullanıyorum. İlk superonline aboneliğimi başlatırken yazılanlardan dolayı korkarak almıştım. Hatta taahhütsüz tanışma paketine abone oldu, bir sorun olursa iptal ettirebileyim diye. Hala daha taahhütsüz paketteyim, heran bir sıkıntı olabilir diye :)

Ancak çoğunluğun yaşadağı sorunların hiçbirini ben yaşamıyorum. Youtube 'da hız kısıtlaması var deniyor, VPN engelli deniyor, hız düşük, ping yüksek deniyor. Ama ilk günden şu ana kadar bu tarz sorunlar yaşamadım. Steam, battlenet gibi yerlerde 1g yi tam anlamıyla kullanabiliyorum. Hız testlerimi hep nperf üzerinden ve avrupa sunucularını seçerek yapıyorum, hız düşmesi hiç görmedim. Kaldıki evden çalışıyorum, böyle birşey bana büyük sorun olur.

VPN konusunda da, evet popüler vpnler engelli. Ama warp ağı ve wireguard işimi görüyor gerektiğinde. Ve çok güzel hızlar alıyorum VPN 'de de. Online oyun oynayan da biriyim aynı zamanda. Ping konusunda da bir sorun yaşamadım şu anada kadar.

Bulubduğum mahalleye 2 yıl önce geldi Turkcell fiber. Belkide kurdukları altyapı, kullandıkları cihazlar vs. yeni olduğu için sorun yaşamıyorum. Sorun yaşarsam kimse babamın oğlu değil, taahhüt yok birşey yok. İptali basar geçerim.

Belki altyapısal bir sorundur; sonuçta herkes aynı şeyi yaşamıyor, memnun olan kullanıcılar da var.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.