Merhaba,
Evimde 1gbit fiber kullanıyorum. Şu an ont + Keenetic router kullanıyorum. Daha esnek ve güçlü bir home network kurma amacım var.
Güçlü kablolu bir router olacak, onun önünde iyi bir switch olacak. Switch 'den de AP ve kablolu cihazlara gidecek
Bu yapının temelini iyi bir router oluşturuyor.
Aradığım Router 'da olmasını istediklerim,
* 1 veya 2 tane SFP+ 1/2.5/10 modülleri ve ONT/ONU destekli
* En azından 4 tane 2.5g ETH
* Çok gürültü yapmayacak (Ev ortamında çalışacak)
Bir süredir böyle bir router arıyorum. Ancak henüz bulabilmiş değilim. Mikrotik 'de uygun seçenekler var, ancak bilmeyen insanın zorlanacağı bir arayüzü var. Drytek 'de var ama Türkiye 'de ürün yok.
Önerebileceğiniz uzun yıllar kullanabileceğim bir router var mıdır? Firewall cihazlarına da bakıyorum. Ben UTM özelliklerini kullanmayacağım, o yüzden lisans gereksinimim olmayacak.
Şimdiden teşekkürler
...
Silinebilir.
İnanması Zor Ping Oranı (MW2 Düşük Ping)
Herkese selamlar,
Yaklaşık 1 aydır superonline 1Gbit fiber kullanıyorum. Statik IP yok.
Bağlantı yapıldığı günden beri hız ve stabillik konusunda zaten bir sorunum yoktu.
Bu hafta MW2 Multiplayer oynim dedim. İlk önce PS5 de gördüm bu oranı, sonra PSN network ile ilgili bir yanlışlık mı var acaba diyerek PC 'de denedim. Ancak orada da aynı şeyi gördüm.
Superonline kullanıp bu pingleri gören başkası var mıdır? İnanmakta güçlük çekiyorum çünkü
Herkese Merhaba,
Bu gün bütün sokağa fiber kablonun geçeceği turuncu borulardan döşendi ve her binanın önüne kaldırıma küçük beyaz kutular konuldu.
Fiber kablo ne zaman çekilir dediğimde onu farklı ekip yapacak, biz altyapıyı hazırlıyoruz dedi.
Bundan sonraki süreç nasıl ilerler? Bilgisi olan var mıdır?
Test sonuçları aşağıdaki gibidir,
Son olarak adını vermem doğru olmaz ama dünyanın en hızlı torrent sitelerinden birinden bir indirme testi yaptım,
Sokakta Fiber Çalışması
Herkese Merhaba,
17 Eylül Cuma günü sokağımda bir fiber çalışması olduğunu gördüm. Sorduğumda "Turkcell, bütün sokağa çekilecek" cevabını aldım. Turkcell 'in sitesinden baktığımda da adresimde Fiber ikonu var ve "Fiber potansiyeli mevcut" yazıyor.
Bu aşamada ön başvuru yapabiliyor muyuz? Veya hızlandırmak için bir şey yapılabilir mi? Forumda Turkcell yetkilisi varsa veya bu konuda bilgili arkadaşlar varsa fikir rica edebilir miyim?
Türknet Halkalı Kulubü
Küçükçekmece 'nin en büyük 2.mahallesi olmasına rağmen Gigafiber çalışmalarına bir türlü başlanmayan yerden yazıyorum. Forumda kaç kişi vardır Halkalı Merkez Mahallesinden bilmiyorum ama bu başlık altında toplanırsak belki sesimizi Türknet 'e duyurabiliriz.
Yoksa uzun bir süre gelmeyecek Halkalı 'ya.
Twitter 'da #halkaliturknetkulubu olarak yazabilirsiniz.
Wild Rift Ses Hakkında
Merhaba,
Oyunda "Geri Çekil, Katledildi, Durdurulamıyor, Seriye bağladı vs" sesleri nasıl kapıyoruz?
Biraz baktım ama bulamadım.
Millenicom ve Asus Hakkında
|
PS4 inanılmaz fiyat artışı
Turk Telekom Hız Düşürüyor Mu?
|
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 200
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 21.281 (Bu ay: 344)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 113 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar