Şimdi Ara

Superonline hakkında asılsız eleştiriler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
3
Favori
3.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nedeseniz haklısınız. Maalesef o konuda yapabileceğimiz pek bir seçenek kalmıyor. CGNAT'lar kötü, benim başıma geldi ama IPv6 alarak çözdüm. Sizle özelden konuşmak isterim, zamanınız varsa eğer?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Uzun süre 35 mbps son zamanlarda da 100 mbps lik pakete geçtim.Ama alt yapı nedeniyle 55 mbps kullanabildim.En sorunsuz vdsl türknetti peşpeş zam yapınca comnete onda da sorun yaşayınca gıbırnete geçtim.Yoğun zamanlarda yavaşlama vs problemleri yaşadım.Telekoma bir kaç kez gittim.Yeni binalara fiber çektiklerini eski binaların yatırım planları içerisinde olmadığını söylediler.Araştırmaya başladım. Süperonline hakkında epey olumlu ,olumsuz yorum okudum.Özellikle cayma bedeli gözümü korkuttu. Tek seçenek süperonline fiber olunca denemek için 2 ay önce geçtim.100 mbps bile bana günlük yetecekken bayiye özel kampanya olunca 1000 mbps yi dünya gözüyle görmek için tv pluslu pakete abone oldum.Tv plus +100 TL verilecek bir şey değil.Kendi android cihazımı kullanıyorum

İlk başta hız sorunu yaşadım.Mh leride kontrol etti, arıza kaydı açtı.Hemen geldiler h3600 routerin yerine benim istediğim tp link ex530v routeri takdılar.Memnunum.

İpv6 nın açılması bir kaç saatlik bile bir ieş değilken 1 hafta ipv6 yı açtırmaya uğraştım.

Evde 3 telefon ,2 android cihaz,1 pc var.Günlük internete girmek, youtube ,dizi vs izlemek için kullanıyorum.İpv6 yı da açtırdım.Kullanıyorum,şimdilik memnunum.Büyük bir aksilik yaşamazsam kolay kolay vdsl ye geri dönmeyi düşünmüyorum.

• cimbom38 kullanıcısına yanıt

Görünüşe göre uzun süre düşük hızda internet kullanmışsın ve altyapı sorunları nedeniyle tam hız alamamışsın. Superonline fiber hizmetine geçiş yapman ve deneyimlerinden memnun olman güzel bir gelişme. Özellikle IPv6'nın aktif hale getirilmesi konusunda yaşadığın zorluklar biraz can sıkıcı olsa da sonuçta çözmüşsün.

TV+ paketine ek ödeme yapmaman ve kendi cihazını kullanman mantıklı bir tercih olmuş. Evdeki cihaz sayısına bakılırsa interneti oldukça aktif kullanıyorsun ve şimdilik memnun olman iyi bir işaret. Eğer bağlantıda kararlılık sağlanırsa fiberden geri dönmek mantıklı olmaz.

Uzun vadede hız ve ping açısından memnuniyetini değerlendirmen önemli olacaktır.

• oyunlarda mermi gitmiyor bağlantı problemi ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TierOne -- 21 Ocak 2025; 4:39:27 >
  • TierOne T kullanıcısına yanıt
    Hangi şehirdesin merak ettim?

• Online oyunlarda berbat ve ötesi cs2 ve bfde ping dalgalanmaları hepsi mevcut çözünürlüğü yüksek videolarda takılmalar ilaveten internetim 200 mb hızım var sayısız şikayetle çözemediler.Vdsl hizmet alan komşum online oyunlarda ve film platformlarında benden daha iyi hizmet alıyor (kullandığı ekipmanlar benden daha düşük seviye olmasına rağmen) kısacası benim bulunduğum bölgede iyi değil diğer bölgeleride bilmiyorum.

• Cpt Janissary C kullanıcısına yanıt
    Anadolu bölgesinde Süperonline iyi değil diyorlar, yurt dışı çıkışları kötüymüş ama ben İstanbul'dayım, yurt dışı çıkışları fena değil. İstersen VDSL'ye geç, Süperonline'yi yedek hat olarak kullanırsın.

• Tamamen ihtiyaç meselesi. Günlük işler için bence süper.

Binada kablonet var. Turk telekom fiberden vdsl veriyor. superonline var.

şimdi online oyun oynamayan ben gidip neden vdsl ye para vereyim. superonline dan 1000 lik tarifeyi seçtim fişek gibi bağlanıyor. Zapret kurulu ve engelsiziz. ipv6 da tanımlattık daha ne isteyim. 1000 lik turksat kablo 1400 tl civarı tutuyor. Fazla para vermenin anlamı yok.

online ihtiyacı olan tabi ki gider başka servisi alır kullanır. iyiyse vdsl geçilebilir. Kimse bunu zorla alacaksın diye dayatmıyor sonuçta. Mevcut koşullarda ben superonline dan memnunum.

• Istanbul Avrupa yakası Bahçeşehirde Superonline 1000 mbit kullanıyorum. Superonline'ın bu arada ISS hizmeti vermeye ilk başladığı tarihten ilk 100 abonesindende birisiyim. Öncesinde BBS leri kullanırdık. Doruk BBS vardı. Bu süreçte aklınıza gelebilecek tüm internet bağlantılarını kullandım. Hatta burdaki bir çok kişi bilmiyordur dial up 33.6 döneminde , Dexar uydu internet vardı , upload dialup tan download uydudan geliyordu onuda kullandım , çift yönlü uydu baglantısınıda kullandım. Diyeceğim o ki Türkiyede mümkün olan hizmet veren tüm internet hizmetlerini deneyimlemiş birisi olarak yazıyorum. Superonline için olumsuz bir sürü yorum yapanlar var. Açıkçası ben şu an mevcutta adresimde Turktelekom VDSL , Superonline fiber 1000 mbit ve Turksat kablo Docsis üzerinden 3 adet baglantıyı aynı anda kullanıyorum. Ben bunca yıldır Superonline da engelleme vs noktasında büyük sorun yaşamadım baktım engel geldi kendi VPN sunucum var onun üzerinden sorunumu çözdüm. hatta Router ım keenetic son 2-3 senedir vpn i router üzerinden kurdum bu üç baglantıyı ağımdaki cihazlara yedekli olarak dağıttım sıfır sorun kullanıyorum. Oyunlarda ping deniyor bende oyun oynuyorum Call of Duty de , CS de , Pubg de öyle denildiği gibi ping sorunu hiç yaşamadım açıkçası. Muhtemelen şikayet eden arkadaşlarda bölgesel sorunlardan kaynaklı. Müşteri desteğine gelince çok net söyleyebilirimki Superonline uzak ara birince benim gözümde. Aradığımda karşımda muhattap var , destek talebi açıp yanıt vermelerini beklemiyorum en başta. Pazar günü dahi sorun yaşadığımda teknik ekip sorunumu gidermek için adresime geldiler ki aynı gün içinde çözdüler sorunumu hemde pazar günü. Baglantı hızında yüklü data transferleri yapıyorum ve yurtdışı yurt içi olsun hız noktasında ben sorun yaşamadım kesinlikle bu güne kadar. Benim açımdan tek olumsuz denilebilecek yanı engellemeler olabilir oda kolaylıkla çözümü olan bir durum ki bu tip engellemeler ülkemizde tüm İSS lerde mevcut. VPN e bütçe ayırmak istemeyenler zapret ve alternatifleri ile bu sorunu çözebilir ayrıca.

• youtube izleyip sorun yok diyor   açsana kick de twitch de yayın. oynasana online fps oyunları. netflix açıp sorun yok demeyin. süperonline ttnetin vdsl altyapısından beri kötü.

• potur kullanıcısına yanıt

konu başlığı sözde “asılsız eleştiriler” diye yazılmış konuya baktığımızda kullanıcıların yazdıkları şikayetlerle dolmuş yani ters köşe olmuşlar  

Kick twitch falan demişsin de kardeş sen hayırdır bize iş mi koyuyon vpn kullansana yani ekmek yoksa pasta yiyin alla alla  

Zapret falan filan vpn falan filan kullanıyor işte o şekilde idare ediyor oyunda oynamıyor niye böyle konuştun ki şimdi

zapret falan vpn falan kullanmak için keenetic marka ürün satın alıp kullanıyor işte ne yaptığını sorgulamıyor yapmak almak zorunda olmadığını sorgulamıyor sen niye sorguluyorsun lütfen haddimizi aşmayalım  

böyle tiye alacaksın yoksa cevap veriyorlar trol falan diyorlar  

https://forum.donanimhaber.com/superonline-magduru-olmayin-yalanlara-inanmayin-superonline-kullanmayin--160499182

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahilli -- 30 Ocak 2025; 19:5:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sahilli S kullanıcısına yanıt

övdün mü gömdün mü anlamadım :D

Her şeyde kullanıyoruz, IPTV'yi dahi takılmadan izleyebiliyorum. Kardeşim oyun oynuyor, bir problem yok; stabil hat değerleri. O dediğin eskidendi sanırım. Ayrıca Türk Telekom fiber almış bir arkadaş, ping yüksek alıyormuş. Sanki tt çok iyi :)) ayrıca superonline ipv6 verebiliyorken tt ne veriyor? Cevap: Hiç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yapici3 -- 30 Ocak 2025; 22:20:25 >
  • Her issnin binlerce şikayeti olabilir bu doğal birşey cahillik ise bir issyi gömmek için elinden geldiğince sallamaktır! En kötüsü diye birşey yok o iss fiber hizmetini verebiliyorsa bu en iyisidir. O şahıs çok boş yapıyor!!! Kaale alıncak biri değil.

• yapici3 kullanıcısına yanıt

iptv yi izlersin oyunda oynarsın biz de izliyor oynuyoruz. sen önce biz neyden bahsediyoruz onu anla hocam sonra böyle konular aç komik oluyor. youtube 4k video izliyorum sorun yok demekle aynı şey senin dediklerin. internetin kendisi gecikmeli twitch kick yayın açamıyorsun dene kendin gör. Sen araba almışşın araban 200 km hız yapması lazım sen 40 ile gidiyorum diye sorun yok diyorsun. bak sana resim atıyorum bu sorunların sadece 1 tanesi bu bile dandik olduğunun kanıtı.

adamlara telefon açıyorum bağlantında sorun yok diyor diyorum ki upload yapamıyorum oyun oynarken mermilerim gitmiyor 250-1000 kb upload veriyor ama hızım 20 upload adamlar kısıtlıyor lütfen bilmediğiniz şeyler hakkında konu açmayın süperonline adamı mısınız yoksa ?

bak resimde pinglerde sorun yok. ama yayın açamıyorum sorun yok mu şimdi aylardır böyle müşteri hizmetleri bot gibi cevap veriyor. direk sansür var daha ne olsun???

Superonline hakkında asılsız eleştiriler

Yayın için diyorsan bir şey diyemem ama genelleme yapmak yanlış olur. Yayıncılıkla uğraşmadığım için kullanmadığım şeyi niye dert edeyim? Ayrıca, upload kısmında sorun yaşamadım, ona bakarım!

• yapici3 kullanıcısına yanıt

o zaman sorun yok diyemezsin. sen düz net kullanıyorsun sana 20 mbps bile yeter dayz papci cs2 gibi anlık olarak upload eden rekabetçi oyunlarda sabit duran adama mermim gitmiyor. hepimizin ortak özelliği süperonline fiber kullanmamız. statik ip vs aklına gelen herşeyi denedim çözüm yok çünkü sorunun kendisi süperonline taahhütüm bittiğinde vdsl geçerim kimseye de sorun yok demem sizde demeyin milletin ahına giriyorsunuz.

burda bekle senin için özel test yapacağım.

• TolgaGazi3548 T kullanıcısına yanıt

bana speedtest testi atma lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potur -- 30 Ocak 2025; 22:59:31 >

yoğun saatte twitch testi al bakalım.

Superonline hakkında asılsız eleştiriler
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.