Şimdi Ara

Superonline hakkında asılsız eleştiriler (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
4
Favori
2.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aile evine tekrar geldim ve 1 haftadır gözlemlerimi aktarayım

torrent kısmında sanki hat hızının yarını geçmesin diye sınır var gibi anlayamadım, 500mbps tarifedeyken torrent hızım 20-25mb arasındaydı şimdi dönüşüm oldu hattı da 1000 e çıkardım bu sefer de 45-50mb arası indirme alıyorum , seed kısmında problem yok zaten seed yapan sayısı iyi zaten rusya ağırlıklı seedler de

goodbyedpi ile gezinmede sıkıntı yok pingde artış yok ek gecikme yok , hem 500 hem de 1000 mbps tarifede indirme yaparken hattı sonuna kadar kullandım farklı yasaklı sitelerden, dpi olmadan ise hetzner ve ovh test dosyalarını yine tam kapasite ile indirebiliyorum

2 akşam önce cs 2 de sabit 40 pingle oynadım kayıp yoktu,

youtube için chrome eklentisi kullanırım direkt 1080p için açmak için ama dün formattan sonra eklenti yüklü değildi ve youtubeda videolar 1080p veya daha üzeri şekilde açılmadı kendiliğinden, twitch veya diğer yayın platformlarını bilemiyorum

sosyal medyada twitterda video izleme kısmında sorun yaşamadım fakat instagramda donmalar oluyor

son 1 haftadır bende durum bu şekilde, turkneti bekliyorum gelirse direkt geçerim görebildiğim kadarıyla hem daha kaliteli bağlantı hem de daha ucuz

ek olarak fast, nperf ve speedtestte tam kapasite alıyorum, nperf üzerinden frankfurt, amsterdam ve paristeki sunuculara denedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boomcu -- 8 Şubat 2025; 17:5:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kerros

Süperonline fiberin yaklaşık 8 yıldır abonesiydim.

En mutlu olduğum an iptal ettiğim andır.

Bu mutluluk öyle bir şey ki, gelip burada SOL şöyle kötü böyle kötü demeye bile gerek duymuyorum :))

Allah hepinize kurtulmayı nasip etsin.

Ne yaşadın ki o kadar 8 yıl iptal ettirmedin mi

• farruri kullanıcısına yanıt

Sayfalarca yazım forumda mevcut aslında, basit bir incelemeyle görebilirsiniz.

8 yıl iptal etmememin sebebi malum altyapı tekeli uygulanan bir ilkede olmamız. Bölgesel olarak SOL'ün esiriyiz.

SOL fiberin mahallemde alternatifi, VDSL ve KabloNet.

Kaldı ki son taahhüt yılımda, KabloNet'e geçtim. İki farklı interneti aynı dönemde kullandım. SOL'ü sadece surf, video gibi ihtiyaçlarda kullandım.

Beni anlayabilmeniz için interneti surf, video, download amaçlı kullanmıyor olmalısınız. Yani özetle, saniyelik verinin önemli olduğu uygulamaları kullanmaya ihtiyacınız var. Bunlar da online oyunlar oluyor.

40 yaşındayım, 6 yaşından beri PC sahibiyim, Türkiyeye ilk defa internet geldiğinde İşNet abonesi olan bir ailenin ferdiyim. Türkiyedeki internetin tüm geçmişi hakkında uzak-yakın deneyim sahibiyim.

SOL denen firmanın 2019'dan beri uyguladığı sansürün yıllar içerisinde artmasıyla gelinen nokta ortada. Burada eğer bir üye, oyun oynuyorum ve süperonline çok iyi, veri kaybı yaşamıyorum, yurtdışı çıkışları iyi diyorsa, orada başka şeyler düşünürüm.

Çinlilerin ürettiği sansür cihazlarıyla donatılmış, her eyleminizi, verinizi BTK ile paylaşmak için önce kendinden geçiren, en ucuz, en kalitesiz yurtdışı sunucularını kullanan, kalitesiz hizmetin göbek adı SOL için yeterli nefes tükettim bence.

İyi forumlar olsun :)

• Kerros kullanıcısına yanıt

• Tek altyapı superonline olduğu için ben mecbur superonline kullanıyorum ve ilalllah ettirdi, hergün cgnat kontrolü yapıyorum bufferbloat testi yapıyorum oyuna girerken. Minimum 10 kere ip adresi değişilikliği yapıyorum ping değeri en düşük olan ipyi bulduktan sonra oyuna başlıyorum. Statik ip de çözüm değil diyorlar, artık onu da 1 ay deneyip bakacağım

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.