Şimdi Ara

Ioniaya isim yazdırdığım adream warrior.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar charı açtım 0 dan kastım ardreama kadar. 1 hafta oldu vede hack yedim.1 haftada Ioniada TANK warrior olarak baska bir forum sitelerinde konularım açıldı. Vede buda benim charım:)

Itemler ise;

+8 iron impact
    +8 chitin 3 parça
    +9 chitin 2 parça(Gogusluk ve donluk)
    +1 iron belt
    +2 warrior pendant
    +1 dual w.earring
    +2 dual foverin

İşte bu charımla(1 haftalık ) ioniada en sağlam ardream warriorlarından oldum.:) Oda bana yetti ve arttı bile ama bu hackercılara inat tekrardan başlamayı düşünüyorum.Bu sefer MAGE olarak. Charım hacklenince pvp girmeye başladım dünden itibaren client for life hatası almaya başladım.Windows7 32 bit sp1 i de sildim uyumluluğuda yapamadım.Yardımcı olacak varsa lütfen yardımlarını esirgemesinler benden:)

İyi kötü her türlü yorum yaparsanız sevinirim.

D.P = Neticede bu bir oyun fazla kaptırmayın kendinizi.Ailenize,sevdiklerinize ve çevrenize en önemlisi de kendinize zaman ayırın!
    İyi geceler,iyi forumlar:)

• Bu chara tank diyen server biraz ezik kalmış galiba
  • İonia mi ezik pehpehpeh

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu char mı tank ? gırakonda bı warıor var ardream saf canı 4kyı gecıyor :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: ef54n3

bu char mı tank ? gırakonda bı warıor var ardream saf canı 4kyı gecıyor :))

Liebe criewe mi neydi nicki.
    elemanda legal olduğunu iddaa ettiği +10 hb var ulen. Adam bana dbsiz 1k vuruyor.

• Arkadaşlar,arkadaşlar.Ionia da çok fazla sağlam yoktu oynadığım zamanda.Full itemli asasın vurduğu damage 500 dü maksimum.Ama yorumlarınız için teşekkür ederim:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Göktürk.

quote:

elemanda legal olduğunu iddaa ettiği +10 hb var ulen. Adam bana dbsiz 1k vuruyor.

aynen ole kardesım :) +10 hb saglamdı herıf ama bırakıyor sanırım satıyor ıtemlerı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warrior item önerisi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Adamda +9 HB olacak, birde onu tutup +10'a basmaya kalkışacak öyle mi? Yerim ben öyle legal itemı.

• quote:

Orijinalden alıntı: S

quote:

quote:

Adamda +9 HB olacak, birde onu tutup +10'a basmaya kalkışacak öyle mi? Yerim ben öyle legal itemı.

Aynen öyle ama sorsan bastım der herkese. Yanınada almış 1 db 1 buff ve Tp mage dağıtıyorlar ortalığı.

• Bu güne bu gün liebe ile aynı clandayım laflarına dikkat et gökhan emrah abi kişiliği on numara birisi gerçekten delikanlı birisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saint *

Bu güne bu gün liebe ile aynı clandayım laflarına dikkat et gökhan emrah abi kişiliği on numara birisi gerçekten delikanlı birisi

Ya bırak Allasen. Adam sh kullanıyor, ne zaman sorsak ekran bugudur kardeş. Onlarla takılan Sherlock diye bir eleman var. Aynı şekil o da uçuyo. Sorsan hepsi legaller. Neyse zaten soyyuldum. Artık oynamam bu oyunu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.